Informácie o serveri
Čítať tému
mod checkm8
|
|
checkm8 |
Pridané 14.03.2023 17:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 952
Založený: 04.06.18
|
Server nick
checkm8 Váš věk 24 Vaše IP Screen "/info --> hlavní" Spoiler ![]() Jaká je tvoje aktivita na serveru, kdy se na serveru nejčastěji zdržuješ? Odpoledne / večer Jaká je tvoje herní náplň na serveru? Gangy, závody, klábosení Jaké jsou tvoje zkušenosti, co se týče gang systému a gangů celkově? 10/10 Proč zrovna ty by jsi měl být vybrán na post moderátora, co nám můžeš nabídnout? Jsem dlouholetý hráč, kterého většina zná a troufám si říct, že až na pár výjimek semnou nemá nikdo problém. ![]() Máš nějaké zkušenosti se správou/vývojem/administrací na jiném serveru/hře? Nemám Doplňující info o tobě. Nebudu se zbytečně rozepisovat většina z vás mě zná a většina informací byla řečena v nedávné žádosti na post OA, kde jsem bohužel nevydržel, jelikož jsem neměl čas na stavění akcí a chyběla motivace nevděčným hráčům akce pořádat. Moderátor by mi dle mého seděl víc, proto jsem se rozhodl to zkusit. ![]() ![]() Carpe diem ![]() ![]() |
|
|
smetyx |
Pridané 17.03.2023 15:08
|
![]() ![]() Príspevkov: 765
Založený: 26.03.11
|
Ahoj, na postu OA si odváděl kvalitní práci. Přinesl si nějaké nové akce, nápady atd. Bylo ale po čase vidět, že už tě to nebaví neboť komunita nebyla zrovna vděčná za nové nápady. Naprosto ti rozumím. Aktivitu máš v pořádku jak na webu tak na serveru. Suspect čistý, takže tam též bez problémů. Dám ti můj souhlas a doufám, že pokud ti to výjde si odpustíš nějaké blbé narážky na AT. Souhlasím s přijetím |
|
|
Malkin |
Pridané 17.03.2023 22:20
|
![]() ![]() Príspevkov: 158
Založený: 28.01.18
|
Ahoj, co se týče tvé aktivity a celkového působení na serveru, tak to je kladné. Máš dobrou aktivitu, chováš se slušně nezapojuješ se do hádek a neděláš problémy. Co je tvé plus je i znalost gang systému. Dám ti šanci a doufám že to s tebou nedopadne jako na OA, že tě to přestane bavit. Souhlasím s přijetím do AT |
|