Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vizitoš Brambory
|
|
| Bravura |
Pridané 25.02.2012 15:56
|
![]() Príspevkov: 471
Založený: 06.10.11
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: [Pan_[B]ravua Odehrané hodiny na serveru: asi 1200(počítaje všechny účty) Váš bankovní obnos: 12 megáčů Nasbíráno marihuany: 12g Vlastním dům číslo: popelnice pod mostem, Los Santos Vlastním hotel číslo: mám popelnici nepotřebuji hotel Momentálně jsem šéfem/členem gangu: žádný gang mně nechce ![]() Můj oblíbený administrátor: admyn pygzeeeeel, Rakeťák, Provouš Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /q ![]() Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): žádnej, všechny stojej za pendrek Má nejoblíbenější akce od administrátorů: tuning Mé oblíbené vozidlo: Tornado Má oblíbená práce na serveru: žebrák ![]() Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): Ruská 2-3 Vaše webové informace Váš nick na webu: To snad vidíš ![]() Vloženo komentářů: 22 Vloženo příspěvků ve fóru: 1, 026 Vaše osobní stránka Jméno: Jiříííík Příjmení: Do toho ti nic není ![]() Datum narození: 13.5.1992 Věk: 20 *JSEM VÁTĚZ JOO* *Zatancujem* Kontakty: skype, telefoon Kraj: Zlínský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: to by tě zajímalo co? ![]() Stav: Svobodný Zaměstnání: StudentoZaměstnanec Vzdělání: Základní(zatím) Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština Děti: nejsoooou zatím Kde bydlím: Doma more S kým bydlím: S rodiči ![]() Sexuální orientace: Na krásné zrzečky Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Ahoooooooj Informace Vaší povahy Povaha: Cholerik Pohled na svět: Optimista(až moc) Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, pohodová a další si zjisti sám ![]() Informace o Vaší postavě Výška: 186cm Hmotnost: 79kg cca. Postava: pořád štíhlý ![]() Barva očí: Zelená Barva vlasů: do černa Brýle: Nosím non-stop Na těle mám: pupík, beďary a jizvy Vousy: nejsou(což je fajn )Fotografie (ukažte se nám): nope Závislosti Kouření: nekouřím Alkohol: nepiju Sex: Když je příležitost ![]() Závislosti: žádné naštěstí Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: otravování lidí, programování her a další blbosti Sport: Cyklistika, Gaučing, trojboj-tj. Spánek, jídlo, PC Literatura (zde uvedete žánr): Asi Sci-Fi nebo i detektivky Hudba (zde uvedete žánr): mám rád nebo si občas *Zatancujem* na DnBZvíře: babička ![]() Můj styl Moje motto: Kdo pil ten umřel, kdo ne ten taky Moje webová stránka: na co? ![]() Životní cíl: mít rodinu, dům se zahradou, na zahradě kůlnu kde bych mohl stavět blbosti pro synka ![]() Co nesnáším: suchý chleba, Vepřo-knedlo-zelo, tupce, gang NightMare Co miluji: ani nevím ![]() Oblíbená muzika: Sabaton, Manowar, Slipknot, B-Complex, Foo Fighters a další super kapely Oblíbené jídlo: Spaghetti(páč sem talián )Oblíbené pití: Pívo, Kofča Oblíbený film: komedie, The GodFather(všechny díly) Oblíbená kniha: Nevím ![]() Oblíbené oblečení: metalové Oblíbená barva: Černá! Upravil Bravura dňa 29.04.2014 13:22 |
|
|
|
| _Sh0ck_ |
Pridané 27.02.2012 18:06
|
![]() Príspevkov: 468
Založený: 27.05.11
|
Hezká, pěkně barevná vizitka. Dobrý a bezproblémový hráč Ergo, ty znáš něakého adminaCitácia slon12 ![]() ![]() ![]() S tím bych se měl ještě seznámit A to zvíře jsi taky zabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
| soach |
Pridané 27.02.2012 18:12
|
![]() Príspevkov: 1369
Založený: 07.04.11
|
když to tak chceš psát tak Souč ne souš a jinak pěkná vizitka problémy s tebou nejsou
|
|
|
|
| Zrušený účet |
Pridané 28.02.2012 17:48
|
![]() Príspevkov:
Založený: 01.01.70
|
Dobrý hráč. Vizitka je pěkně barevná. ![]() Mimochodem, myslel jsem si že je Ti tak 16-17 let podle hlasu na skype.
|
|
|
|
| Hroch12 |
Pridané 28.02.2012 18:04
|
![]() Príspevkov: 418
Založený: 19.06.11
|
Citácia slon12 Ehm. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jinak pohodový hráč. a Vizitka též pěkná
|
|
|
|
| Prisoner |
Pridané 03.03.2012 17:08
|
![]() Príspevkov: 864
Založený: 21.02.11
|
Škoda, že končíš. Snáď sa niekedy vrátiš a bude to skutočne len prestávka. |
|
|
|
| jatkar |
Pridané 03.03.2012 17:15
|
![]() Príspevkov: 279
Založený: 19.02.11
|
doufám že se zase vrátíš si hráč kterých je na serveru málo
|
|
|
|
| Hroch12 |
Pridané 03.03.2012 17:16
|
![]() Príspevkov: 418
Založený: 19.06.11
|
Doufám, že se vrátíš.
|
|
|
|
| SmokysCZ |
Pridané 20.04.2014 12:00
|
![]() Príspevkov: 204
Založený: 14.04.13
|
Pěkná vizitka, sice je starší a nejspíš už nehraješ na SP, ale líbí se mi ten styl vizitky. |
|
|
|
| Bravura |
Pridané 29.04.2014 13:22
|
![]() Príspevkov: 471
Založený: 06.10.11
|
Diky diky
|
|