Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuzní fórum » Server · SAMP » Vánoční akce
 
Najdi ztracené dárky
Salazar
img.tpx.cz/uploads/hledanidarku2023.jpeg


Zdravím všechny hráče a hráčky!
Vánoce nám klepou na dveře a s nimi i naše legendární vánoční akce, kterou jsem si pro Vás společně s Czechem připravil!
Někteří si ji jistě pamatujete z minulých let. Těší nás, že vás naše akce stále tak baví!

❅ Kdy bude akce probíhat? ❅


Každý den od 12.12. – 22.12.2023



❅ V čem tahle akce spočívá? ❅


Jelikož na Superpařbě šel bývalý Jéžíšek do důchodu a jeho syn nosí dárky k Vám domů teprve po po páte, tak na svých cestách často své dárky ztrácí! Vaším úkolem bude pomáhat Jéžíškovi, aby stihl všechny dárky včas doručit!
Každý den Vám v 19:00 sem přidám já nebo kolega Czech příběh, kudy se Jéžíšek daný den vydával a vy budete dle indicií nuceni zjistit, kde se Jéžíškovi zatoulal dárek a zachránit tím Vánoce. Poté pořídíte fotku s dárkem, že jste ho našli a přidáte do rychlé odpovědi v tomto příspěvku. Když se Vám poštěstí a budete mezi prvními, kdo sem přidá fotku s dárkem, tak získáte body! Každý den může získat body 5 lidí. Někdy bude příběh lehčí, někdy těžší. Dárky budete moci hledat vždy až po tom, co sem přidám příběh!

Každý den bude hodnocení následovné:
První poslaná fotka s dárkem – 3b
Druhá poslaná fotka s dárkem – 2b
Třetí poslaná fotka s dárkem - 2b
Čtvrtá poslaná fotka s dárkem - 1b
Pátá poslaná fotka s dárkem - 1b
Na konci akce body sečteme a nejlepší hledače odměníme!


[!] Všechny screeny musí být zaslány v původním stavu, tzn. neořezané, neupravené, aj.


img.tpx.cz/uploads/23333355.jpg


Dárky budou vypadat takto, někdy bude červený, někdy ten druhý.


❅ Odměny ❅


╰☆╮1. místo╰☆╮
[L]ukee. Správně

18 000 000$
X-MAS Feltzer
40 dní inkasa na dům NEBO +15 dní ochranky na nemovitost
1300 nábojů do RPG NEBO 45 000 nábojů jakékoli zbraně (vyjma RPG, C4)
40 vánočních bodů
Možnost uspořádat na serveru dvě akce dle vlastního výběru pod dozorem kapitána Salazara
Speciální zápis dle vlastního výběru na serveru
+možnost stát se vánočním skřítkem pomocníčkem v Ježíškově dílně následující rok (zmínka tvého nicku v příbězích)


╰☆╮2. místo╰☆╮
Falcon Správně

16 000 000$
X-MAS NRG-500
30 dní inkasa na dům NEBO +10 dní ochranky na nemovitost
850 nábojů do RPG NEBO 39 000 nábojů do jakékoli zbraně (vyjma RPG, C4)
Možnost uspořádat na serveru jednu akci dle vlastního výběru pod dozorem kapitána Salazara
35 vánočních bodů


╰☆╮3. místo╰☆╮
ChristmasEgg Správně

14 000 000$
X-MAS Tractor
25 dní inkasa na dům NEBO +5 dní ochranky na nemovitost
550 nábojů do RPG NEBO 30 000 nábojů jakékoli zbraně (vyjma RPG, C4)
30 vánočních bodů


╰☆╮4. místo╰☆╮
[SP]Jezisek Správně

12 000 000$
1x série questů - kategórie 1 (do 90 akcebodů)
15 dní inkasa na dům
450 nábojů do RPG NEBO 20 000 nábojů jakékoli zbraně (vyjma RPG, C4)
25 vánočních bodů


╰☆╮5. místo╰☆╮
Kompre Správně

10 000 000 $
12 dní inkasa na dům
350 nábojů do RPG NEBO 15 000 nábojů jakékoli zbraně (vyjma RPG, C4)
20 vánočních bodů





with <3 Salazar a Czech

Upravil/a Salazar dne 29.12.2023 22:38
Czech_
img.tpx.cz/uploads/13A75B02-3B39-4C80-BE38-1CEB1A866C52.jpeg

★ 12. 12. 2023 ☆


★ GRINCH SE SNAŽÍ ZNIČIT VÁNOCE ☆



★ PŘÍBĚH ☆


Vážení a milí hledači dárků,

s lítostí vám musíme letos oznámit, že našemu Ježíškovi, který nosí dárky na SuperPařbě již 5 let, už jeho paměť vskutku neslouží. Proto i letos ztratil dárky a doufá, že mu pomůžete je najít. Letošní rok je ale specifický, jelikož se mu do cesty postavil zelený a zlý Grinch Winter, který se snaží jen přitížit a Vánoce tak ještě více pokazit. Ježíšek se letos musí vypořádat nejen se svojí pamětí, ale také s tímto zeleným neřádem. Proto vás prosí o pomoc.

V samotném srdci San Fierra, městečka obklopeného vrcholky kopcovité krajiny nedaleko nejvyšší hory, žil Grinch, nejedovatější a nejzkaženější tvor v celém okolí. Nenáviděl Vánoce, jejich veselí a hlavně tu nesnesitelnou radost, která se šířila ve vzduchu. A tak se Grinch rozhodl, že tentokrát bude konat. Bude ničit Vánoce samotnému Ježíškovi.

Vykouzlil si svůj kočár, připravil svého věrného psa Richa a začal svou temnou cestu. Grinch se plížil uličkami San Fierra v noci podél železniční stanice, sledujíc každý krok Ježíška. Jeho cíl byl jednoduchý – zničit každý dárek, který měl být roznesen do domovů v San Fierru.

První zastávkou byla dílna Ježíška, která letos má novou pobočku u golfového hřiště. Grinch tichounce vplul a začal převracet hromady dárků. Rozebíral krabice, trhal papíry a s pohrdáním koukal na radostné obrázky, které zdobily balíčky. Pes Rich sledoval svého pána s nejistým pohledem, ale věrně ho následoval.

Ježíšek si vyzvednul všechny dárky ze své dílny a vydal se na cestu kolem San Fierra. Prvně letěl dát dárek malému Michalovi, který bydlel nedaleko policejní stanice. To se samozřejmě Grinchovi nelíbilo a Ježíška pečlivě sledoval. Ježíšek však neměl ani tušení, že ho někdo sleduje, a proto pokračoval k dalšímu domu, který se nacházel u Jizzy klubu. Tam dárek odevzdal, snědl si sušenky a vypil mléko a vydal se do lodního přístavu, kde obdaroval dělníky za jejich poctivou práci.

Jelikož měl hlad, tak se se svým sobím pohonem stavil na místní benzínce, kde si koupil párek v rohlíku s kečupem a starší rohlíky pro své soby. Chvíli si odpočinul, ale tím dovolil tomu, že ho Grinch mohl dohnat se svým kočárem taženým psem Richem. Grinch Winter se plížil a snažil se dostat co nejblíže k ježíškovým saním. Když se ale přiblížil už na pár metrů, tak jen uslyšel HiiiJAAA a sáně frčely zpět na oblohu. Ježíšek se tak opět vydal na cestu.

Jeho další zastávkou byl dům hlavního administrátora Loadinga, který bydlel nedaleko San Fierra ve vesničce jménem BaySide, kde bydlel se svojí mámou a sestrou u vody, kde měli udělanou speciální díru v ledu na lovení ryb. Loading však nebyl doma, a tak mu dárek Ježíšek nechal v poštovní schránce. Svoji cestu ukončil na stadionu v San Fierru, kde se konaly vánoční trhy. Když ho Grinch konečně dostihl a chtěl mu ukrást nějaký dárek, zjistil, že už mu jeden chybí. Ježíšek ho musel ztratit někde po cestě.

Kde Ježíšek ztratil dárek? Sebral mu ho Grinch a ukryl ho někde po cestě? Vypadl mu ze saní někde v San Fierru? Pomozte mu ho najít podle jeho vánoční cesty.


★ OSNOVA KOMENTÁŘE ☆

1) Nick:
2) Screen s dárkem:



Je velmi důležité napsat přesný nick na serveru!
Screen můžete nahrávat na: https://img.tpx.cz/

Své příspěvky vkládejte do /hide, abyste nenapovídali ostatním hráčům, kde se dáreček nachází! Ať si pořádně všichni užijí hledání!
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353





Házím makrely do schránek Makrelka


🇨🇿 🤝 🇺🇦
LukeeNko
Falcon
MekSkron
nick: ChristmasEgg

Upravil/a MekSkron dne 12.12.2023 19:37
Dend4X
Dend4X
Rock
[img][/img]

Rock.
Czech_
img.tpx.cz/uploads/BCF356C0-EED8-4787-9563-5B35CB075E68.jpeg

ke dni 12.12.2023


☆ Tohle kolo body ☆

3b - [L]ukee.
2b - Falcon
2b - ChristmasEgg
1b - Dend4X
1b - Rock

☆ TOP k danému dni ☆

╰☆╮ Zlatá hvězda ╰☆╮
3b - [L]ukee.


╰☆╮Stříbrná mince ╰☆╮
2b - Falcon

╰☆╮ Bronzová váza ╰☆╮
2b - ChristmasEgg


☆ Ostatní ☆
1b - Dend4X
1b - Rock

[!] Dárek stále mohou hledat pro zábavu i ostatní! Další ztracený dárek bude 13.12.2023 v 19:00!
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353





Házím makrely do schránek Makrelka


🇨🇿 🤝 🇺🇦
Salazar
img.tpx.cz/uploads/13A75B02-3B39-4C80-BE38-1CEB1A866C52.jpeg

★ 13. 12. 2023 ☆


★ JEŽÍŠKOVA DRUHÁ CESTA ☆



★ PŘÍBĚH ☆

Vážení Ježíškovi pomocníci! Rok nám rychlostí blesku utekl a nastává čas vánoční. Přicházejí dny, kdy vás bude Ježíšek opravdu moc potřebovat. Přeci jen dárků je letos zabaleno a připraveno opravdu hodně. Není se tedy čemu divit, že se občas nějaký dárek zatoulá. Letošní Vánoce jsou pro Ježíška opravdu náročné, a to hlavně kvůli lstivému Grinchovi Winterovi, který z celého srdce nenávidí vánoční svátky.

Včerejší první roznášecí den v San Fierru dopadl na jedničku. Ježíškovi se podařilo doručit mnohem více dárků než původně plánoval. Proto se rozhodl, že si dnes trochu přispí a začne rozvážet až odpoledne. Když Ježíšek dorazil do vánoční dílny, čekalo ho nemilé překvapení. Už jen smutný pohled vedoucího dílny denyZe mluvil za vše. Takhle se denyZ naposledy na Ježíška díval před rokem, když s ostatními skřítky zapíjel úspěšný rok příprav a tvorby dárků a zapomněl nakrmit soby. Před rokem zmizelo mládě soba, které mělo velký hlad a rozhodlo se, že si potravu obstará samo. Co se ale stalo letos?

,,Ježíšku je mi to hrozně líto, ale na dnešní roznášecí den nejsou dárky připravené. Včera se někdo vloupal do dílny, roztrhal krabice a poničil většinu z nich. Podařilo se nám s ostatními skřítky velkou část opravit a dát do původního stavu, avšak golfovou hůl pro Pavla a fotoaparát pro Terku již nezachráníme. Ráno tu byla policie, máš se u nich zastavit na služebně.´´

Ježíšek na nic nečekal, sedl do saní a vydal se od své pobočky u golfového hřiště ke svému známému do obchodu tyto věci obstarat. Snad již nebudou vyprodané, přeci jen Pavel do dopisu napsal, že jeho snem je stát se členem nejúspěšnějšího golfového klubu. Když Ježíšek přistával před obchodem, tak na něj naštvaný pán volal, aby zase rychle odlétl, že tu chtějí za litr paliva Super 1000$.

,,Zrovna dneska tu byl takový zvlášní zelený chlapík, který vykoupil všechny fotoaparáty a golfové hole, co jsem měl na skladě. Ale máš štěstí Ježíšku, od každého tu mám ještě jeden kus schovanej. Původně jsem měl v plánu obdarovat rodinu, ale co bych pro záchranu Vánoc neudělal.´´ Ježíšek poděkoval, dal svému známému dárek k Vánocům a popřál krásné svátky.

Poté již sedl do saní a letěl na místní policejní služebnu zjistit více informací o včerejším vloupání. Daktyloskopické stopy získané na místě činu odpovídají známému vánočnímu recidivistovi. Praporčík Ježíška upozornil na závažnost situace a nebezpečnost daného pachatele. Každý rok se snaží zničit Vánoce a říká si Grinch Winter. Už se ho snaží zatknout pěknou řadu let, ale zatím neúspěšně. Ježíšek prošel celou policejní budovu, každému dal dárek a popřál krásné svátky. Následně ještě roznesl dárky v ulici, kde bydlí Maky56 a vydal se za svými skřítky vymyslet bezpečnostní opatření a strategii na záhadného Grinche.

Ježíšek však zjistil, že mu jeden dárek chybí! Vypadl mu snad u vánoční dílny? Při přistávání u známého? Na policejní stanici? V ulici, kde bydlí Maky56? Nebo snad úplně někde jinde? Na to už musíš přijít ty!

★ OSNOVA KOMENTÁŘE ☆

1) Nick:
2) Screen s dárkem:



Je velmi důležité napsat přesný nick na serveru!
Screen můžete nahrávat na: https://img.tpx.cz/

Své příspěvky vkládejte do /hide, abyste nenapovídali ostatním hráčům, kde se dáreček nachází! Ať si pořádně všichni užijí hledání!
img.tpx.cz/uploads/97637158-4EC0-4E0F-B15E-73E51A8649B5.jpeg
LukeeNko

Upravil/a LukeeNko dne 13.12.2023 20:04
Rock



Rock.
Dend4X
nick: [SP]Jezisek

MekSkron
ChristmasEgg
redregan
nick: redregan
Czech_
img.tpx.cz/uploads/BCF356C0-EED8-4787-9563-5B35CB075E68.jpeg

ke dni 13.12.2023


☆ Tohle kolo body ☆

3b - [L]ukee.
2b - Rock.
2b - [SP]Jezisek / Dend4X
1b - ChristmasEgg
1b - redregan

☆ TOP k danému dni ☆

╰☆╮ Zlatá hvězda ╰☆╮
6b - [L]ukee.


╰☆╮Stříbrná mince ╰☆╮
3b - ChristmasEgg

╰☆╮ Bronzová váza ╰☆╮
3b - Rock.


☆ Ostatní ☆
3b - [SP]Jezisek / Dend4X
2b - Falcon
1b - redregan

[!] Dárek stále mohou hledat pro zábavu i ostatní! Další ztracený dárek bude 14.12.2023 v 19:00!
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353





Házím makrely do schránek Makrelka


🇨🇿 🤝 🇺🇦
Salazar
img.tpx.cz/uploads/13A75B02-3B39-4C80-BE38-1CEB1A866C52.jpeg

★ 14. 12. 2023 ☆


★ ČEKÁNÍ NA DALŠÍ ÚDER ☆



★ PŘÍBĚH ☆


V dalším studeném prosincovém večeru se Ježíšek chystal na svou tradiční cestu rozdávání radosti a dárků. Ve své nové dílně u Golfového hřiště v SF pečlivě balil dárky a připravoval se na dlouhou noc. Na vše si dával pozor, jelikož Grinch byl vskutku vynalézavý a sám praporčík ho upozornil na to, co vše je schopný tento malý tvor udělat, aby Vánoce překazil. Avšak tento den nebyl úplně idylický, jelikož měl stále špatný pocit z toho, že se venku skrývá Grinch, zlobivý tvor, který neměl rád radost a štěstí druhých.

Grinch měl nekalé plány. Chtěl Ježíška zastavit a zabránit mu v rozdávání dárků. Chystal pasti, plány a všechno, co by mohlo zmařit Ježíškovu radostnou misi.

Když Ježíšek vyrazil na svou cestu, první zastávkou byl luxusní hotel v Las Venturas. Tam potkal mladou slečnu Kačku, která pracovala jako číšnice. Kačka vždy nosila ošoupané boty, které už byly na pokraji zániku. Ježíšek ji překvapil a daroval jí nové boty s třpytivými ozdobami. Kačka byla dojatá a vzdávala díky Ježíškovi.

Grinch sledoval Ježíška a vymýšlel nové lsti. Další zastávkou byla dílna mechanika u SteakHousu. Místní mechanik, pan Don Es Šroubek, měl staré a opotřebované nářadí. Ježíšek mu přinesl nové kvalitní nářadí, které bylo přesně to, co pan Šroubek potřeboval pro svou práci. Jako odměnu za Ježíškovu štědrost mu ještě poštěloval a navoskoval sáně, ať mu to pěkně sviští.

Ježíšek pokračoval do pouštní chatrče, kde žil osamocený muž jménem Kompre. Kompre byl vesničanem, který neměl mnoho přátel. Ježíšek mu daroval teplé deky a několik knih, aby mu zpříjemnil osamělá zimní rána.

Grinch byl ale nepříjemný a snažil se Ježíška zastavit, byl mu stále v patách, jelikož na jeho saně nechal tajně nainstalovat štěnici. Na letišti v Nevadě se snažil několikrát sabotovat jeho cestu, ale Ježíšek byl chytřejší. Nakonec se Ježíšek dostal k armádnímu pilotovi a daroval mu malý model letadla, aby si mohl připomenout své vášně.

Poslední zastávkou bylo autobusové nádraží v Las Venturas. Zde Ježíšek potkal místního dispečera, pana Hovadu, který byl vždycky na vrcholu stresu. Ježíšek mu daroval relaxační masážní polštář, aby si mohl odpočinout po náročných dnech plných telefonátů a organizování.

Ježíšek sice dnes Grinche Wintera vůbec nepotkal, to ale ještě ani zdaleka netuší to, jak mu tento zelený neřád může ještě hodně zavařit. Celý den totiž Grinch zkoumal, jak a kde se Ježíšek pohybuje a vše si zaznačil do svého notesu, a proto tak ví, jaké má Ježíšek slabiny a chystá se udeřit silněji v nejbližších dnech.

Po roznášce dárků ale Ježíšek zjistil, že mu přecijen jeden dárek chybí? Že by Grinch skutečně udeřil nebo jen nechtíc dárek ztratil po cestě při roznášení dárků v Las Venturas?


★ OSNOVA KOMENTÁŘE ☆

1) Nick:
2) Screen s dárkem:



Je velmi důležité napsat přesný nick na serveru!
Screen můžete nahrávat na: https://img.tpx.cz/

Své příspěvky vkládejte do /hide, abyste nenapovídali ostatním hráčům, kde se dáreček nachází! Ať si pořádně všichni užijí hledání!
img.tpx.cz/uploads/97637158-4EC0-4E0F-B15E-73E51A8649B5.jpeg
Falcon
LukeeNko
MekSkron
ChristmasEgg

Upravil/a MekSkron dne 14.12.2023 19:21
Dend4X
nick : [SP]Jezisek

Přejít na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasů
6%
Nábory
8 Hlasů
9%
Žádosti o pUB
13 Hlasů
15%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
14 Hlasů
16%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
37 Hlasů
42%
PC Poradna
4 Hlasů
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasů
8%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 18