Čítať tému

Moderator Patricek21
_P4T4X1K_

1. Server nick
Patricek21

2. Váš věk
17

3. Vaše IP

4. Screen "/info --> hlavní"
img.tpx.cz/uploads/sa-mp-0801678561813.png

5. Jaká je tvoje aktivita na serveru, kdy se na serveru nejčastěji zdržuješ?
V průměru jsem aktivní 8 hodin denně, samozřejmě o školu to bude menší například ty 3-4 hodiny, v odpoledních a večerních hodinách

6. Jaká je tvoje herní náplň na serveru?
Je toho hodně, napířklad jezdění convoyů, chození na eventy, gang, plnění questu, pomáhání lidem

7. Jaké jsou tvoje zkušenosti, co se týče gang systému a gangů celkově?
Moje zkušenosti ohledně gang systému si myslím že jsou celkem dobré, vím o tom celkem hodně sám i gang vlastním snažíme se zapojovat do všeho co jen jde takže s tím mám i osobní zkušenosti jako jsou například, drogy, akce, pravidla atd...

8. Proč zrovna ty by jsi měl být vybrán na post moderátora, co nám můžeš nabídnout?
Rád pomáhám nováčkům i ostatním hráčům a odpovídám na dotazy pokud se někdo v chatu zeptá.

Na serveru semnou nebyli žádné velké problémy.

Rád bych pořádal nějaké akce pro hráče

9. Máš nějaké zkušenosti se správou/vývojem/administrací na jiném serveru/hře?
Co se týče Administrování přímo na nějakém serveru, tak asi ne.

10. Doplňující info o tobě. (Co by jsi o sobě ještě řekl/a, ale v předešlých otázkách nebyla možno
sem 17 letý kluk studující střední školu, ve volným čase hraji fotbal který mě neskutečně baví nebo si jdu zahrát na SP a pobavit se lidmi. Opravdu nevím co dodat o svém životě pokud by vás něco zajímalo klidně se ozvěte s radostí odpovím
Yoistik
Zdravím,

U tebe cením tu velkou aktivitu na serveru, ale to je tak všechno. Znalosti na webu nulové, věčné hádky a urážky v GS což se do AT nehodí, právě proto si tě nedokážu představit jako kolegu, kdybych s tebou měl něco řešit. Radši bych tě viděl na postu OA.

Nesouhlasím s přijetím
KLIK NA VIZITKU

img.tpx.cz/uploads/yst_podpis_blue.png
Radis
Ahoj,

na serveru si každý deň,chválim tvoju aktivitu ale ako písal kolega nadomnou často sa hádaš časté hádky za dofku atď,keď sa tvoje chovanie zmení,tak nemám problém dať súhlas.

Ale teraz Nesúhlasím s prijatím Špatný
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=28952
Terka
Zdravím,

začneme aktivitou která je skvěla, na serveru si každý den, ale to je bohužel vše. Na webu je to úplný opak. Na serveru vidím časté hádky. Nechci to říct nějak špatně, ale moc se mi na tento post nehodíš, jak už psal Yoistik, spíše bych tě ráda videla na postu OA.

Nesouhlasím s přijetím
img.tpx.cz/uploads/Comp%201_2.gif
smetyx
Ahoj,
u tebe sem trošku váhal. Aktivitu máš dobrou, vidím od tebe občas i ten report a snahu pomáhat AT. Bohužel ti to trošku kazí občasné nevhodné chování. Vyvolávání hádek, hromadný spam, nevhodné dotazy. Pokud tohle dokážeš změnit, tak při dalším náboru bych neměl problém.

Nesouhlasím s přijetím
Malkin
Ahoj,
aktivitu máš dobrou o tom žádná, v módu se jistě vyznáš, ale dostávat tresty v čase náboru když máš přihlášku není dobré. Hodně se i hádáš co jsem tak koukal, to se do týmu moc nehodí.
Nesouhlasím s přijetím do AT
Salazar
Zdravím Patricek!

Žádost jsi pojal po obsahové stránce velmi stručně, některé body přímo vybízejí k rozepsání. Přeci jen žádáš o vstup do našeho týmu a my chceme o potencionálním uchazeči vědět co nejvíce informací. Pokud ještě někdy budeš psát žádost, tak se opravdu neboj v klíčových bodech rozepsat. I přes to však tvou žádost považuji za přijatelnou. Zájem o vstup do AT u tebe vnímám již delší dobu a po zvážení jsem se rozhodl, že ode mě šanci dostaneš. Na serveru trávíš spoustu volného času, komunikuješ a zajímáš se o dění na serveru, nahlašuješ hříšné duše a kromě občasného slovníku ti nemohu nic vytknout. Vyvaruj se vulgarismům a za mě splňuješ předpoklady na danou pozici.

Souhlasím s přijetím do AT
img.tpx.cz/uploads/130026312_390651388825995_3850445659500413091_n.png
Prejdite na fórum:
Anketa
Je GTA Vaší hlavní hrou?
Ano, jiné hry nehraju.
30 Hlasov
23%
Ano, ale občas zapnu i něco jiného.
34 Hlasov
26%
Ne, střídám to.