Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
FPS
Joseph_CZ
Takže čus mám problém když chci natáčet tak mi FPS spadnu kolem 30-40FPS a to je pro mně už nehratelné. Takže bych se chtěl zeptat jak udělat aby mi třeba fps spadlo jen o 5 a ne o nějakých 60-80 FPS. Myslím si že PC na natáčení v GTA mám dost silný.Prosím nějaký rady.
Rado
Skús si prečistiť PC s napríklad CCleanerom, a skús. A aký máš nahrávač ? fraps ?
Joseph_CZ
CCleaner mi vůbec nepomohl. A ano mám FRAPS.
Rado
Fraps je celkom aj záťažoví sú aj iné nahrávače v tomto ti asi vôbec nepomôžem bo ja už nenahrávam a nič si už ani z toho nepametám tak sry. Skús s niečim iným nahrávať a potom povedz či ti to tiež robilo
Wanksta
Neni to jedno aký máš Fraps.Mal som i ja s ktorym sa dalo nahrať 30sekund potom mi Breitling poslal licenciu a ide mi na hociakom FPS. Smile AK chceš mozem ti ho poslat na skype,napis do SZ. Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=11031
Joseph_CZ
No já nikdy s frapsem problémy totiž neměl mám pořád stejný fraps s tím co mám ted sem natáčel BF3 na vysoký detaily a měl sem ve hře 40FPS. Takže to ještě šlo ale zkusím najít nějaký program jiný než CCLEANER kterým bych mohl pročistit PC kdyžtak se ozvu kdyby sem se někam pohnul, děkuju za rady
Rado
Stiahni si Ashampoo Uninstaller ten tiež výborný ;)
Joseph_CZ
HM divný ten Ashampoo nepomohl a Revo uninstaller taky ne tak jsem zvědavej čím to může být... Ještě někdo nějakou radu?
SKNxRaptoRx
Wise Care 365 si stahni ten ti profesionálne prečistí PC
Joseph_CZ
Jdu to zkusit pak napíšu jestli pomohlo
Czipisek
Musíš si to ve Frapsu nastavit, na kolik FPS tě to maximálně pustí, je tam 30 FPS atp. v případě, že ti to klesá pod tu hodnotu kterou máš nastavenou tak je to problém.
IB-KovaL
Boze CCleaner na FPS :D :D :D :D a Joseph_CZ ty sa v zivote z FPS nepohnes pri tych radach od Wc a Eggyho ... mody a clea rovna sa FPS ziadne tak sa necuduj cista hra my ide 100 FPS tak modujte dalej kinderkári :D
Joseph_CZ
Normálně mám 105 FPS a ty clea si odpust každý víme že cheaty nemáme to jen ty protože dostáváš jak pes si pořád stěžuješ. A jinak nic nepomohlo..
Hroch12
Nastavit ve frapsu více fps. Ono to může být pomalým diskem, fraps žere jak cpu tak i HDD. Defragmentace disků možná pomůže.
Joseph_CZ
Zkusím defragmentaci. To mě ještě nenapadlo a dělal sem to snad naposled před rokem děkuju Smile zkusím. Jinak ve frapsu to mám nastavené.
Hroch12
Tak jak? :D
Na přání odemknu. Lock!
Upravil/a Hroch12 dne 06.03.2013 20:10
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
27 Hlasů
39%
Ano, ale hokej moc nesleduji
14 Hlasů
20%
Ano, těším se na gaučové trenéry
11 Hlasů
16%
Ne
9 Hlasů
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
9 Hlasů
13%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 13