Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Kapo
Foxisek
Zdravím Vás. Přináším Vám můj 1 rozhovor. Za gram. chyby se omlouvám.


[DRiFT]Foxi$_: Ahoj Kapo, vítám Tě u mého 1 rozhovoru. Mohl by jsi se nám na začátek představit?

Kapo: Ahoj, som rád že môžem byť účastníkom rozhovoru, samozrejme že niečo o sebe napíšem. Nespomínam si na všetko ale niečo skusim z pamäti vytiahnuť.

Volám sa Miroslav ...(priezvisko netreba, niektorí ho vedia), navštevujem 2. roč. strednej školy odbor Mechanik Počítačových Sietí. Počítače ma bavia ( koho nie v dnešnej dobe ), a baví ma ich hlavne "skúmať" ich hardvér. Preto som sa rozhodol pre tento odbor.

Na SuperPařbu som sa pripojil asi niekedy v Januári 2010 ( to neviem presne ). Začal som hrávať pod nickom _MiRoSvK_. Vtedy hrával aj hráč _MirQo_SVK_, tak ten môj nick sa bral ako napodobňovanie nicku toho hráča. Lenže hráč MirQo_SVK_ ( bývalý HUSTY_SVK_ ) dostal po chvíle perma ban za bugovanie, tak som si nemusel meniť nick _MiRoSvK_ na nejaky iný. Na SuperPařbe som hrával od kedy som tam začal asi denne 1 - 2 hodiny, viac nie. Robil som taxikára, a v teamchaate sme s _BOu[C]3kom_ chceli volať cez skype, tak sme si dali skype, zavolali sme si, a rozvážali sme ludí. Do teraz volavam s boucekom na skype hodiny, máme celkom dosť prevolaných hodín. Potom prišli zmeny nickov: SkyLine, NISSAN_SKYLINE, _Mi[R]o_, Kapo_Dela_Tuti -> momentálne Kapo. Vtedy ma to nejak nechýtalo to hranie. Ale prišli prázdniny 2011, pár dni po ich začiatku sa ma EX hlavný administrátor lofastek spýtal err0rka, Cagaja, Krissa, a mňa spýtal či máme záujem sa pridať do Admin Teamu SP. Samozrejme sme to prijali. Spravil s nami taku konverzáciu na skype a tam nam dal základné informácie pre nových adminov SP, všetko nam povysvetloval atď... Mám tu ešte aj konverzáciu z našeho náboru -> [4.7.2011 14:50:38] *** lofastek added _eRR[0]R, Miroslav M *** po tej konverzácii ->[4.7.2011 15:27:12] lofastek: jdem na server. Vtedy som dostal admin práva, nebol žiadny level systém, ale všetci admini mali ten istý post.
Po roku adminovania ma ATomas spolu s err0rk0 poveril do postu Správca serveru, ale err0rk0 to odmietol z osobnych dôvodov. Takže ATomas poveril Geroida.
Do teraz tu oxidujem



DRiFT]Foxi$_: Ano, těch nicku bylo opravdu monoho, kolik jsi jich vystřídal. Všichni víme, že jsi hlavní administrátor, také jsi to již napsal. Mohl by jsi nám popsat, co všechno tato funkce obnáší?

Kapo: Hlavne strááááááášne vela súkromných správ na webe, velmi vela kontaktov na skype a vela správ. Ludia väčšinou píšu o návratu majetku, toho je strašne moc. Píšu aj moc o unbany, a niekedy keď sa natrafi taky ktorý nema aspoň to nejake IQ, tak otravuje stale, až dokial ma nevyprovokuje . Prakticky to obnáša cely chod SP...

[DRiFT]Foxi$_: Tak to se dalo čekat. Někteří lidé by si to měli urovnat v hlavě. Co plánuješ do života?

Kapo: Do života? Len to najlepšie ako sa hovorí... Ako každý dospelý človek nejaku tú prácu ohladne počítačov, lenže takých ludí je vela. Hlavne aby som nejak prežil.

[DRiFT]Foxi$_: Tak to Ti přeji. Jáký máš názor na SP? Každý ví, že se to den co den mění.

Kapo: SuperParba sa zlepšuje a zlepšuje, a hráči pribúdaju. Zatial to funguje celkom v pohode celá SP. Vela ludí píše, že samé deti sú tu. Ale keď si predstavia tí ktorí to píšu že aj oni takí boli, tak by potom mohli aj stichnuť. Pretože už maju niečo odohrané, tak si môžu dovoliť takto písať...(neukameňujte ma)

[DRiFT]Foxi$_: Pěkně napsané. Teď by například někoho zajímalo, jaké máš pocity na AT? Jsi s ním spokojen, nebo je stále co zlepšovat?

Kapo: Nikdy neni všetkeho dosť.
AT sa neustále aktualizuje, admini odchádzajú, noví prichádzaju. Ale je stále niečo zlepšovať.


[DRiFT]Foxi$_: Ano, přesně tak. Mohl by jsi nám ještě říci, co plánuješ do budoucna na SP?

Kapo: To je vo hviezdach.
Ako u každého, SP treba zlepšovať.

[DRiFT]Foxi$_:To je pravda. Já Ti děkuji za tvůj čas, který jsi si na mě udělal. Přeji Ti hodně úspěchů na SP tak v realu. Měj se a drž se!

Kapo: Není zač, ja ďakujem za rozhovor.
ďakujem.


Další rozhovor je již na cestě, díky za pozornost!

Upravil Czech_ dňa 11.06.2020 11:14
Tr1xmy
good Smile *Dobrá práce*
Upravil Tr1xmy dňa 12.09.2012 13:12
cz_rpd_jawol_kiks
Pekné hoši,Foxisek len tak ďalej. Daj si rozhorvor s pixelom lebo ten by ma zaujmal diky
Ashok
Super rozhovor! *Dobrá práce*
Nicky NISSAN_SKYLINE, _Mi[R]o_ znám ještě z doby co sem adminoval poprvé ale netušil jsem že patřili jedné a té samé osobě :D
sK
Jaký pán Kapo dělá tuti. :D:D Už od začiatku tvojho adminovania som ťa uznával a aha kam si to dotiahol. ;) Foxisek pekný rozhovor.
SvKBarney
já som to vedel že si sa volal Kapo_Dela_Tuty :DDDD
Foxisek
Všem děkuji. *Tu sem*
cz_rpd_jawol_kiks
Však nie je začo ,ale daj si ten rozhovor s pixelom prosím ďakujem
Kapo
čumímDíky
Ako tak sa dalo :D
Prišiel som po dalšich rokoch, aby som si opäť zahral na SP jazyk
KeepSmilling
Jsem rád,že jsou rozhovory zpět! Aspoň se neco dovim ;)
SKRILLEX_
Pekný rozhovor, good luck Kapo. *Tu sem*
twistedTSD
Zajímavý rozhovor.Správně Musí to být děs řešit pořád nějaké ztráty, podvody, unbany, ale určitě i dost nesmyslných SZ.
BadBoy
Fox, máš dobré otázky.
Kápo, ty zas dobré odpovědi. :D
Foxisek
Díky Všem po 2. :D
DrateK
GAPO ROZHOVOR TOPRI!

Je to v pohodě, dobrej rozhovor. OG :D
WOLIX
SUPER ! ;)
SVKDominus
Kapo ja som taktiež druhák a tiež MPS-kár :D
Inak dobrý rozhovor FOxik :D
Sh1TeRkO
Citácia
Do teraz tu oxidujem

Za trest či za odmenu? :-D
RojcekSK
*Dobrá práce*
Fuska
Dobrý rozhovor! :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
14 Hlasov
48%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
21%
Ne
4 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
3%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 14