Informace o serveru
Číst diskuzi
Moderátor - wolfik
|
|
wolfik |
Přidané 19.03.2025 17:01
|
![]() ![]() Příspěvků: 126
Založený: 11.03.21
|
1. Server nick wolfik 2. Váš věk 17 3. Vaše IP 4. Screen "/info --> hlavní" ![]() 5. Jaká je tvoje aktivita na serveru, kdy se na serveru nejčastěji zdržuješ? Na serveru mě můžete vidět v odpoledních až večerních hodinách. Hraju zase aktivně, jediná moucha momentálně byla týdenní dovolená ![]() 6. Jaká je tvoje herní náplň na serveru? Chodím na akce (nejradši na street nebo skyrace), dělám job taxikáře a grindim plnění questů. 7. Jaké jsou tvoje zkušenosti, co se týče gang systému a gangů celkově? V Grkách jsem převážně cpkař, na bloky jsem špatnej. Snažím se to učit, ale hlavně jezdím pro radost. Gang systém znám dost dobře, i když se tomu na 100% nevěnuji. Občas taky vezmu nějaký územko nebo random gang event. 8. Proč zrovna ty by jsi měl být vybrán na post moderátora, co nám můžeš nabídnout? Myslím si, že hlavně aktivitou mám dost co nabídnout. Dokážu být spolehlivý, nápomocný, nekonfliktní ale hlavně nestranný. Vystupuju slušně a dokážu uspokojit požadavky hráčů. Zkušenosti s pravidly mám výborné, znalosti serveru také, hlavně díky předešlému testování. Znám kupu příkazů, které jsou potřeba na tento post, tudíž semnou nebude taková práce. Někdo ty lumpy na serveru musí krotit. 9. Máš nějaké zkušenosti se správou/vývojem/administrací na jiném serveru/hře? Ano, ať už se jedná o minecraft dřívěji, nebo fivem, kde jsem strávil přes tisíc hodin na postu admina. 10. Doplňující info o tobě. (Co by jsi o sobě ještě řekl/a, ale v předešlých otázkách nebyla možnost?) Kdo ještě neví kdo jsem, tak se Vám rád představím. Jmenuju se Mirek (říkaji mi taky šmirglek) a jsem démon na královéhradeckých silnicích. Můžete mě potkat v zatáčce, jak škrtám kolenem o asfalt a nebo brzy za volantem.
![]() ![]() |
|
|
LukeeNko |
Přidané 22.03.2025 09:07
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 353
Založený: 27.01.19
|
Ahoj, s tvojou aktivitou to nevyzerá tak ružovo ako píšeš a ani tvoja história nie je veľmi pekná. Pár krát si už v AT bol a dlho si nevydržal. Veľmi rád dávam šancu hráčom, aby ukázali, že sa chcú zlepšiť ale pri tebe si nie som istý, pretože len nedávno ti skončila skúšobná doba po pub. Ak ti tvoj záujem vydrží, v ďalšej žiadosti sa prikloním viac k súhlasu, ale tento krát bohužiaľ nie. Nesúhlasím s prijatím ![]() |
|
|
Kacka |
Přidané 22.03.2025 13:24
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1169
Založený: 15.06.17
|
Ahoj, ty jsi měl šanci kterou si dle mého nevyužil jak se říká naplno. Ty máš dle mého čas, se dostat zpět k nám. Nesouhlasím s přijetím do AT |
|
|
Terka |
Přidané 23.03.2025 10:08
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 446
Založený: 12.09.17
|
Ahoj, Budu se opakovat jak kolegove vyse. V AT týmu jsi už byl a moc dlouho ti to teda nevydrželo, aktivita trošku pokulhává. Dala bych ti ještě čas. Nesouhlasím s přijetím do AT ![]() |
|
|
Domes |
Přidané 24.03.2025 17:59
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 5276
Založený: 03.08.13
|
Zdravím, vzhledem k tomu, že jsi již v minulosti měl možnost být adminem, ale tuto roli jsi nevyužil tak, jak by se očekávalo – ba naopak, dokonce jsi aktivně rozvracel SP – nevidím žádný důvod, proč bys měl být znovu součástí našeho týmu. Navíc jsi v minulosti vrhal špatné světlo na celý server, což nejen že poškodilo jeho reputaci, ale také narušilo důvěru v admin tým. Teď bys chtěl znovu získat tuto pozici a svědomitě se starat o chod serveru, ale po předchozích zkušenostech je obtížné věřit, že by to bylo jinak než dříve. Naše komunita si zaslouží stabilní a spolehlivý tým, který serveru skutečně pomáhá, ne mu škodí. Proto se domnívám, že není na místě, abys byl znovu součástí admin týmu. Nesouhlasím s přijetím |
|
|
d0nD1 |
Přidané 28.03.2025 13:14
|
![]() ![]() Příspěvků: 116
Založený: 08.02.14
|
Kolegovci napísali všetko vyšie. nesúhlasím s prijatím |
|
Přejít na fórum:
Anketa