Informace o serveru
Adresa IP
Online hráčů
Číst diskuzi
[GANGY] DVOJNÁSOBNÁ ODMĚNA ZA SEZÓNU
|
|
Domes |
Přidané 13.03.2025 19:44
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 5305
Založený: 03.08.13
|
Zdravím, gangsteři,
vzhledem k tomu, že proběhla amnestie a většina těch, kteří dostali unban, byli právě gangsteři, jsme se rozhodli, že za nadcházející sezónu (15. 3. 2025 – 31. 3. 2025) dostane vítězný gang dvojnásobnou odměnu! Tato odměna platí pro všechna odvětví. Přejeme hodně štěstí v boji! |
|
|
Vojta369 |
Přidané 13.03.2025 20:21
|
![]() ![]() Příspěvků: 404
Založený: 29.10.14
|
tykraso tak to je narez
Ahoj Kacko, musím ti říct, že mám pár věcí, které mi leží v žaludku ohledně tvého působení jako adminky na superpařbě. Mýslím si, že se trochu ztrácíš a nedáváš najevo své vlastní názory (viz veškeré tvoje vyjádření u pub žádostech). Jako admin bys měla být schopná vyjádřit svůj pohled na věc a ne jenom být ve stínu a odkoukávat co dělaj tvoji kolegové. To může vést k nedostatečnému řešení problémů a k celkové nejistotě. Další věc, co mě trochu štve, je tvoje absence v oblasti cheaterů. Jako admin bys měla být v obraze, co se týče těch, co se snaží podvádět. Ale zdá se, že v tomto směru máš trochu mezeru. A tim pádem trochu postrádám důvod proč jsi adminka. A tvoje ježdění misí každý den celý den? Je fajn, že to děláš, ale zdá se, že se na to trochu příliš soustředíš a to můžeš rovnou být jenom hráč. Práce admina není jenom o misích. Je to o udržení pořádku na serveru, a ne jen o tom jezdit mise. Tak co teda? Proč nejsi teda organizator akcí? Přece jenom akce ti jdou a sám si myslím že jsi v tom dobrá. Věřím, že bys to dokázala stejně dobře jako Vetasovic který je taky admin a vlastně dělá stejný věci jako ty, tak proč to nevyzkoušet? Doufám, že tohle vezmeš jako konstruktivní kritiku. Nejde mi o to, abys se cítila špatně, jen chci abys mi řekla tvůj pohled na věc. |
|
|
Anonym |
Přidané 13.03.2025 23:45
|
![]() ![]() Příspěvků: 1265
Založený: 18.01.14
|
budeme tam tesime sa |
|
Přejít na fórum:
Anketa