Informácie o serveri
Čítať tému
|
ScOoByK - viziták ;)
|
|
| ScOoByk |
Pridané 09.03.2013 19:59
|
![]() Príspevkov: 72
Založený: 28.06.12
|
Serverové informace Váš nick na serveru:: ScOoByK Odehrané hodiny na serveru:: asi 380 *Hraju* Váš bankovní obnos: okolo 5 000 000$$ ![]() Nasbíráno marihuany: 0 nesbírám Vlastním dům číslo:nemám domeček ![]() Vlastním hotel číslo: nevlastním hotel, ale jinak to střídám Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Hello Kitty |Můj oblíbený administrátor:všichni sou v pohodě ![]() Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/kill ![]() Můj nejoblíbenější event serveru:/zavod Sandking ![]() Má nejoblíbenější akce od administrátorů:vyřazovák, kopec smrti Mé oblíbené vozidlo:Turismo, Sultan Má oblíbená práce na serveru:vojáček ![]() Ohodnoťte známkou práci administračního týmu:1- Webové informace Váš nick na webu:lukas98765 Vloženo komentářů:0 ![]() Vloženo příspěvků ve fóru:90 Jméno: Lukáš Věk: 16 Kontakty: web, FB, skype na vyžádání Kraj: Vysočina ![]() Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: najde se jich dost ![]() Zaměstnání: Student ![]() Vzdělání: Základní Jazyky: Čeština, Angličtina Ifnormace o povaze Povaha: Melancholik, cholerik Pohled na svět: Optimista ![]() Moje povaha: Klidná, spolehlivá, pečlivá, atd..... Informace o postavě Výška: 180 Hmotnost: 75kg Postava: Svalnatá *11* Barva očí: modrá Brýle: zatím nemám Na těle mám: nic ![]() Vousy: když mám, tak shodím ![]() Závislosti Kouření: NE ![]() Alkohol: určitě ![]() Sex: ![]() Závislosti: FB, DK, superpařba, holky Zájmy Zájmy: Holky *COOOOL* Sport: basketbal 5 let ![]() Literatura: nečtu ![]() Hudba: je toho moc ![]() Zvíře: bratr ![]() Styl Moje motto: Cvičím, abych žil! ![]() Životní cíl: dostat se do NBA ![]() Co miluji: holky ![]() Oblíbené pití: pivečko
Upravil ScOoByk dňa 11.05.2013 22:37 |
|
|
|
| MaoS |
Pridané 11.05.2013 22:29
|
![]() Príspevkov: 522
Založený: 11.07.12
|
Ach jáj ScoByK není zlá vizitká, ale radim ti to že kus to prerob, ale si dobrý hráč bol dobrý kamarat a budeš!
|
|
|
|
| ScOoByk |
Pridané 11.05.2013 22:30
|
![]() Príspevkov: 72
Založený: 28.06.12
|
Díky, ty si taky dlouhodobej kamarád okej, jdu to umazat
|