Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
ROZHOVOR- PATRES
Teczka83
Takže pro můj další rozhovor jsem si vybral Patrika Blinku. Ve hře ho znáte pod nickem Patres Smile

Teczka83: Čau Patriku. Ty jseš na SP jeden z těch dlouhodobých hráčů. Řekl bych, že patříš do staré gardy. Zároveň tu i po několikáté adminuješ. Představ se nám trochu, prosím.

Patres: No neviem, či som ja práve „stará garda“ od nej mám ďaleko ale nevadí no :D. Takže volám sa Paťko Kytka pro tebe. Mám 16 rokov. Som gymnazista..teraz idem do 2. ročníka. Dôvod, prečo som aj skončil bol, že som bol prvák a skoro nič som nestíhal. Som rád, že to je za mnou :D. Mám rád hlavne volleyball a chodenie s kamošmi von. Neznášam falošných ludí, ktorý sa hrajú na niekoho, ktorými nie sú. Po strednej škole by som chcel študovať právo, teda ak budú lóve :D

Teczka83: Zírám! V 16-ti letech už víš, že by jsi chtěl studovat právo. Co Tě k tomu vede? Co by jsi vlastně chtěl dělat po škole?

Patres: Vždy som túžil robiť právnika a ani neviem, čo ma k tomu dostalo. Od tretej triedy mám samé 1 driem, aby som mal čo najlepší výsledok. Gympel mi to trošku pokazil, keďže tam máme ťahšie vyučovanie ale dotiahol som to „len“ na štyri dvojky. Nechápem prečo, ale som asi jediný Gymnazista z našej rodiny a každý mi hovorí, že právnik :D. Tak som si už na to docela zvykol a idem si za svojím snom !

Teczka83: Super! Tak takhle se jde za svým snem!! Držím palce a přeju štěstí! Teď se budeme věnovat virtuálnímu životu. Jak jsem říkal, patříš do "staré gardy" a momentálně opět adminuješ. Řekni mi jak si představuješ ideálního hráče SP:

Patres: ďakujém a velmi si to vážim J. Tak ideálni hráč, by mal byť ten, ktorý hru nebere moc vážne. Nemal by hrať LEN o peniaze. Mal by byť priatelský, zhovoričvý a zábavný. Poraďiť každému, ak sa teda dá. Hold, týchto hráčov je na serveri dosť málo a dosť ťažko sa hladajú. Neviem prečo, ale keď som začínal hrávať na SP (0.3a)tak som spoznal Lapoura, ktorý mi pomáhal zarábať a hneď som vedel, že je to ten správny „virtuálny“ kamoš. Na to sa dostal do Admin Teamu a potom dokonca aj na post hlavného admina. Bol som na neho strašne pyšný kam to až dotiahol.

Teczka83:Tvé začátky na SP. Ty tu budeš asi déle než já, nebo se pletu? Proč jsi začal hrát SA:MP? A co konkrétně Tě přitáhlo na náš server? A A co Tě tu vlastně drží nadále, když pomineme AT a jednu nejmenovanou hráčku? jazyk

Patres: Tak začal som hrávať, keď môj kamoš „objavil“ :D :D GTA Multiplayer. Potom následne som zistil, že moji dvaja spolužiaci hrájú Superparba a ma tam zavolali. Krto a Julo_Bulo555. Určite si ich pamätáte, ak hráte dlhšie. Potom som pomaly spoznal Lapoura, ako som spomenul v predošlej otázke. Vtedy bolo ešte zavedené u mafii a yakuze to, že keď na niekoho zamieraš a dáš L.ALT tak ti to dá všetky jeho peniaze čo mal na ruke. Také niečo ako výpalné. Bolo to super zamestnanie a týmto zamestatním som si aj zarobil na prvý domček. Chcel som kúpiť v Los Santos, ale hráč Davidko ma okradol Facepalm. Na ten nick nezabudnem. Vtedy bol na poste hl. admina Wojta, ktorý bol zároveň aj hlavný admin na webe. Vtedy sa moc podvody neriešili iba známych hráčov. Potom som sa dostal do prúseru, keďže som mal nick SVK_Killer a bol tam ešte taký podobný a on okrádal hráčov tak som schytal perma. Po 3 mesiacoch odišiel Wojta z AT a celý web zrušil, keďže bol to jeho. Vtedy nastúpil ako hl. admin webu Kerry a ak si dobre pamätám Rocket vtedy dostal RCON :D Ale to som si už není istý. Začínal som vtedy, keď ešte MartyKrieger skončil. Najlepší admin, akého som kedy poznal ! Potom som dostal UB a hrával som na nicke [FIGHT_A_SVK]killer… vždy som si zarábal na reštarte aut a mal som okolo 6 miliard a 5000000g marišky (vtedy bola bugnutá :D ). Vystriedal som všetky domy vo Vinewoode a nakoniec prišiel reštart domov. Kolkatý si sa pripojil, také čislo domu si získal. Pripojil som si sa 5 a schytal som vilu vo VW, čo má teraz CzSK. Postupne som spoznával vela kamošov z ktorých už polovica vôbec nehrá a len oni ma držali na SP. Potom mi Lapour dal možnosť byť v AT. V štatistikách som bol prvý mesiac na 2. Mieste..predomnou bol spt, ale bol týpek naňho som nemal. Nakoniec prišla reforma peňazí a marišky. Podla počtu hodín si dostal $ aj marišku. 1hodina 100 000$ a 1hodina 500g. Následne na to, som skončil kvôli škole. Jediné, čo ma tu priviedlo z5 je dobrá stará garda…A pochybujem, že hrám dlhšie než ty. Ty si proste pán ! Smile

Teczka83: Tak pán určitě nejsem, ale děkuji za kompliment :D. Ano pamatuji etapy na SP, o kterých tu píšeš. A začal jsem hrát taky asi ve stejnou dobu jako Ty. Jaký názor máš na naší komunitu? A neporovnávej to s dřívějškem, protože to snad ani nelze. A také, chtěl by ses s někým setkat osobně? Přirostl Ti natolik někdo k srdci?

Patres: Tak server sa postupne rozrástol na 400 slotov, čo prinieslo ďalšie deti na server :D. Postupne sa dali kupovať autá z /garaz a potom sa to zrušilo a dalo sa to do Autosalónoch. Dokonca aj všetky zamestnania sa rozrásli, čo sa mne osobne páči. Jediné zamestnanie, čo nejako nemusím, je vojak, pretože sadne si na sultán 500 hráčov a striela po tebe :D. Dokonca sa rozrásli ale PSLOTY HSLOTY preskočil level a preskočiť vezenie. Keď som dostal 2. šancu v AT, tak som tam málo koho poznal. Starí hráči skončili. Musel si len zvyknúť a dostať sa do toho.
Určite by som sa chcel stretnúť s niektorými hráčmi: Respy, Bouček, Peťo, (bolo dohodnuté, ale nevydalo :D), Maťo a iní...ale na kom mi úplne záleží, je Esťa (Hetka23). Proste berem ju ako moju sestričku. Vo všetkom mi pomáha, podporuje ma a vie dobre aj „zosteliťâ€œ keď robím blbosti :D :D .


Teczka83: Ano Hetka Smile. Zaregistroval jsem, že jste na serveru jedna ruka Smile. Včera jsem jí tam viděl v autě a na boku auta byl nápis: "Děkuju Paťko" :D. Takže kamarádka s velkým K Smile. Takže blížíme se ke konci rozhovoru. Plánuješ ještě něčeho dosáhnout na serveru, nebo si myslíš že už jsi "na vrcholu"?

Patres: Jasné kamarátka s velkým K ! Smile Daroval som jej Banshee, pretože prišla na server a nemali žiadny $. Chcem si zahrať iba ako obyčajný hráč, ktorý dohliada na chat, dotazy a robí akcie. Niesom nič extra. Vrchol pochybujem, že by som niekedy dosiahol :D Myslím si, že pre hráčov, bude tento rozhovor aj docela nudný no To jsem nechtěl

Teczka83: Pfffff! Prý nudný!Tu máš Já myslím že jsi v pohodě člověk a je s Tebou řeč. Jen tak Tě nic nerozhodí. A aspoň se o Tobě dozvíme víc. Takže poslední otázka Smile. Kdyby jsi uměl cestovat časem, chtěl by jsi něco v dějinách změnit? Do jaké doby by jsi se chtěl podívat a proč?

Patres: 2. svetová vojna. Neviem, prečo ale strašne ma zaujímala. Okupovanie Nemcami, Hitler, a podobne. O koncetráčnych táboroch som videl kopu filmov a aj Lidice. Proste je dobre spomínať na takúto históriu, kde bohužial ludia trpeli.

Teczka83: Určitě nejsi jediný...k tomu teda ještě jednu otázku. Kdyby jsi se potkal v roce 1937 s Hitlerem a věděl co se stane, zavraždil by jsi ho?

Patres: No áno aj nie. Má aj svoje výhody a nevýhody. Ale židov zabíjať, bolo trochu moc. Ale tak on v nich videl osudovú chybu ludstva, ktorá musí byť vyvraždená.

Teczka83: Noooo Patriku, děkuju za rozhovor!!

Ještě jsem chtěl aby něco vzkázal hráčům, nicméně už neodpověděl, takže snad to napraví Smile
Ashok
Parádní rozhovor! Jen tak dál, na děláni interview máš talent :D

Pro šťouraly, ano přečetl jsem to, rychle čtu. :D
Sh1TeRkO
Pekný rozhovor. Paťo je v pohode, že Titanííííc? :D

Citácia
Julo_Bulo555


Ten človek mi liezol fajne na nervy.
HeWhoMustNotBeNamed
Pěkný rozhovor!Smile
Mamba
Super rozhovor SmilePalec nahoru
Teczka83
Chlapci díky, ale psát na skypu s Patrikem je o nervy...občas jsem měl pocit, že se skype zasekl :D :D:D:D:D
El_GaTo_CoN_BoTaSs
Julo_Bulo? Tak jak píše eddo, toho si pamätám, nehorázne nervy z neho :D

Pekný rozhovor!
PaTreS_
Citácia
Eddo napsal:

Pekný rozhovor. Paťo je v pohode, že Titanííííc? :D

Citácia
Julo_Bulo555


Ten človek mi liezol fajne na nervy.

Tak Titanic bol zabitý no :D
Inak aj mne :D :D :D :D
ďakujem/e Kytka pro tebe
Teczka83
Díky, těšte se na další rozhovor Smile
dusan_sk
Opäť podarený rozhovor Palec nahoru
Sh1TeRkO
S kým bude?
Teczka83
To Vám napíšu, až mi to potvrdí, zatím bez reakce Smile
Chicago_Girl
Náádherňoučký rozhovor :* Uplně suprový :D A to jak ses o mě zmínil Paťko :O Bych ani neřekla že tohle o mně řekneš :O :D *slzička* ňUFÁÁ Dám ti pusu
Teczko vím jaké to je si s ním psát na Skypu :D:D Je to o nervy .. někdy vůbec neodpovídá :D:D:D
DjShOckis
Pěkný Pěkný Palec nahoru
Teczka83
Citácia
Hetka23 napsal:

Náádherňoučký rozhovor :* Uplně suprový :D A to jak ses o mě zmínil Paťko :O Bych ani neřekla že tohle o mně řekneš :O :D *slzička* ňUFÁÁ Dám ti pusu
Teczko vím jaké to je si s ním psát na Skypu :D:D Je to o nervy .. někdy vůbec neodpovídá :D:D:D


Přesně :D:D:D A přečti si SZ Hetko jazyk
Upravil Teczka83 dňa 14.08.2013 23:45
V0LANT
Dobrej rozhovor *Tu sem*
Teczka83
Díkes Smile
KeepSmilling
Super rozhovor.. Smile
Teczka83
Díky Smile snažím se a snad se budu zlepšovat Smile
Fantasy
Super rozhovor se super hráčem ! *Dobrá práce*
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
14 Hlasov
48%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
21%
Ne
4 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
3%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 14