Čítať tému

Moderátor - Anonimus24
Anonimus24
1. Přezdívka serveru

Anonimus24

2. Váš věk

21 let

3. Vaše IP

4. Obrazovka "/info --> hlavní"

img.tpx.cz/uploads/Anonimus24Info2023.png

5. Jaká je vaše aktivita na serveru, kdy se nejčastěji server zdržuje?

V týdnu pokud je práce, tak většinou 4 hodiny děnně, některé dny i déle podle toho, jak mám šichty a jak moc je potřeba abych byl v práci atd.. O víkendu jsem aktivnější. Převážně Hrají v ranních hodinách někdy i odpoledních i nočních, o víkendu je to déle různě, ale jsem tam mnohem více než v pracovní dny.

6. Jaká je tvoje herní náplň na serveru?

Na serveru nejčastěji pracuje, chodím na akce a snažím se hrát,Hrači potřebují pomoci nebo si neví rady, vždy jim rád pomohu. S některými hráči, kteří potřebují pomoc s "questy | levely" též jim rád vyjdou vstříc Také se během hraní starám o firmy ve kterých jsem.

7. Jaké jsou tvoje zkušenosti, co se týče gang systému a gangů celkově?

Zkušenosti mám se sa-mp servery velice dobré, základní pravidla znám kord co se týče pro Moderátory.
Zkušenosti s Gangy mám - pouze GR nejezdím .

8. Proč zrovna ty by jsi měl být vybrán na příspěvek moderátora, co nám můžeš nainstalovat?
9. Máš nějaké zkušenosti se správou/vývojem/administrací na jiném serveru/hře?

Pokud bych se do AT dostal, tak hlavní priorita pro mě by byli určitě hráči, jsou na základě SP a bez nich by nic takového nebylo. Snažil bych se jim pomáhat co nejvíce by to šlo. S příkazy mám, pokud bych si nevěděl rady administrátoři by mi s tímto určitě pomohli zkušení. Určitě bych se snažil pro hráče vymýšlet i nové akce zkušenosti se stavením akcí mám také.

10. Doplňující info o tobě. (Co by jsi o sobě ještě řekl/a, ale v předešlých otázkách nebyla možnost?)

Jsem Zaměstnanec na pozici Vedoucí skladu a logistiky .Rád trávím převážně čas u počítače. Na SP jsem začínal v roce 2014. Jsem klidný a snažím se s každým vycházet v pohodě a nemít žádné konflikty. rád bych podporoval server i tím to postem. 

Předem vám děkuji za vyjádření.

img.tpx.cz/uploads/Anonimus24 rev.png
Radis
Ahoj,

tvoje chovanie nebolo ukážkove,robil si často bordel provokoval a neustále si dával reklamy,dostal si preto pban,nepoučil sas potom si mal dalšie bany, za reklamu a urážka AT,takže neviem si ťa momentálne predstaviť ako kolegu.

Takže preto Nesúhlasím s prijatím Špatný
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=28952
tmx_
Ahoj,

žádost máš pěknou, ale jak psal kolega nademnou, kvůli tomu tvému chování, bordelu, neustálým reklamám, pbanu a dalším banům, si tě jako kolegu představit nedokážu.

Nesouhlasím s přijetím
img.tpx.cz/uploads/sa-mp-2031670465591.png

cc
Yoistik
Zdravím tě,

Já vynechám to, co tu zmiňovali kolegové, ale zaměřím se na to z jiné strany. Po tvém incidentu s reklamou a urážkami, jsi se na delší dobu stáhl a začal jsi hrát opět před měsícem, což nedokážu určit jestli by jsi byl zase aktivní nebo ne, dále u tebe nevidím přinos v ohledu GS, jelikož takových kolegu je tu dost.

Tudíž Nesouhlasím s přijetím
KLIK NA VIZITKU

img.tpx.cz/uploads/yst_podpis_blue.png
smetyx
Ahoj,
urážky admin teamu, reklama atp... kdybych viděl, že hraješ aktivně, nahlašuješ nám hráče a pomáháš ostatním možná bych ty tresty co máš přehlédl. Nicméně snahu pomáhat AT a hráčům u tebe nevidím.

Nesouhlasím s přijetím
Terka
Zdravím,

žádost je pěkně sepsaná, ale jak už psali kolegové, urážky admin teamu, reklamy, bany...atd. Momentálně si tě jako kolegu nedokážu představit.

Nesouhlasím s přijetím
img.tpx.cz/uploads/Comp%201_2.gif
Patrix
Ahoj,
Žiadosť pekne napísaná. Bohužiaľ u teba vidím problém v tom, že máš rôznorodý suspect. Vrátené reklamy na konkurenciu, urážka AT...
Takže za mňa Nesúhlasím
i.ibb.co/smGT5g4/p186516-i-h10-ab.jpg
LSK
Reklama na konkurenciu a iné prešľapy ti moc nepomáhajú

Špatný
img.tpx.cz/uploads/rojal.gif
Prejdite na fórum:
Anketa
Je GTA Vaší hlavní hrou?
Ano, jiné hry nehraju.
30 Hlasov
23%