Informácie o serveri
Čítať tému
|
RojceK[SK] - vizida
|
|
| RojcekSK |
Pridané 27.11.2012 11:40
|
![]() Príspevkov: 83
Založený: 16.07.12
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: RojceK[SK] Odehrané hodiny na serveru: 380 +- Váš bankovní obnos: Niečo cez 87 Mega *COOOOL* Nasbíráno marihuany: Nezbieram ale inak cca. 46 gramov ![]() Vlastním dům číslo: 791 Vlastním hotel číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Inglourious Basterds Můj oblíbený administrátor: Fugi, Xena, kodeks, DoMiNo, S0uky Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /hide, /kill, /lock, /tankovat, /tuning Můj nejoblíbenější event serveru : /zavod Phoenix, /zavod Buffalo Má nejoblíbenější akce od administrátorů: tuning, vyrazovák, kopec smrti Mé oblíbené vozidlo: Cheetah, SandKing, Sultan, Bullet Má oblíbená práce na serveru: Mechanik, Terorista, Právnik, Dealer...Striedam, ako ponožky ![]() Ohodnoťte známkou práci administračního týmu : 2 Vaše webové informace Váš nick na webu: RojcekSK Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 1 ![]() Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 271 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry:- Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: - Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Nemám Vaše osobní stránka Jméno: Fernand Příjmení: Lachtan Datum narození: - Věk: 14 Kontakty: Serverové /pm Kraj: neuvedeno Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Véla Stav: Forever Alone Zaměstnání: Študent Vzdělání: Základka Jazyky: Slovenčina, Čeština ,Anglický jazyk.... Děti : Do budúcna určite ![]() Kde bydlím : V dome S kým bydlím : S maminkou, So psom Sexuální orientace : Hetero Poznámka : Žijem svoj život Informace Vaší povahy Povaha: sangvinik Pohled na svět: Optimista ![]() Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, klidná, naslouchavá, sebevědomá Informace o Vaší postavě Výška: 168 cm Hmotnost: 52 kg Postava: Športovná Barva očí: Modrá Barva vlasů: Hnedá Brýle: Občas nosím Na těle mám: kožu Vousy: Zatial nemám Fotografie : *PCMANIAK* Závislosti Kouření: Už nie Alkohol: abstinent Sex: Bude bude ![]() Závislosti: Autá, PC Zájmy: PC Sport: Občas Literatura : Nečítam ![]() Hudba : Rap, techno... ![]() Zvíře: Pes Můj styl Moje motto: Choď za životným cielom. Moje webová stránka: Nemám Životní cíl: Rodina, Práca Co nesnáším: Demenciu ![]() Co miluji: Ženy ![]() Oblíbená muzika: Počúvam všetko čo sa počúvať dá. ![]() Oblíbené jídlo: Pizza *PIZZAMNAM* Oblíbené pití: Kofola,Voda...*PEPSI* Oblíbený film: Turnaj zabijákov Oblíbená kniha: Nečítam Oblíbené oblečení: To čo sa dá nosiť Oblíbená barva: Zelená a Tyrkisová Hráči na ktorých nezabudnem Fugi FlexKillah S0uky Vasilka _RaPtOR_ Koval ZaWa AnDrEj Provocateur CFO_Kurokuma Zimbah Mamba Hellsing BonG Bratek Mikulliny RocketLauncherSs DrateK kodeks sK Ajo82 Kapo err0rk0 KubiKula Bouček [GPH]thc Charisma Payne UnknownGamer Dj.[R]aStAmO[T] [SVK]Dominus xenon Barborka Ruda eLko_ DoMiNo Eddo patazz Eazy_ Raiden f86 Ak som na niekoho zabudol ospravedlňujem sa ![]() //edit : 26.1. 2014 Upravil RojcekSK dňa 26.01.2014 16:06 |
|
|
|
| Xena |
Pridané 26.12.2012 10:58
|
![]() Príspevkov: 2014
Založený: 21.07.11
|
jee píšem prvy koment dakujem velmi pekne za označenie Hráč slušný a hlavne bezproblémovi čo si na tomto servery vela vážim takých je málo *Dobrá práce*
|
|
|
|
| 17KovaLchuk17 |
Pridané 26.12.2012 11:39
|
![]() Príspevkov: 11
Založený: 13.11.12
|
Paradajka fakt že naj hráč dá sa s tebou pokecať sranda je s tebou totálna RocjeK mám ťa rád aj preto lebo si Slovák ... a pamätaj : Kto pije vodku, trtká do dôchodku
|
|
|
|
| zawacawa |
Pridané 26.12.2012 11:50
|
![]() Príspevkov: 28
Založený: 02.10.12
|
Rojmén takový mladý tuleň ale vyzná se ve světě neboť google naučil![]() Oblíbený film: Turnaj zabijákov - to bylo hrozný F- ![]() Co nesnáším: Demenciu - a já myslela že si pasujeme (možná se ta stařecká hodnotí jinak) Oblíbená kniha: Nečítam - začni zlehka...leporelo pak čtyřlístek a do toho se dostaneš ![]() ještě uvidíme co se z tebe vylíhne
|
|
|
|
| RojcekSK |
Pridané 26.12.2012 19:30
|
|
Xena : ďakujem, od teba si to vážim ![]() Koval : Díky, s tebou je sranda vždy tiež ![]() Zawa : ďakujem, škoda že už nehráš tak aktívne
Upravil RojcekSK dňa 24.03.2013 12:19 |
|
|
|
| Vasilka |
Pridané 19.01.2013 10:33
|
![]() Príspevkov: 181
Založený: 09.04.12
|
Rojcek krásná vizitka, ale co takhle přidat víc barev? ![]() Jinak jsi super kamarád, hráč a hlavně kolega v gangu!
|
|
|
|
| RojcekSK |
Pridané 21.01.2013 18:40
|
|
Vasilkaa, ďakujem určite tie farby časom pridám
|
|
|
|
| TheRaP |
Pridané 12.02.2013 23:29
|
![]() Príspevkov: 835
Založený: 26.02.12
|
Najs vizitka Rojcek
|
|
|
|
| UnknownGamer |
Pridané 12.02.2013 23:35
|
![]() Príspevkov: 1323
Založený: 04.11.12
|
Maj sa člen gangu ! Nech sa ti darí, snáď prídeš niekedy pozrieť.
|
|
|
|
| RojcekSK |
Pridané 13.02.2013 17:01
|
|
Raptor : ďakujém![]() Gamer : Jasné že prídem |
|
|
|
| MartiN |
Pridané 05.03.2014 07:46
|
![]() Príspevkov: 604
Založený: 14.08.11
|
Jeden s týh najlepších čo zostali. |
|
|
|
| Rap |
Pridané 05.03.2014 13:14
|
![]() Príspevkov: 585
Založený: 22.08.13
|
Pěkný styl vizitky, jako hráče Tě moc neznám. |
|
|
|
| RojcekSK |
Pridané 05.04.2014 07:57
|
|
Martin, vďaka, tiež si pohodový hráč ešte zo starej party. Maxiking, vďaka. |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články
Kto je online
· Hostí online: 15

čo si na tomto servery vela vážim 

Maj sa člen gangu ! Nech sa ti darí, snáď prídeš niekedy pozrieť.