Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Dratek
Foxisek
[DRiFT]Foxi$_: Ahoj Dráte, na dnešní rozhovor jsem si vybral právě Tebe. Jsi poctěn nebo jsem Ti překazil dnešní plán?

Dratek: Ahoj, dnešní plán jsi mi vůbec nezkazil ba naopak spestřil. Jsem rád, že jsi vybral zrovna mě. Budu se snažit udělat tento rozhovor zajímavým.

[DRiFT]Foxi$_: Dobře, budu se těšit, jak ho budeš dělat zajímavým. :D Mohl by jsi se nám úvod představit ať o Tobě něco víme?

Dratek: Samozřejmě. Jmenuji se Jan Podskalský, je mi 15 let, bydlím v Praze 9. Studuji obor IT, jsem v prvním ročníku, který už bohužel moc nezvládám. Rád trávím čas hlavně venku, ale v této zimě se mi nechce být venku déle než hodinu. :D

[DRiFT]Foxi$_: Teď je samec jako prase. :D Děkuji, že jsi se nám představil. Půjdeme o krok dále, tudíž k části SP. Kdo Tě dotáhl na SP nebo jak jsi se o ní dozvěděl?

Dratek: O SuperPařbě mi řekli moji kamarádi z Příbrami, které jsem poznal přes hru League of Legends.Někdy koncem prosince 2011 jsem s nimi volal na Skypu. Hrozně se smáli, ale nevěděl jsem čemu, tak jsem se jich zeptal, co hrají a čemu se tak moc smějí. Odpověděli mi "Hrajem SA:MP." Bylo mi jasné, o co jde, jelikož jsem SA:MP hrál už přibližně 3 roky zpátky na závodních serverech. Nainstaloval jsem GTA, stáhnul jsem si SA:MP client a začal jsem s nimi hrát. SuperPařba mě opravdu chytla, protože jsem měl co poznávat. Moje kamarády to postupně přestávalo bavit, ale mě ne. Projel jsem kolem Wang Cars, když jsem měl nahráno asi 30 hodin a tam Faestos. Pozdravili jsme se a pokecali, jelikož jsme se znali už dříve z Minecraftu. Vlastně díky němu jsem se připojil mezi kolektiv lidí, který neplnili takové děti, jako to je teď.

[DRiFT]Foxi$_: Dobře, jaké byli tvé začátky? Těžké lehké?

Dratek: Mé začátky byly vcelku těžké. Když jsem potřeboval pomoct, nikdo mi nepomohl. Asi na to lidi nekoukali, nevím. Jedni z mála, co mi pokaždé pomohli, byli Lofastek a RocketLauncherSs, kterým za to děkuji. Po několika vyhraných akcích a plnění misí jsem si vydělal tolik peněz, abych si mohl koupit Sabre. Koupil jsem si ho, zaparkoval k hotelu a v tu chvíli hned restart. Nevěděl jsem, že se auta, které byly zaparkované u hotelu, hodí na spawn, aniž bych s němi něco udělal. Byl jsem pěkně naštvaný, ale postupně jsem začal vynikat v závodech více a více, až jsem si závoděním vydělal něco kolem 500mg a pak už šlo vše hladce. Za tu dobu jsem poznal několik super lidí a největším překvapením byl Mladý Rebel, kterého znám osobně. Opravdu jsem nečekal, že tu potkám někoho, koho znám. :D

[DRiFT]Foxi$_: Tak tímhle se nám Rebel nepochlubil. :D Dostal jsi se do AT a pak jsi odešel, mohl by jsi nám tedy popsat, jak jsi se tam dostal a tvůj odchod?

Dratek: Vůbec mi nedělali dobře ty cheateři, co na serveru hráli kolem třetí hodiny večer, kdy tam žádný administrátor nebyl. Začal jsem se snažit, dost často jsem používal /report a /cheat. Po pár týdnech mi přišli 2 zprávy: Jedna od Kapa a druhá od geroida. Nevěděl jsem, co se děje. Kliknu na Kapovu zprávu a tam jednoduchý text : AT AT AT AT! :D. Geroid to bral trochu více vážně, ale to, co mi psal, si už nepamatuji, v historii to nemám. A tak to začalo. Dával jsem mute, varování, odpovídal jsem na dotazy, ... všechno, co by měl administrátor dělat. Po týdnu jsem dostal práva na dělání akcí. Těšil jsem se na to. Rozhodl jsem se, že udělám vyřazovák, což bylo to nejhorší, co jsem mohl udělat. Přijeli tam taková auta, že jsem nevěděl, jak je na startu namixovat. Nějak jsem to udělal, ale po akci mi do PM lítali jen samé nadávky. Nebylo jich málo, minimálně přes 20 zpráv s nadávkami. Řekl jsem si, že to už nemá cenu, že mě lidi budou štvát více a více, tak jsem s tím sekl a dal jsem si přestávku. Dnes v AT zase působím a tentokrát mě už nic nerozhodí, teda doufám. Pokud ano, nebudu to řešit odchodem, ale budu trestat. :D

[DRiFT]Foxi$_: Na ně nic neplatí, trestat od rána do večera. :D Jaký je tvůj názor na SP?


Dratek: Superpařba se od dob, co jsem začal hrát, dost změnila. Když jsem začínal hrát, v chatu byl klid, nikdo moc nenadával, byl úplně jiný systém aut, domů,... Líbilo se mi to více, než je to teď, ale je to věc názorů, každému se to líbí jinak. Nejhorší změna jsou děti. Nikdy jich tam nebylo tolik, jako teď. Každým týdnem jich je více a více, tudíž vetší bordel. Lidi si stěžují, že je hrozně moc administrátorů, ale občas když zajdu na server, tak tam jsem i sám.

[DRiFT]Foxi$_: Pff, když vemeš SP tak 3/4 převládají děti, ale co naděláme.. Tvůj názor na AT a koho by jsi vyhodil a jím nahradil?

Dratek: V AT s každým vycházím dobře. Není nikdo, koho bych vyhodil. Předtím jsem chtěl vyhodit Fusku, protože jsem myslel, že obchází ban, ale je to vyřešené, ban neobchází a je v pohodě. Jinak bych ho nahradil nejspíše Boučkem, ale ten bohužel z AT odešel a pochybuji, že se vrátí.

[DRiFT]Foxi$_: Jsem rád, že jsi mi odpověděl, někdo by ani neodpověděl. Přesuneme se k reálu. Co Tě baví, nebaví, čím se zabýváš apod?

Dratek: V reálu mě nejvíc baví povídat si s kámoši venku o čemkoliv, nebo si s nima rád zahraju jakýkoliv sport (kromě volejbalu), nejraději však fotbal. Fotbal jsem hrál cca 3 roky závodně, ale po 3 rocích mě to už bavilo míň a míň, až jsem toho nechal. Co mě nebaví? Rád sportuji, ale tělocvik ve škole mě opravdu nebaví. :D

[DRiFT]Foxi$_: Heh, náhodou tělocvik je gut. :D Víme, že hraješ hru LoL. Mohl by jsi nám hru stručně popsat?

Dratek: Tělocvik na základce byl fajn, ale tady na střední školě mě to opravdu nebaví. :D Teď k otázce. Hra je na pochopení vcelku jednoduchá. Každý hráč začíná na lvl 0, maximální lvl je 30. Hra má 4 mapy. Nejhranější mapa obsahuje 3 lajny, do nichž chodí hrdinové. Nahoru a dolu chodí 2 hráči, na střed jeden. Po 90ti sekundách po začátku hry se spawnou tzv. minioni, což jsou potvory, které chodí pouze rovně na své lajny a útočí na nejblížšího nepřátele. Zabíjením těchto minionů získáváte levely ve hře. Hlavním cílem je zničit nepřátelský Nexus, což je hlavní budova. Poté tým vyhrává. Ve hře je více než 100 hrdinů, takže opravdu velký výběr. Hrdiny si kupujete za body, které získáte po konci jedne hry. (Kdyby někdo chtěl vědět více, pošlete SZ. :D)

[DRiFT]Foxi$_: Díky, aspoň už vím o čem je řeč. :D Co plánuješ do budoucnosti?

Dratek: V budoucnu bych se chtěl stát programátorem, ale nevím, jak to dopadne, jelikož už teď propadám z webu. To je tak, jedna z nejtěžších průmyslovek v Praze, no. :D Každopádně se snažím to opravit, nechci propadnout v prváku ještě z něčeho, čím se chci živit. To by byla ostuda. Kdybych ale opravdu propad (což doufám, že se nestane), tak bych šel na nějakou školu zameřenou na cizí jazyky, jelikož ty mě baví a zvládám je.

[DRiFT]Foxi$_: Dobře, díky za tvůj čas, který jsi si na mě udělal a sepsal se mnou tento gut rozhovor, měj se! Smile

Dratek: Nemáš zač, také se měj. Smile

Upravil Czech_ dňa 11.06.2020 11:27
asthenic
Super rozhovor... S tými deťmi má pravdu každý Smile
Tr1xmy
Dobrý rozhovor Fogzik a kabel heheheee
Foxisek
Citácia
Tr1xmy napsal:

Dobrý rozhovor Fogzik a kabel heheheee


Díky, to je DRÁT a ne kÁbel. :D:D
Tr1xmy
To máš za jedno :D PS: už aj ja by som mal dať nový rozhovor :D
Foxisek
Citácia
Tr1xmy napsal:

To máš za jedno :D PS: už aj ja by som mal dať nový rozhovor :D


To teda mohl. Tu máš
Fuska
Pěkný rozhovor.
Mamba
mno čupr dupr hustý rozohovor Palec nahoru
Ragnar
Drat, suprovej kámoš, admin a dobrý jezdec na GR. Smile Jinak pěkný rozhovor Foxi :D
Foxisek
Díky, díky. Smile
Xkol
Super robota ako vždy Foxiku. :D
Spooky
Pekný rozhovor Megan a Kábel :D
HeWhoMustNotBeNamed
Foksi pěknej rozhovor a Dráte též good heheheee
Foxisek
Díky Všem.
Teczka83
Drát je super hráč. A i když s ním nehraju od začátku, je to pro mě v pohodě člověk Smile Foxi dobrá práce-opět jsi nezklamal*JSEM VÁTĚZ JOO*
Foxisek
Citácia
Iroc_Z napsal:

Drát je super hráč. A i když s ním nehraju od začátku, je to pro mě v pohodě člověk Smile Foxi dobrá práce-opět jsi nezklamal*JSEM VÁTĚZ JOO*


To jsem rád, nikdy nezklamu. :D
Kriss
Perfektní práce, úrověň žurnalistů jsi posunul na velkou úroveň. respekt Tobě Foxisku. ¨ds
Klaun
Pekný rozhovor Smile
Foxisek
Citácia
Kriss napsal:

Perfektní práce, úrověň žurnalistů jsi posunul na velkou úroveň. respekt Tobě Foxisku. ¨ds


Tak to jsi mě překvapil Krissi. čumím
Kelko007
Pekné ;)
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
15 Hlasov
50%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
13%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
20%
Ne
4 Hlasov
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
3%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 13