Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Autorská práva
Yamborghini
Ahoj,
nevím jestli to patří úplně sem, tak pokud ne prosím o přesunutí.

Trochu se bojím, že by mi mohli zavřít YT channel ze porušení autorských práv.

Chci se zeptat, jestli tomu mohu nějak předejít, u většiny videí s nějakým songem je napravo dole pod videem interpret, takže by se mi hodilo vědět jak to tam dát, nebo nějaký jiný způsob, v autorských právech se moc nevyznám, díky.
Upravil/a Prisoner dne 05.08.2012 12:07
skleeny
max kvuli pisničky
Flex
no proto ja do toho svýho videa vložil vlastní instrumentál a je to vyřešený..jinak v tomhle případě bud tu pisničku nedávat od začátku ale třeba od nějakyho najezdu nebo takhle, toho si většinou joutuba nevšimne když znamou písničku nějak upravíš nebo zkrátíš (vyzkoušeno) no a nebo tam necpat valící se rozbitou automatickou pračku a dát tam song kterej nikdo nezná ale o to víc je kulervoucí děkuju za pozornost z dnešních televizních novin je to vše váš karel voříšek

mimoto nepřijde ti že to už s tou reklamou na to tvoje eno nuno video už přeháníš? nacpal si to do threadu Reklamy SP, dobrý to chápu paráda..narval si to i do sloupce do videogalerie dobrý..ale srát do do dalšího threadu je fakt už přehnaný, pokud to video je dobrý lidi si k němu cestu najdou samy, vnucovat to někomu je neprofesionální.
Upravil/a Flex dne 05.08.2012 11:47
Prisoner
Lepšie ako Flex by som to nenapísal, a súhlasím s celým jeho príspevkom. Preháňaš to už. Video ti za trest zmažem a nechám topic bez videa + zamknem. Flex napísal riešenie, to stačí.
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
27 Hlasů
39%
Ano, ale hokej moc nesleduji
14 Hlasů
20%
Ano, těším se na gaučové trenéry
11 Hlasů
16%
Ne
9 Hlasů
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
9 Hlasů
13%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 14