Informace o serveru
Číst diskuzi
Mr.Durex - vizitka
|
|
MrDurexXx |
Přidané 02.08.2013 11:24
|
![]() ![]() Příspěvků: 72
Založený: 26.07.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Mr.Durex Odehrané hodiny na serveru: Zatial 180 ![]() Váš bankovní obnos: okolo 10.000.000€ Nasbíráno marihuany: 0 Vlastním dům číslo: Palamino Creek asi 821 neviem ![]() Vlastním hotel číslo: Nevlastním hotel Momentálně jsem šéfem/členem gangu:Vlastním ..... Můj oblíbený administrátor: FUNREAL , Grizly aj ostatný sú v pohode ![]() Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill , /ls Můj nejoblíbenější event serveru : /zavod Tour - zarobil som na tom eventu asi 20mega ![]() Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec smrti a závody Mé oblíbené vozidlo: SandKing a Hotring A Má oblíbená práce na serveru: Novinár a Yakuza Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 Vaše osobní stránka Jméno: Štefan Příjmení: Mátyáš Datum narození: 28.1.1997 Věk:16 Kontakty: na vyžiadanie ![]() Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Bansko Bystrický Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Takých naozaj priatelov 2-3 a kamarátov tých je vela Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný/á, Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Študent ... Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno):neuvedeno Jazyky: Slovenský , Maďarský Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Chci mať ![]() Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno):V dome S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodičmi Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): HeteroSexuál Informace Vaší povahy Povaha: WorkoHolik , Flegmatik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bezstarostná, diplomatická, romantická, veselá, vůdčí, vypravěčská Informace o Vaší postave Výška:187cm. Hmotnost:63kg Postava:Štíhlá Barva očí: Hnedá Barva vlasů: Hnedá Brýle : Kontaktné sošovky niekedy okuliare Na těle mám: nič Vousy: nemám Fotografie (ukažte se nám): neskôr dodám aj fotky ![]() Závislosti Kouření: Nefajčím Alkohol: Príležitostne Sex: Príležitostne Závislosti: , internet , superparba.eu, hry, sport Vaše zájmy a čo máte doma Zájmy: Futbal , Basketbal , Cyklistika , Práca okolo domčeku Sport: Aktívne : Futbal Literatura : Komiksy Hudba: Pop , Rap , ludovky Zvíře: Pes ( Jessy ) Kocúr ( Brutalus ) Můj styl : ten svôj Moje motto: Futbal je hra pri ktorej ti pracuje srdce celou silou .. Moje webová stránka: nemám webovú stránku Životní cíl: Dobrá práca a skúsiť sa dostať do profesionálného futbalu Co nesnáším: fajčiarov Co miluji: Inteligentních ludí Oblíbená muzika: Sexion D Assaut , Fergie Oblíbené jídlo: Pizza , Kura ![]() Oblíbené pití: Mineralka , Sprite Oblíbený film: nemám oblúbený film Oblíbená kniha: Nemám oblúbenú knihu Oblíbené oblečení: hlavne nech sa v tom dá chodiť ![]() Oblíbená barva: Fialová , Bielá Keď my tam bude niečo chýbať ![]() Upravil/a MrDurexXx dne 17.09.2013 19:29 |
|
|
ViktoreK |
Přidané 25.08.2013 00:52
|
![]() ![]() Příspěvků: 2786
Založený: 22.11.12
|
Že kocour Brutalus ![]() Jinak hezká vizitka ![]() ![]() Přeji hodně štěstí! |
|
|
MrDurexXx |
Přidané 25.08.2013 21:49
|
|
ďiki ![]() ![]() |
|
|
Didmy23 |
Přidané 25.08.2013 21:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 51
Založený: 18.05.13
|
Pekna vizitka ![]() ![]() |
|
|
SamerLP |
Přidané 25.08.2013 22:05
|
![]() ![]() Příspěvků: 284
Založený: 22.08.13
|
Pekna ale tiež ako napísal Didmy23 ten nick taky no... ![]() mna by taky nikdy nenapadol a ked hej tak eadšej by som si ho nedal.. . ![]() ![]() ![]() |
|
|
MrDurexXx |
Přidané 25.08.2013 22:19
|
|
Nemôžem za to , to meno kopírujem asi pred 3 rokmy tu hral hráš DurexSVK na superparbe myslím , a od vtedy mám to meno ![]() |
|
|
SamerLP |
Přidané 25.08.2013 22:22
|
![]() ![]() Příspěvků: 284
Založený: 22.08.13
|
hmmm... ![]() ![]() ![]() |
|
|
MrDurexXx |