Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
mod checkm8
checkm8
Server nick
checkm8

Váš věk
24

Vaše IP


Screen "/info --> hlavní"
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/checkm8infoma.png


Jaká je tvoje aktivita na serveru, kdy se na serveru nejčastěji zdržuješ?
Odpoledne / večer

Jaká je tvoje herní náplň na serveru?
Gangy, závody, klábosení

Jaké jsou tvoje zkušenosti, co se týče gang systému a gangů celkově?
10/10

Proč zrovna ty by jsi měl být vybrán na post moderátora, co nám můžeš nabídnout?
Jsem dlouholetý hráč, kterého většina zná a troufám si říct, že až na pár výjimek semnou nemá nikdo problém. Plácnem si

Máš nějaké zkušenosti se správou/vývojem/administrací na jiném serveru/hře?
Nemám

Doplňující info o tobě.
Nebudu se zbytečně rozepisovat většina z vás mě zná a většina informací byla řečena v nedávné žádosti na post OA, kde jsem bohužel nevydržel, jelikož jsem neměl čas na stavění akcí a chyběla motivace nevděčným hráčům akce pořádat. Moderátor by mi dle mého seděl víc, proto jsem se rozhodl to zkusit. Hi

img.tpx.cz/uploads/m8teche3ck1710806039.gif
smetyx
Ahoj,
na postu OA si odváděl kvalitní práci. Přinesl si nějaké nové akce, nápady atd. Bylo ale po čase vidět, že už tě to nebaví neboť komunita nebyla zrovna vděčná za nové nápady. Naprosto ti rozumím. Aktivitu máš v pořádku jak na webu tak na serveru. Suspect čistý, takže tam též bez problémů. Dám ti můj souhlas a doufám, že pokud ti to výjde si odpustíš nějaké blbé narážky na AT.

Souhlasím s přijetím
mara
Ahoj,
co se týče tvé aktivity a celkového působení na serveru, tak to je kladné. Máš dobrou aktivitu, chováš se slušně nezapojuješ se do hádek a neděláš problémy. Co je tvé plus je i znalost gang systému. Dám ti šanci a doufám že to s tebou nedopadne jako na OA, že tě to přestane bavit.

Souhlasím s přijetím do AT
Patrix
Ahoj,

Kde začať tak asi tým, že aktivitu máš či na serveri alebo webe na veľmi dobrej úrovni. Znalosť módu máš určite. Čo sa týka správania tak ja osobne nemám s tebou problém. Bol si dobré OA, len dúfam že ak dostaneš móda tak ťa to bude baviť nie ako na OA :D Takže asi ti dám súhlas
img.tpx.cz/uploads/tumblr_nnc4x9HkDF1u3vz8eo2_r1_5001691018147.gif
Yoistik
Zdravím,

U tebe jsem měl jasno už na OA, Docela se mi i na Admina hodíš. Lecos jsi už na serveru zažil, sice tvoje minulost není vůbec hezká, ale uteklo již několik let a tvoje chování se otočilo o 180°. Byl by jsi velkým přínosem pro AT.

Souhlasím s přijetím
Terka
Ahoj,

na postu OA si odváděl dobrou práci. Aktivita jak na webu tak i na serveru na slušné úrovni. Tvé chování je v pohodě. Nemám s tebou žádný problém a proto ti dám souhlas, tak doufám, že tě to nepřestane bavit :D.

Souhlasím s přijetím
img.tpx.cz/uploads/Comp%201_2.gif
Hendy
Zdarec,

no, ako začnem... Nad tvojou žiadosťou som úprimne uvažoval dlho a veru som to nemal jednoduché a takisto si myslím, že ani kolegovia, pretože z môjho pohľadu si nevyspytateľný človek, od ktorého skutočne neviem, čo mám niekedy čakať. :D Máš klady, vďaka ktorým by si sa určite hodil do tímu, ale i zápory, ktoré tvojej žiadosti nie úplne prospievajú. Tvoje pozitívne a negatívne stránky by som tu teda rád rozobral, pretože predsa len si vyberáme budúceho kolegu a myslím si, že je to dôležité.

V prvom rade ti musím vytknúť obsah žiadosti... To je vážne taký problém si dať aspoň trocha väčšiu námahu a neodfláknuť to? Takto to vyzerá, že si to mal napísané za 3 minúty a vybavené, však čo, isto to nikto nebude riešiť, lenžie nie, pretože ja si cením, keď si dá hráč na žiadosti záležať a slušne povedané sa na ňu nevyprdne. Každopádne, tvojím veľkým plusom sú široké znalosti v oblasti gang systému a cheatingu, aktivita skvelá a suspect v poriadku. Myslím si, že ty si zrovna ten človek, čo nemá v hlave "nakakané" a celkom má dobré názory. Avšak potom je tu negatívna stránka, a to tá, že niekedy tie názory prezentuješ nie úplne najvhodnejším spôsobom až takmer v rozpore s pravidlami, čo sa mi vôbec nepáči a niekedy je lepšie sa radšej krotiť a odpustiť si zbytočné kecy (viem z vlastnej skúsenosti), ako ďalej pokračovať a neukľudniť sa. Posledne si pamätám tvoje správanie počas suspendu, keď si bol na OA, nebolo zrovna najlepšie, a preto mám obavy. Ďalšie negatívum sa tiež týka tvojho správania, a to je konkrétne provokácia. Poznám ťa dobre a viem, že rád provokuješ, a to tiež treba krotiť aj napriek tomu, že to robíš len pre srandu.

Napokon som sa rozhodol, že ti tú šancu dám a dúfam, že ma nesklameš.

Súhlasím s prijatím do AT
Radis
Ahoj,

tvoja aktivita na serveru a webu je super,chovanie máš fajn na OA si robil dobrú prácu.Takže nemám dôvod nesúhlasit,povedané je všetko hore.Dúfam že budeš mat aktivitu akú maš teraz.

Súhlasím s prijatím Správně
img.tpx.cz/uploads/prdelka.gif
Ooooh Ooooh Ooooh Ooooh
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
21 Hlasů
28%
Šupat holky.
25 Hlasů
33%
Velikonoce neslavím.
10 Hlasů
13%
Mám jiné plány.
20 Hlasů
26%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 19