Čítať tému

Moderátor - Shifty
Shifty
img.tpx.cz/uploads/Server Nick1679009944.png

Shifty

img.tpx.cz/uploads/Vek.png

18

img.tpx.cz/uploads/Screen infa.png

img.tpx.cz/uploads/pbG0.png

img.tpx.cz/uploads/Aktivita1678996355.png

V týdnu, když chodím do školy tak se na server většinou dostanu až v odpoledních nebo večerních hodinách, trávím tam v průměru tak 2-4 hodiny denně. O víkendech jsem schopný na serveru být už od ranních hodin.

img.tpx.cz/uploads/Herni Napln.png

Nejvíce mě samozřejmě baví admin akce, na ty chodím hodně často. V poslední době jsem si taky celkem oblíbil nynější gang systém takže ten mě dokáže taktéž hodně zabavit. Jinak jezdím mise nebo se bavím s hráči v chatu.

img.tpx.cz/uploads/Zkusenosti s gangy.png

Troufnu si říct, že za ty roky co na serveru hraji mám již všechny aktivity, které gang systém nabízí vyzkoušené a orientuji se v jeho dění v celku dobře. Ať už se jedná o Gang business, Gang eventy nebo Sklady a dofky tak jsem schopný vše novému hráči vysvětlit tak, aby to chápal..

img.tpx.cz/uploads/Proc ja_.png

Tak asi bych začal tím, že od doby co na SuperPařbě hraji se mi ještě nepodařilo fásnout ban ani nějaký větší trest, v pravidlech se tedy vyznám a nikdy jsem je cíleně neporušoval. Jsem ochotný pomoci každému hráči ať už by mě s*al sebevíc. Snažím se být na každého milý a vyjít mu vstříc. Mám spoustu nápadů do budoucna, které by možná mohli pomoci v chodu serveru.

img.tpx.cz/uploads/Zkusenosti se spravou.png

Přímo s vývojem široké zkušenosti nemám, pamatuji si, že kdysi na základce jsem chodil na kroužek programování ale nebylo to nic světoborného. Vždy když se mi naskytla možnost se starat o nějakou komunitu lidí nebo se podílet na chodu daného projektu tak jsem byl vždy pro. Konkrétněji jsem před pár lety adminoval na CSGO Jailbreak serveru, v mládí s kamarády jsme tvořili MC servery a do nedávna jsem byl taktéž v A-Teamu zde na SuperPařbě.

img.tpx.cz/uploads/Info o mne.png

Jsem hodně tvůrčí, baví mě se učit nové věci a rozvíjet svoji fantazii. Často pracuji v SolidWorks, FluidSim apod. taktéž mě baví dělat grafiku a různé bannery/nadpisy.
Na SP hraju někdy od roku 2016 a za tu dobu jsem poznal spoustu super lidí, proto se tam taky stále vracím a trávím tam čas. Rád by jsem server udržoval při životě co nejdéle protože si tu péči zaslouží.

img.tpx.cz/uploads/giphy1679158927.gif
smetyx
Ahoj Shifty,
moc nevím co k tobě dodat. Zkušeností máš opravdu hodně, suspect čistý. Aktivita jde najednou nahoru od doby co nejsi v AT. 7.3.2023 si opustil pozici Administrátora z důvodů dlouhodobé neaktivity a za pár dni už dáváš přihlášku? Moc to tedy nechápu. Hraj dál aktivně a souhlas ti rád dám příště. Teď mi to příjde spíš jako výsměch, promiň.

Nesouhlasím s přijetím
Malkin
Ahoj,
jak jsem viděl tvojí žádost, tak jsem si říkal že to musí být vtip, že odejdeš z AT a po více jak týdnu si dáváš znovu přihlášku, to jsi tu rovnou mohl zůstat, když se i tvoje aktivita zvedá.

Za mě nesouhlasím s přijetím do AT
Prejdite na fórum:
Anketa
Je GTA Vaší hlavní hrou?
Ano, jiné hry nehraju.
30 Hlasov
23%
Ano, ale občas zapnu i něco jiného.
34 Hlasov
26%
Ne, střídám to.
46 Hlasov