Informace o serveru
Číst diskuzi
Teddy / Vizitka !
|
|
Teddy |
Přidané 18.01.2013 08:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 109
Založený: 30.11.12
|
Mé serverové informace : Váš nick na serveru: Teddy Odehrané hodiny na serveru : 70 hodin a 22minut ![]() Váš bankovní obnos: 436 091 Nasbíráno marihuany: 0,0 kg Vlastním dům číslo: Nevlastním dům ! Vlastním hotel číslo: Nevlastním hotel Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nemám gang,stále hledám Můj oblíbený administrátor: Xena,Blondak,Pixel,KeepSmiling,ATomas Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill Můj nejoblíbenější event serveru : Buffalo Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning,Fallout,Kombajn Smrti. Mé oblíbené vozidlo: Elegy Má oblíbená práce na serveru: Policie Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1* Vaše webové informace Váš nick na webu: Teddy Vloženo komentářů : 0 :-) Vloženo příspěvků ve fóru : 1 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Žádný zatím nemám až budu mít tak ho sem dodělám :-) Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: http://superparba.eu/infusions/videogaleria_panel/videogaleria.php?video=1113 Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Vaše osobní stránka Jméno: Michal Příjmení: Janík Datum narození: Věk: 15 Kontakty: Skype - michalj133 Kraj - neuvedeno Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 10-20 Stav - neuvedeno Zaměstnání - Student Vzdělání - Základní Mluvim : Německy,Anglicky,Slovensky,Česky ![]() Děti -Nechci mít Kde bydlím - V bytě S kým bydlím - S rodiči Sexuální orientace - neuvedeno Poznámka : Ta žádost není vůbec upravená,tak to doufám nějak překousnete. Informace Vaší povahy Povaha: Jiný Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Jiná Moje povaha: Aktivní,Tvůrčí,Velmi Zábavná,Dramatická,Chlámající se. Informace o Vaší postavě Výška: 160-170cm Hmotnost: 70KG Postava: Vypracovaná Barva očí: Modrozelené Barva vlasů: Hnědé Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Nemám na něm nic Vousy: Když mám tak sundám Fotografie (ukažte se nám): Žádnou fotku nemám. Závislosti Kouření: SKouším přestat Alkohol: Denně Sex: Ne. Závislosti: SA:MP,SP GTA,Skype,PC,Svět internetu ![]() Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Karate,Basketball Sport: Fotball už 5 let. Literatura : Žádný Hudba : Pop,Rap,Hip-Hop Zvíře: Kralíček ![]() ![]() Podle něho je mé méno na sp ![]() Můj styl Moje motto: Dělám to co se líbí mě ! Moje webová stránka: Nemám web Životní cíl: Přežít Co nesnáším: Houby,Škola Co miluji: Smažená vajca ![]() Oblíbená muzika: Od Spirita Oblíbené jídlo: Smažený vajca,Smaženej sýr Oblíbené pití: KOFOLA Oblíbený film: VLCI Oblíbená kniha: Žádná Oblíbené oblečení: DC Oblíbená barva: Černá,Bílá,Zelená Tuhle žádost neberte moc vážně ! Dík Teddy |
|
|
Jenda51 |
Přidané 05.05.2021 23:03
|
![]() ![]() Příspěvků: 1099
Založený: 12.02.18
|
Seš supr hráč, snad se někdy ještě uslyšíme, dřív jsme se hodně bavili a jezdili spolu mise u popíka, když ještě nebyly auta a zametal jsi smetakem
Upravil/a Jenda51 dne 05.05.2021 23:04 ty na mým levlu? leda ve snu... |
|
|
husk |
Přidané 05.05.2021 23:03
|
![]() ![]() Příspěvků: 50
Založený: 06.08.20
|
Mame stejnou povahu, sice se nezname ale ses chabr, mam te rad
![]() ![]() |
|
|
SLaKe |
Přidané 05.05.2021 23:04
|
![]() ![]() Příspěvků: 243
Založený: 12.07.17
|
Vizitka odflaknutá jako ****, hnus ptfuj. Pálí mě z toho oči. O tom, že máš napsané adminy z roku 2013, kteří snad jsou už někde pod drnem, to jakoby taky nebudu komentovat. Doufám, že brzy aktualizuješ. Gl na SP a asi i v životě. <3 |
|
|
Kubon |
Přidané 06.05.2021 07:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 356
Založený: 12.05.18
|
Vizitka je odfláknutá ale jinak to jde co se týče obsahu. Snad se potkáme na serveru a pokecáme. ![]() |
|
|
Koldy |
Přidané 06.05.2021 10:05
|
![]() ![]() Příspěvků: 1198
Založený: 18.01.13
|
Vizitka vynikajici, vubec te neznam, ale to vubec nevadi. |
|
Přejít na fórum:
Anketa