Informácie o serveri
Čítať tému
Moderátor - Anonimus24
|
|
Anonimus24 |
Pridané 11.03.2023 05:10
|
![]() ![]() Príspevkov: 31
Založený: 22.05.15
|
1. Přezdívka serveru Anonimus24 2. Váš věk 21 let 3. Vaše IP 4. Obrazovka "/info --> hlavní" ![]() 5. Jaká je vaše aktivita na serveru, kdy se nejčastěji server zdržuje? V týdnu pokud je práce, tak většinou 4 hodiny děnně, některé dny i déle podle toho, jak mám šichty a jak moc je potřeba abych byl v práci atd.. O víkendu jsem aktivnější. Převážně Hrají v ranních hodinách někdy i odpoledních i nočních, o víkendu je to déle různě, ale jsem tam mnohem více než v pracovní dny. 6. Jaká je tvoje herní náplň na serveru? Na serveru nejčastěji pracuje, chodím na akce a snažím se hrát,Hrači potřebují pomoci nebo si neví rady, vždy jim rád pomohu. S některými hráči, kteří potřebují pomoc s "questy | levely" též jim rád vyjdou vstříc Také se během hraní starám o firmy ve kterých jsem. 7. Jaké jsou tvoje zkušenosti, co se týče gang systému a gangů celkově? Zkušenosti mám se sa-mp servery velice dobré, základní pravidla znám kord co se týče pro Moderátory. Zkušenosti s Gangy mám - pouze GR nejezdím . 8. Proč zrovna ty by jsi měl být vybrán na příspěvek moderátora, co nám můžeš nainstalovat? 9. Máš nějaké zkušenosti se správou/vývojem/administrací na jiném serveru/hře? Pokud bych se do AT dostal, tak hlavní priorita pro mě by byli určitě hráči, jsou na základě SP a bez nich by nic takového nebylo. Snažil bych se jim pomáhat co nejvíce by to šlo. S příkazy mám, pokud bych si nevěděl rady administrátoři by mi s tímto určitě pomohli zkušení. Určitě bych se snažil pro hráče vymýšlet i nové akce zkušenosti se stavením akcí mám také. 10. Doplňující info o tobě. (Co by jsi o sobě ještě řekl/a, ale v předešlých otázkách nebyla možnost?) Jsem Zaměstnanec na pozici Vedoucí skladu a logistiky .Rád trávím převážně čas u počítače. Na SP jsem začínal v roce 2014. Jsem klidný a snažím se s každým vycházet v pohodě a nemít žádné konflikty. rád bych podporoval server i tím to postem. Předem vám děkuji za vyjádření. ![]() |
|
|
Radis |
Pridané 11.03.2023 16:15
|
![]() ![]() Príspevkov: 133
Založený: 24.03.18
|
Ahoj, tvoje chovanie nebolo ukážkove,robil si často bordel provokoval a neustále si dával reklamy,dostal si preto pban,nepoučil sas potom si mal dalšie bany, za reklamu a urážka AT,takže neviem si ťa momentálne predstaviť ako kolegu. Takže preto Nesúhlasím s prijatím ![]() |
|
|
tmx_ |
Pridané 12.03.2023 10:50
|
![]() ![]() Príspevkov: 201
Založený: 06.06.17
|
Ahoj, žádost máš pěknou, ale jak psal kolega nademnou, kvůli tomu tvému chování, bordelu, neustálým reklamám, pbanu a dalším banům, si tě jako kolegu představit nedokážu. Nesouhlasím s přijetím ![]() cc |
|
|
Yoistik |
Pridané 12.03.2023 11:19
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 993
Založený: 21.12.15
|
Zdravím tě, Já vynechám to, co tu zmiňovali kolegové, ale zaměřím se na to z jiné strany. Po tvém incidentu s reklamou a urážkami, jsi se na delší dobu stáhl a začal jsi hrát opět před měsícem, což nedokážu určit jestli by jsi byl zase aktivní nebo ne, dále u tebe nevidím přinos v ohledu GS, jelikož takových kolegu je tu dost. Tudíž Nesouhlasím s přijetím |
|
|
smetyx |
Pridané 12.03.2023 12:24
|
![]() ![]() Príspevkov: 765
Založený: 26.03.11
|
Ahoj, urážky admin teamu, reklama atp... kdybych viděl, že hraješ aktivně, nahlašuješ nám hráče a pomáháš ostatním možná bych ty tresty co máš přehlédl. Nicméně snahu pomáhat AT a hráčům u tebe nevidím. Nesouhlasím s přijetím |
|
|
Terka |
Pridané 12.03.2023 13:47
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 274
Založený: 12.09.17
|
Zdravím, žádost je pěkně sepsaná, ale jak už psali kolegové, urážky admin teamu, reklamy, bany...atd. Momentálně si tě jako kolegu nedokážu představit. Nesouhlasím s přijetím |
|
|
Patrix |
Pridané 18.03.2023 12:21
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 214
Založený: 01.07.21
|
Ahoj, Žiadosť pekne napísaná. Bohužiaľ u teba vidím problém v tom, že máš rôznorodý suspect. Vrátené reklamy na konkurenciu, urážka AT... Takže za mňa Nesúhlasím ![]() |
|
|
LSK |
Pridané 18.03.2023 12:31
|
![]() ![]() Príspevkov: 1661
Založený: 21.04.13
|
Reklama na konkurenciu a iné prešľapy ti moc nepomáhajú![]() ![]() |
|