Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Filmy
vosak25
Ja jsem taky viďel všechny díli ale neleze mi to na nervy.Smile
UnknownGamer
Nikdy to nevzdávaj 2




Equlibrium

Odporúčam luďom, ktorý sa zaujímajú o konšpirácie, vážne luxusný film o svetovom systéme.
Mr_Meadows
Práve som tento film dopozeral a je fakt super, odporúčam aj ostatným. Je to od tvorcov Borata, dokonca tam hrá aj Sacha Baron Cohen, ktorý hral aj Borata aj Aladeena (Diktátora) :D Mimochodom je to komédia, ale to ste asi zistili :D
Rancens
Aj keď to mohlo byť lepšie zasmial som sa na tomto:
Jiry
To musíte vidět !:D

img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
Fantasy
Jak že se přesně jmenuje ten film ? :D
Jiry
Citácia
Fantasy napsal:

Jak že se přesně jmenuje ten film ? :D


Mladistvím nepřístupno nějak tak to je myslim :D
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
Ruda


Jedna z mejch nejoblíbenějších komedií. :-D
Teczka83
Na tohle jsem zvědavý Smile

Sh1TeRkO
Po zániku Zeme, Svetová vojna Z, Vo štvorici po opici 3, Na šrot.
Teczka83


Viděl někdo? Stojí za stažení?
Ripper_CZ
Vlk z Wall street ------ je nejlepší
Luko
Zaujímavé Teczka83 rozhodne si tie filmy pozriem a potom sem napíšem moje hodnotenie.

Rád by som vám doporučil film s názvom Ender's Game po česky povedané Enderova Hra.Jedná sa o scifi-akčno-dobrodružný žáner od Gavina Hooda ktorý natočil aj film X-Men Origins: Wolverine. Čo ma upútalo na tomto filme, že v hlavných rolách sú naši rovesníci inak povedané deti a preto sa mi na to lepšie pozeralo. Vizuálne aj efektovo je to celkom slušne spravené a určite nezomriete na nudu taktiež je tam aj pekne skryté tajomstvo ktoré dá celému príbehu na konci zmysel. Vystúpia tam herecké hviezdy ako napr. Ben Kingsley, Harrison Ford, a hlavnou postavou je začínajúca mladá hviezda Asa Butterfield (chlapec).

Trailer:

Film hodnotím na 88%
hirifig
Walter Mitty (Ben Stiller) a jeho tajný sen pěkná komedie o nesmělém a věčně snícím fotoeditorem časopisu Life, který se ve svém jednotvárném životě jen těžko potkává s realitou, a proto raději žije ve svém vysněném světě. V něm se mění na dokonalého romantického hrdinu bojujícího za lepší, spravedlivější svět.
Maty25
Vyděli jste Gozila 3D
Maty25
Já jo hustej film
SEID
Trošku oživím staré téma Smile Momentálne som na tom tak, že všetko nové čo stojí za to som už videl a privítal by som nápady, čo pozrieť večer v posteli.

Bolo by fajn doplniť ku každému oblúbenému filmu aj to, prečo sa Vám film páčil a čo ste si z neho odniesli. Nie len to, že vo furious je "nacvakaný" Dwayne a Diesel.

1. Gran Torino (2008) - Dráma


Trailer


Film sa mi páčil z viacero dôvodov, ale to najzásadnejšie bolo preniknutie cez filter predsudkov voči inej etnickej skupine.
+ Dôkaz toho, že nikdy nie je neskoro začať odpúšťať a preniesť sa aj cez tú najtemnejšiu časť duše.


2. Megan Leavey (2017) - Dráma/Životopisný


Trailer


Čím je film skutočnejší, tým ma pre mňa väčšiu cenu a to platí aj pre tento film. Človek si asi nikdy neuvedomí čo všetko zažili vojaci v priebehu akejkolvek vojny. S čím všetkým sa museli vysporiadať ak sa im podarilo vrátiť z bojiska. Tento film bol poňatý trošku iným smerom ako ostatné bojové filmy, ktoré zachytávali boje v Iraku. Mara pracovala na tom aby sa stala psovodkou pri "čistení" ciest a území od mín, nakoniec sa jej to aj podarilo, ale čo prežívala v Iraku a s čím sa musela vysporiadať po príchode domov nebudem písať - zobral by som Vám čaro filmu Smile A nebudem klamať na konci filmu som sa neubránil Pláču


3. Cesta (2009) - Dráma/Sci-fi


Trailer


Milujem post-apokalyptické žánre, avšak toto bolo taktiež poňaté trošku iným štýlom. Vo filme išlo o nekonečnú lásku otca k synovi aj v takomto nepriaznivom období. Film bol natočený akýmsi road movie štýlom, ktorý sa mi zapáčil. Celý film je o pretlkaní sa a prežití syna s otcom a uvedomení si tých najhorších ludských cností a hriechov.
// žiadny zobíci a krížené potkany s aligátormi, prišlo mi to viac nápadité a reálne


4. Pozemšťan (2007) - Nezávislý film/Dráma


Trailer


Som trošku skeptik voči nezávislým filmom, ale tento aj napriek tomu, že sa celý odohráva v jednej miestnosti ma skutočne zaujal a trošku poznačil. Čo keby Vám teraz poviem, že v dobe kamennej som sa stal nesmrtelný a žijem až do dnešnej doby? Stretol som najznámejších ludí všetkých dôb a dokonca som aj niektorým z nich bol? Žiadny argument svetovo známych profesorov a doktorov tento fakt nemohol vyvrátiť i keď si to tak velmi priali.
// film asi nie je moc vhodný pre tých mladších tu, ale tí starší so správnym nadhladom tento film garantovane zhltnú Smile
Salazar
Zdravím, rozhodl jsem se sem také něco přispět. Vím, že hodně z vás si občas řekne, na co koukat, tak jsem se rozhodl sem napsat seriál, který opravdu stojí za to, aby jste ho viděli. Je to hlavně pro ty, co mají rádi hlavně tajemnost, dobrodružství a napínavost.
Stručná upoutávka k tomu:Španělský mystery seriál o velice zvláštní škole v lesích, kde se nejen studentům, ale i jejich profesorům dějí velice zajímavé věci. Leckdy děsivé, ve valné většině tajuplné, někdy ale také humorné příhody nás provází každým dílem.
Jaké tajemství skrývá nová uklízečka, která údajně uprchla z blázince? A co sourozenci, kteří na školu nastoupili po zmizení svých rodičů? Ví snad něco o děsivém tajemství lesa, který školu obklopuje, její ředitel?
Kdo viděl, tak už ví, že se jedná o seriál Internát Černá Laguna.
Má to hodně sérií po mnoha dílech, takže klidně i na měsíc máte vystaráno. Opravdu tento seriál chytne a je jeden z nejlepších, co jsem kdy viděl. Pouze to nejspíše budete muset stahovat, myslím, že online to moc nenajdete, pouze v špatné kvalitě, nebo v jiném jazyce, ale třeba umíte hledat lépe jak já :D . Opravdu doporučuji, vždy jsem se těšil na další díl a zajímalo mě pokračování. Kdyby měl někdo nějaké otázky k tomu, zajímalo ho něco, nebo chtěl o tom popsat, tak klidně pište SZ.
Online
asthenic
[img]http://impawards.com/intl/norway/2011/posters/babycall_ver3.jpg[/img]

https://csfd.cz/film/291770-babycall/...l/prehled/

Psycho thriller nie pre bežného diváka. Noomi Rapace žiari. Odporúčam pozerať v originálnom znení.
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
27 Hlasov
39%
Ano, ale hokej moc nesleduji
14 Hlasov
20%
Ano, těším se na gaučové trenéry
11 Hlasov
16%
Ne
9 Hlasov
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
9 Hlasov
13%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 10