Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
[R]uda - Ruděk Lovec Žen
Ruda
Moje serverové informace


Váš nick na serveru: [R]uda_[K]ral

Odehrané hodiny na serveru: 2400

Váš bankovní obnos: 4,000,000$ - Pokud mi něco dlužíte tak teď by byl čas to vrátit. :) - Rozdáno kolem dvou miliard, což by v dnešní době bylo cca 20 miliard, 6 let prémka k tomu a další srandy. :-D

Nasbíráno marihuany: 2000g

Vlastním dům číslo: Jsem žebrák, co má jen na hotel.

Vlastním hotel číslo: Číslo Vám říct nemůžu, ale dost často fellím u VRocku

Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Momentálně nejsem nikde, ale i když budu tak budu vždycky člen Inglourious Basterds.

Můj oblíbený administrátor: Moc Vás tam momentálně neznám, ale určitě fifa protože je to jeden z nejrozumnějších lidí na serveru, Dendží protože je to Zléňan jak vínko a legenda serveru a Wery protože je na serveru ve tři ráno když mám trojku na žíle. Samozřejmě baseball, protože se mnou dělal rozhovor a Nosferatu jakbysmet, protože si ho pamatuju a to je v mém případě velmi kladná věc. Ale respektuji každého administrátora co dělá svojí práci dobře a neléčí si komplexy přes přehnané šikanování hráčů.

Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /dm Airport (to se nikdy neomrzí)

Můj nejoblíbenější event serveru: Deathmatche, Závody

Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Závody, ideálně bez ramp a v oldschool stylu (což už se dnes moc nevidí).

Mé oblíbené vozidlo: Turismo forever.

Má oblíbená práce na serveru: Ruská Mafie, nejvíc bodů kdysi, dneska jen pleb.


Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): Nemůžu moc hodnotit, jelikož jsem spíš noční hráč, ale řekl bych taková slušná 2, pořád je co zlepšovat.

Vaše webové informace


Váš nick na webu: Ruda

Vloženo komentářů: Věřím, že když zapojíš své obrovské IQ tak to zjistíš.

Vloženo příspěvků ve fóru: To taky není úplně hard zjistit. :))

Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Pár by se jich našlo, ale kdybych je zveřejnil tak tu s pár členy bývalého AT (a jedním hlavním) pravděpodobně máme permabany.

Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas:

Je to staré, kvalita nic moc, ale zpracování a myšlenka na tu dobu byla pecka. A samozřejmě také koukněte na Podrazákova a Lukyho videa na Youtube, kde hraji v lehce Majsnerovském stavu.


A tady ještě jedno, nejspíš to už každý viděl, tak proč to schovávat, bylo mi tam tak 16, tak se pobavte. :-D



Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Určitě omrkněte žádosti do AT, to je občas docela cringe fest. :-D

Vaše osobní stránka


Jméno: Marek

Příjmení: Rudinský

Datum narození: 8. 5. 1996

Věk: Asi tak 7 let nad věkovým průměrem SP (22).

Kontakty: Pokud jsi holka a chceš mi poslat nudes tak mně najdi na FB, není to tak hard. Pokud jsi kluk a chceš mi poslat nudes tak tady na webu.

Kraj: Ústecký, ačkoliv to je trošku ostuda.

Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Dobrých kamarádů za které bych dal ruku do ohně mám tak 5, ale spoustu známých a přátel.

Stav: Na Vážný vztah jsem moc velká p*** co má rada svojí svobodu, ale sexuální deprivací rozhodně netrpím a semtam si přivedu povolnou čajočku do svého doupěte hrůzy, jak byste to pojmenovali?

Zaměstnání: Student, Vysoká škola.

Vzdělání: Dokončené středoškolské s maturitou.

Jazyky: Čeština, angličtina, španělština. Ale nejkvalitnější je moje slovenština.

Děti: Určitě jednou budou, zatím si ale snažím dávat pozor, protože se momentálně nedokážu postarat ani o morče.

Kde bydlím: Rodinný dům v nejlepším a nejdrsnějším městě na světě.

S kým bydlím: S rodiči, sestrou a babičkou která mi vaří nejlepší segedín na světě.

Sexuální orientace: Hetero, ale někdy si říkám že jako homosexuál bych měl o dost problémů méně. :-D

Poznámka: Pokud nejsi ze severu tak nevíš co je život.



Informace Vaší povahy


Povaha: Jsem v pohodě týpek se kterým můžete kecat úplně o všem, mám rád černý humor a mluvím bez zábran (můj humor je často dost ofenzivní, a triggeruje dost lidí), jsem upřímný člověk co je pořád happy a dělá si ze všeho srandu (hlavně sám ze sebe).

Pohled na svět: Optimista, život je krásnej. :-D

Otevřenost: Nemám rád kolektivy co neznám, takže jsem částečně introvert, ale po chlastu nebo potom co se seznámím jsem extrovert jak vínko.

Moje povaha: Myslím, že tohle už jsem tu jednou popisoval.


Informace o Vaší postavě


Výška: 193cm

Hmotnost: 87kg

Postava: Pár kilo navíc bych ještě potřeboval, neříkám nic, ale je to takový průměr.

Barva očí: Hnědá.

Barva vlasů: Tmavě hnědá.

Brýle: Měl jsem jako malý chlapec, ale papal jsem hodně mrkve tak se to hodilo do cajku.

Na těle mám: Tetování. Celkem 5, 4 menší a jeden rukáv na pravé ruce, plánuji dodělávat druhý rukáv toto léto a v průběhu dalších let přibudou ještě prsa, nohy a břicho.

Vousy: Miluju svojí bradu, bez ní vypadám jako Tumik (nic ve zlým Tůmo, jen jsem si vzpomněl na to video :-D ). :)

Foto (bez brady, ale i tak jsem krásnej):
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/rdiskralis.jpg



Závislosti


Kouření: Elektronické cigárko, když dojde náplň někde na párty tak si dám i normální, ale nerad smrdím jako popelník a ani slečny to moc nepřitahuje.

Alkohol: Ten si dám rád, mám moravskou krev, takže je to vlastně součást mojí kulturní identity.

Sex: Je mi 22, v tomhle věku už si člověk s Ančou Dlaňovkou nevystačí. :-D

Závislosti: Party life, holčiny pofiderních mravů, být mezi lidma a úspěch (chci být vždy ve všem top).


Vaše zájmy a co máte doma


Zájmy: V podstatě nic extra, rád si zahraju něco na PC, zajdu si zaplavat, zahrát florbal, pokecat s kámošema. Rád se učím nové věci a hlavně jazyky a rád cestuju.

Sport: Bývalý závodní plavec, takže když už je čas na sport tak si jedině jít zaplavat, ve vodě se cítím dobře.

Literatura: Cokoliv co má nějakou hlubší myšlenku nebo mě to prostě jen baví. Čtu většinou v originále, takže např. Tolkien, Remarque. Vyrůstal jsem na Harry Potterovi a mám rád i starší autory jako Oscar Wilder, John Keats etc.

Hudba: Nejblíž mám asi k rapu, ale nevadí mi ani mainstream, na akcích mám nejradši prostě takové ty klasické populární skladby. BTW: Post Malone - nejlepší top mega ultra borec, vyfájal bych někoho abych se dostal na jeho koncert.

Zvíře: Momentálně nic, můj beaglík umřel asi rok zpět, plánuji kupovat Československého vlčáka.


Můj styl


Moje motto: Motto vyloženě žádné nemám, ale jsem toho názoru že člověk by měl vždy říkat co si myslí a vždy se rozhodnout pro to, co je správné nehledě na to jak obtížné to může být. Snažím se žít jako Kapitán Amerika :-D :-D
// Teď jsem si vzpomněl na jedno hezký motto co mi říkal děda: "Žij tak, aby ses na smrtelný posteli mohl ohlídnout a něco za sebou viděl", myslím si že to dost naplňuju.

Moje webová stránka: Tak to bohužel nemám, ale díky za nápad. (y)

Životní cíl: Jak by řekl můj kamarád Flex: "Nezapomene se na mně? Dokázal jsem tu něco?". Zkrátka zanechat po sobě odkaz, ať už to bude v celosvětovém měřítku nebo jen ve vzpomínkách lidí které mám v tomhle životě rád.

Co nesnáším: Faleš, hlavně u "kamarádů" a taky to když je někdo přehnaně negativní, protože takový lidé často stahují lidi kolem sebe do té negativity. Taky nesnáším lidi co se na někoho povyšují, ať už je to admin co šikanuje hráče nebo kluk na základce co mlátí mladší spolužáky.

Co miluji: Ženy, kdo by je nemiloval? :-D

Oblíbená muzika: Rap

Oblíbené jídlo: Segedín od babičky :3, tatarák a burgery.

Oblíbené pití: Když piju nealko tak jsou to obyčejný minerálky, z alka mám nejradši Kapitána a samozřejmě jako Čech mám rád pivo.

Oblíbený film: Pán prstenů, Hobbit, Cokoliv od Marvelu, Obraz Doriana Graye, Bratrstvo Neohrožených a spoustu, spoustu dalších válečných filmů (Zachraňte Vojína Ryana, Šindlerův seznam atp.), Zelená míle a mnoho dalších.

Oblíbená kniha: E. M. Remarque - Na západní frontě klid, J. R. R. Tolkien - Hobbit, Pán Prstenů. A tak nostalgicky asi i toho Harry Pottera. :-D

Oblíbené oblečení: Formální: Klasicky sako (nejoblíbenější kombo je červená/černá), košile všeho druhu a jsem ujetej na drahý boty. Na volný čas takový outfit trošku do hip hopu, capa, kotníkový boty atd. Často nosím casual košile.

Oblíbená barva: Červená!


Lidi na které nezapomenu!


Luky_SVK
Citace
Takový můj herní brácha ze starých časů, počet provolaných hodin na skype se ani nedá počítat, vždycky jsme to tak nějak táhli a i potom v CSku, dneska už si jen napíšem jednu za rok, ale pořád jsem hrozně rád že jsem tě poznal a někdy dáme to stretko. :-D


sK...(jurajko)
Citace
Juraj co k tobě, kluk co mě naučil sawny, byl jeden z mejch nejlepších kamarádů na serveru a válčil se mnou na gang akcích i mimo ně, ať ti vyjde CS:GO kariéra bro, přeju ti to.


S0uky
Citace
Jediný ze SP s kým jsem měl tu šanci si podat ruku a pivo v reálu, neskutečně chill týpek, jsem hrozně rád že jsme tenkrát v Hradci zachlastali, aspoň něco mi ten čas tam přinesl.


Fellaz
Citace
Gordon Ramsay a král obchazečů na SP. Nejlepší věc byla stejně můj mama joke na tebe. :-D Taky stovky provolaných hodin na serveru i mimo něj, ať se ti daří chlape.


FlexKillah
Citace
Brácho, my jsme si všechno řekli, tak snad jen RIP. Jednou dáme panáka.


Aure
Citace
I když ho spousta lidí nemá rádo a dost často se chová jak p**** tak je to člověk co tu pro gangy něco udělal a co tu něco znamená, to cením. Mám tě rád i jako člověka, když člověk pochopí jak přemýšlíš tak se s tebou dá bavit úplně normálně.


Fifa
Citace
Pan hlavní administrátor, kterého jsem nechtěl přijmout do AT. Očividně to byla chyba, ale to se stává. Jeden z adminů co mi už kdysi dávno seděli asi nejvíce, práci hlavního dělá víc profesionálně, než by si tenhle server zasloužil. Jsem rád že tě tenkrát vzali. :-D


Podrazak
Citace
My jsme spolu taky něco najezdili a navolali na skype,z čehož si samozřejmě vytěžil kvalitní kontent na svůj youtube kanál. :-D Taky jeden z lidí na které vzpomínám jen v dobrém.


wlcacek
Citace
Za mě nejlepší hl. admin jakého kdy SP měla nebo mít bude, člověk co se uměl povznést, věci přehnaně nehrotil, ale byl vždycky spravedlivý, hodně na tomhle serveru chybíš chlape.


Ludvik, Lukasko
Citace
Kobra 11 vole. :-D Pařili jsme spolu hezkých pár měsíců a denodenně volali na skype, za to si zasloužíš tu být, super kámoš z IBčka.


LOL_Noob
LeGacy
Mamba
Bratek
El_Gato_Con_Botas
Pixel
Danger_RMV
Vasilka
Grizzly
Barborka
eLko_
Fugi
Tears
[J]effo
_RaPtOr_
CzSK
Xena
Squirex
Domes
MaoS
Tr1xmi
Undertaker (sorry ty tvoje závorky fakt nedám)
Domino
Respy
Smetyx
yaroush
Martinko (Tupakis)
Xkol
Sting
Kurokuma
f86
obrik
BonG
Pitras
Panzer
LuKi_
VaciQ

Celé IBčko bez vyjímky.

(sorry na koho jsem zapomněl, mám tak dvojku na žíle když to píšu, takže to není tak že bych Vás neměl rád, jen mi to tak moc nemyslí, tak se klidně připomeňte)


Oficiální šampion serveru Superparba.eu ve slovním fotbálku.

[R]uda_[K]ral 10:5 Ove8


Sláva vítězům, čest poníženým!


Inglourious Basterds forever!

Upravil/a Ruda dne 23.06.2018 04:19
carbon
Pěkná vizitka a v pohodě hráč. jinak elektrická pěkná mám podobnou. xD
Ruda
Ta je už docela stará, ješte jí mám, ale nepoužívám. Smile
SmouKy_
V poho hráč a VELKEJ rusák :D
NeXus
Můj oblíbený pohodář. Vizitka pěkná.
Ruda
Děkuju ti Nexus :-* heheheee
MikeSs
Good típek B) a vizitka Správně
FUNREAL
Mafiáán :D a soused mimo jine skvělý hráč s pěknou vizitkou Smile
Ruda
Menší aktualizace :-P
StiggCZ
*Dobrá práce*
Ruda
Citace
StiggCZ napsal:

*Dobrá práce*


Díky very much.
Vlado
Típek jak sa patrí :D Vizitka pekná Smile
Ruda
Ale ne Miras je v pohodě týpek :-D
MaoS
Citace
Maos - Cigánský kšeftár a kok*****t


Ruda ďakujem i já som sa zasmial. jazyk :D
_Crazy_
Myslel jsem si, ze jsi vpohode, ale tvém má kecama ohledně výdělku ATomase ses mi dost znechutil, jinak vizitka je pekna a když nemáš tyhle zatmění tak jsi vpohode
Ruda
O to nejde, mě jen občas prostě je*** nad něčím se vytočím a pak si to ventiluju na špatnejch místech a ani to tak nemyslim.
DoMiNo
V pohodě hráč,pěkná vizitka a díky za připsání do seznamu Peckaaaa
Ruda
Děkuju ti Dominiku :-P
dpq7WImm8w
Zajímavá vizitka, fajne kolega z gangu a cygánský kšeftár roflrofl
LeGacy
Kym som Ta nepoznal, tak som si myslel, ze si len nejaky mudrlant a kid. Teraz Ta beriem inak. Si fajn clovek, dobry kolega v gangu a mozno raz budes vyhravat zavody ako ja. rofl
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
27 Hlasů
39%
Ano, ale hokej moc nesleduji
14 Hlasů
20%
Ano, těším se na gaučové trenéry
11 Hlasů
16%
Ne
9 Hlasů
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
9 Hlasů
13%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 13