Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vizitka - Veren
|
|
| Veren |
Pridané 23.02.2013 11:53
|
![]() Príspevkov: 199
Založený: 01.02.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru:Veren Odehrané hodiny na serveru: 150 Váš bankovní obnos: 5 mega (všetko som poslal deťom do Somálska) Nasbíráno marihuany: ništ Vlastním dům číslo: nemám Vlastním hotel číslo: nemám Momentálně jsem šéfem/členem gangu:Grove Můj oblíbený administrátor: Palo,Xena,Boyko,Tr1xmy,Wellar,Eddo, Black Tears Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /flip,/kill Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod Buffalo a /dm tenis Má nejoblíbenější akce od administrátorů:Tuning sraz, kopec smrti(síce by som to premenoval na kopec obmedzencov) a FallOut Mé oblíbené vozidlo:Hotring B,remington,elegy Má oblíbená práce na serveru: Yakuza - člen firmy YAkuza sf Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 Vaše osobní stránka Jméno: Rado Příjmení: radšej nie ![]() Datum narození: 30.8.1998 Věk:14-málo ale myslím že sa nesprávam ako moja veková kategória čo som rád ![]() Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: dosť Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno):slobodný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno):Študujem na gymnáziu tretí ročník Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno):Základka po 6. triedu a 2 na gympli ![]() Jazyky: Slovenčina, čeština, Angličtina a základy z nemčiny(raz,dva,tri )Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno):Kedže nežijem v rómskej osade tak myslím že priskoro Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V dome S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S mamou, bratom a so starou mamou ![]() Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Informace Vaší povahy Povaha: Flegmatik Pohled na svět: realista Moje povaha: ako kedy ale tak som milý,priatelský,úprimný ale aj dosť výbušný Informace o Vaší postavě[/size] [color=#0000ff]Výška: 173cm Hmotnost:55kg Postava: plnoštíhla ![]() Barva očí:zelené Barva vlasů:hnedá Závislosti Závislosti ako fajčenie a chlastanie zatial nie a neviem... myslím že som není na ničom záyslý Vaše zájmy a co máte doma Sport: Futbal,hokej,florbal,hokejbal a všetko čo sa dá hrať na ulici Literatura :detektívna Hudba :rap Zvíře: pes - Teddy- niečo medzi kokršpanielom a zlatým retríverom Upravil Veren dňa 23.02.2013 18:16 |
|
|
|
| Lawicek |
Pridané 23.02.2013 11:54
|
![]() Príspevkov: 85
Založený: 15.11.12
|
trochu barev by si mohl pridát ale i tak je pekná
|
|
|
|
| Veren |
Pridané 23.02.2013 11:57
|
![]() Príspevkov: 199
Založený: 01.02.13
|
jj mi to nejako neuložilo na farbách sa pracuje aa to modré mi ťahá oči.. ale už sa mi to nechce prerábať
Upravil Veren dňa 23.02.2013 12:03 |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov