Informace o serveru
Číst diskuzi
|
VIZITKA - MIYU
|
|
| Miyu |
Přidané 21.03.2026 23:34
|
![]() Příspěvků: 44
Založený: 10.11.15
|
Last update: 30.3.2026![]() Váš nick na serveru: Miyu Odehrané hodiny na serveru: okolo 400 Váš bankovní obnos: Napriek mojej snahe zarábať stále menej xD Snažím sa to udržať na desiatkach miliónov. Nasbíráno marihuany: 16 Vlastním dům číslo: Navštíviť ma môžete na mojej adrese 1336 Bonaire. Status spolubývajúceho ešte stále mám u Tigyho na adrese 994 Polomino Creek Vlastním hotel číslo: Vzhľadom na úžasné a zmysluplné podmienky herného módu som si musel aj toto zaobstarať. Izba č. 3 v Montgomery Motel Momentálně jsem šéfem/členem gangu: člen Peaky Blinder Můj oblíbený administrátor: Nikdy som sa s nimi moc nepoznal, takže mená povedať neviem, ale je ich zopár, s ktorými som už pár vecí riešil, a boli veľmi nápomocní, za čom som im vďačný. Můj nejoblíbenější příkaz serveru: Nepoznám príkazy moc ale asi najviac používaný príkaz mám /lv xD a odkedy robím vojaka tak pribudli /wl, /hide a /oznacit Můj nejoblíbenější event serveru: Nezúčastňujem sa eventov Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Nezúčastňujem sa akcii Mé oblíbené vozidlo: Asi Sultan alebo Bullet (najlepšie sa mi ovládaju) Má oblíbená práce na serveru: Obľubenú nemám ale dávnejšie keď som tu hral, tak som väčšinu času bol Terrorista v jednej skvelej firme, kde ma bavilo robiť tie atentáty. Teraz ma baví robiť presný opak - Vojaka, napriek tomu že strielať aj Stevie Wonder lepšie vie odo mňa xD, a Italskú mafiu. ![]() Váš nick na webu: Miyu Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 43 (44 spolu s týmto) ![]() Jméno: Viliam Příjmení: ![]() Datum narození: 29.1.1999 Věk: 27 ![]() Kontakty: DISCORD: paragraph Stav: Slobodný Zaměstnání: Zamestnaný Jazyky: Slovenčina, Čeština, Maďarčina, Angličtina (viac menej) a nejaké minimum zo zabudnutej Nemčiny ktorú som kedysi plynule ovládal ![]() Kde bydlím: V dome Sexuální orientace: Geh Poznámka Ak vás niečo konkrétne zaujíma a nie je to tu napísane, kľudne sa pýtajte buď v komentári alebo PM/DC ![]() Typologie osobnosti: Asi celkom melancholic… Pohled na svět: Mix realista a celkom pesimista Otevřenost: Mení sa to podľa toho s kým, kedy a kde. Pri niektorých ľuďoch som viac extrovert, pri ostatných zas dosť uzavretý. V podstate dnes už som bližšie k extrovertovi, kedy si som bol viac uzavretý. Moje povaha: Väčšinou kľudná, milá, nápomocná, obetavá, v istých veciach dosť hanblivá. To že som milý a nápomocný sa mi bohužiaľ ako to už býva často vymstí. ![]() Výška: 160 + pár cm (ik goblin xD) Hmotnost: Mení sa to medzi 50 a 56 cca Postava: Štíhla Barva očí: Hnedá Barva vlasů: Veľmi tmavohnedá, na prvý pohľad si ľudia povedia že čierna, ale nie… . a sú dlhé pod prsiaBrýle: Nenosím, zatiaľ nepotrebujem chvála bohu…nepristanú mi vôbec. ![]() Vousy: Neznášam keď mi rastú, vždy si holím. ![]() Kouření: Fuj Alkohol: Nepijem alkohol žiadneho druhu Závislosti: Ako to už dnes býva - PC, Internet. ![]() Zájmy: Zaujíma ma veľa vecí ale mám taký problem, že sa dokážem hyperaktívne do niečoho pustiť, ale myslím príliš dopredu (jak ADHD) a nakoniec to nedorobím. Sport: Ešte v roku 640 BC keď som chodil do ZŠ som chodil na tanec a gymnastiku. Dnes už vŕzgam ako stará mašina a ešte som si zaobstaral aj miernu skoliózu Literatura: Čítať viem, ale knihy nezvyknem :/ Hudba: Rôzne od dnešnej doby cez retro po stare klasiky. Tvrdý metal nemusím (aspoň teda spev ak sa to spevom vôbec dá nazvať…, hudba fajn) Zvíře: Máme doma kocúra menom Nino, veľmi ho mám rád. Dlho túžim po psíkovi, dúfam sa k nemu dostanem! ![]() Co nesnáším: Zlých ľudi - klamárov a podvodníkov, agresorov, šikanátorov a pod. Oblíbená muzika: Konkrétnu skladbu nemám, ale zo žánrov asi najviac R&B, Soul a Jazz. Oblíbené jídlo: Řízek s hocijakou prílohou Oblíbené pití: Ovocné džúsy okrem jablčného. Dobré čaje (sypané) Oblíbený film: Harry Potter (som Potterhead od kosti) Oblíbené oblečení: Záleží kedy, cez leto nosím obyčajné tričko a kraťase. Cez jar/jeseň si dám mikinu a vestu, cez zimu kabát. Zima, jar a jeseň čo najviac cosy nech to je. Overall nenávidim chladné počasie, 20°C a vyššie only, ale z hľadiska obliekania sa práve cez jeseň a jar cítim najlepšie – oblečenie akurát. Oblíbená barva: Každá farba je krásna. Vymyslíme novú? xD
Upravil/a Miyu dne 30.03.2026 17:34 |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
18 HlasůBudu s rodinou.
11 HlasůVelikonoce neslavím.
17 HlasůMám jiné plány.
16 Hlasů