Informácie o serveri
Čítať tému
Žádost o post moderátora [R]e[G]iN
|
|
Reginn |
Pridané 15.03.2023 01:11
|
![]() ![]() Príspevkov: 1
Založený: 13.03.23
|
1. Server Nick [R]e[G]iN 2. Věk 22 let 3. IP 4. Screen /info --> hlavní ![]() 5. Aktivita Moje aktivita na serveru je velmi častá,každodenní Na serveru se zdržuji nejvíce v odpoledních a večerních hodinách až do pozdních večerních hodin, záleží vždy podle práce 6. Herní náplň na serveru Moje herní náplň na serveru je Víceméně vždy taková nárazová Projíždění se v Tow Trucku a čekání na zákazníka nebo ježdení cj u lékařů Chodím rád na Admin akce, kterých se vždy rád účastním A ježdění závodu 7. Zkušenosti v Gangu Myslím si že v Gang systému se vyznám dobře i v Gangů takovém 8. Proč zrovna já Řekl bych že jsem vždy ve všem pořádný a pečlivý , nerad zahazuji věci co nejsou vyřešeny Když něco dělám tak vždy pořádně 9. Zkušenosti se správou/vývojem/administrací na jiném serveru/hře Dříve mě bavilo si vytvářet svoje vlastní GTA servery a organizovat je Takže zkušenosti s administrací mám 10. Něco o mně Nerad to říkám ale jsem mladý pracující kluk, kterému občas přijde že už čeká na důchod kterého se asi bohužel nedožiji ... Mám rád auta a jejich servisování Miluji noční cestovaní autem na vyhlídky a opuštěná místa ČR Díky za vaše jakékoliv ohlasy [R]e[G]iN
Upravil Reginn dňa 15.03.2023 21:20 |
|
|
Ben_ |
Pridané 15.03.2023 21:05
|
![]() ![]() Príspevkov: 1618
Založený: 12.08.15
|
Zdravím, aj keď je úprava žiadosti zakázaná tak ti udeľujem výnimku na jedinú úpravu a to predmet žiadosti. DO PŘEDMĚTU UVEĎ napr. --> "Žiadosť o post moderátora - NICK" |
|
|
smetyx |
Pridané 17.03.2023 15:27
|
![]() ![]() Príspevkov: 765
Založený: 26.03.11
|
Ahoj, líbí se mi tvoje aktivita na serveru a čistý suspect. Co už se mi tolik nelíbí je čerstvě založený účet na webu. Kdyby nešlo o nábor tak tu nejspíš nejsi ještě ani teď. Editovaná žádost i když s povolenou vyjímkou mě taky zrovna nepřesvedčila o znalosti webu. Dle mého tu máme momentálně pár lepších kandidátů a proto Nesouhlasím s přijetím. |
|
|
Radis |
Pridané 17.03.2023 22:33
|
![]() ![]() Príspevkov: 133
Založený: 24.03.18
|
Ahoj, aktivita super chovanie tak isto,ako písal kolega editoval si žiadosť,čo nie je teda plus.A tak isto nedal si sem svoju IP.Suspect máš čistý.Do budúcna si žiadosť skontroluj,a až potom pošli. Takže Nesúhlasím s prijatím ![]() |
|
|
Terka |
Pridané 18.03.2023 12:52
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 274
Založený: 12.09.17
|
Ahoj, aktivita na serveru super, chování na dobré úrovni a suspect je čistý. Můžu říct, že s webem nemáš bohužel žádné zkušenosti a jde to poznat na této žádosti. Do budoucna zkus se trošku soustředit na web a pro příště si zkontroluj žádost než ji pošleš. Pro tentokrát ti budu muset dát nesouhlas. Nesouhlasím s přijetím |
|
|
LSK |
Pridané 18.03.2023 14:58
|
![]() ![]() Príspevkov: 1661
Založený: 21.04.13
|
Súhlasím so zvyškom... Neznalosť webu je vec ktora je v nesúlade s adminovanim. Do ďalšieho náboru dostuduj web a súhlas dostaneš.![]() ![]() |
|