Číst diskuzi

Moderator vyhovorkar369
FilipBracho
1. Server nick
Vyhovorkar369

2. Váš věk

17
3. Vaše IP

4. Screen "/info --> hlavní"

img.tpx.cz/uploads/sa-mp-0351678608522.png
5. Jaká je tvoje aktivita na serveru, kdy se na serveru nejčastěji zdržuješ?

Nejčastěji mě uvidíte hrát gang race, ale taky se zabývám firmou Rybáři SA, kde lovím ryby a prodáváme je s ostatními hráči. Taky sem tam pomůžu hráčům s levelem nebo questem. Taky mě uvidíte na dofce nebo jenom na vodě kde si lovim ryby.
6. Jaká je tvoje herní náplň na serveru?

Komunita. Vždy když se napojuju na server, tak přemýšlím kdo z hráčů, který mám rád, budou momentálně online.
Poté moje herní náplň je gang id 54 kde se bavím s drakama a přirostli mi k srdci. I když je to ,,problemový" gang, myslim si že já nejsem problemový hráč, i když jsem u draků. Taky si občas zajedu nějakou akci, která se zrovna pořádá pokud to není parkour nebo street race, ty mi moc nejdou.

7. Jaké jsou tvoje zkušenosti, co se týče gang systému a gangů celkově?

Momentálně mám 671 gangbodů a začínál jsem dofkami. Poté jsem se začal učit gr, který si myslim, že z části umím ale nejsem profík. Určitě poznám zda má hráč nitro, trollmode nebo tankmode, nemám toho odježděno málo ale ani hodně. Poté někdy prodávám drogy přes business sklady a když jsou, tak bojuju o území.
8. Proč zrovna ty by jsi měl být vybrán na post moderátora, co nám můžeš nabídnout?
Mám nahráno okolo 1200 hodin, jsem ochoten kdykoli pomoct a to komukoli. Řekl bych o sobě že jsem aktivní hráč a o modech něco vím, sice ne detailně, ale kdyby to bylo nutný, něco si o nich zjistim a to do podrobna. Nejsem člověk který by trestal hráče jen tak, vždy bych si radši ověřil zda je ten daný hráč potrestaný oprávněně nebo se jedná o chybu hry/serveru nebo jiné příčiny.

9. Máš nějaké zkušenosti se správou/vývojem/administrací na jiném serveru/hře?

10. Doplňující info o tobě. (Co by jsi o sobě ještě řekl/a, ale v předešlých otázkách nebyla možnost?)
i když se zdá že to myslim ze srandy, myslim to vážně. Neřekl bych o sobě, že jsem nějak problémový hráč nebo bych se nevhodně choval, pokud se ve vašich očích pletu, omlouvám se za váš čas číst tuto přihlášku na post moderatora.
Toto je ode mě vše, hezký den.
smetyx
Ahoj,
aktivita je v pořádku. Suspect žádná sláva... hromadný spam, slovník a to několikrát. Aktivita na webu nulová. Píšeš, že rád pomáháš hráčům, ale to jsem tedy moc nezaregistroval. Psát o tvém případném kolegovi, že nahrabává staty tomu taky moc nepomáhá.

Nesouhlasím s přijetím
Yoistik
Zdravím,

Kolega to tady skoro všechny napsal. Aktivita sice pěkně, ale ten suspect katastrofa, věčný bordel na serveru, slovnik, spam. Aktivita na webu nulová.

Nesouhlasím s přijetím
KLIK NA VIZITKU

img.tpx.cz/uploads/yst_podpis_blue.png
Patrix
Ahoj,
Na serveri si často a ohľadom skúsenosti tak nejaké určite máš, čo sa týka serveru na webe to už neni až tak dobré...
Ja osobne s tebou nemám problém, len ako píšu kolegovia ten suspect...
Preto momentálne za mňa nesúhlas
i.ibb.co/smGT5g4/p186516-i-h10-ab.jpg
Radis
Ahoj,

aktivita super,znalosť modu tak isto,ale na webu je tvoja aktivita mizerná.Ale ako už hore kolegovia píšu,tvoj suspect je katastrofa.Takže skús neprovokovať,neurážať.Tvoje chovanie a slovník sa nehodí na tento post.

Takže Nesúhlasím s prijatím Špatný
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=28952
Terka
Zdravím,

aktivita super, znalost modu si myslím také, ale jak psali kolegové svůj suspect je katastrofa, Neustále provokace, urážky...atd. Zkus na tomto trošku zpracovat. Pro tentokrát ti budu muset dát nesouhlas.

Nesouhlasím s přijetím
img.tpx.cz/uploads/Comp%201_2.gif
Malkin
Čau,
všechno to tu už padlo. Zlepši chování, udržuj aktivitu a v dalším náboru ti dám zelenou.

Teď nesouhlasím s přijetím do AT
Přejít na fórum:
Anketa
Je GTA Vaší hlavní hrou?
Ano, jiné hry nehraju.
30 Hlasů
23%
Ano, ale občas zapnu i něco jiného.
34 Hlasů
26%
Ne, střídám to.
46 Hlasů