Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
[NÁVOD] Pád hry po kliknutí na "SPAWN"
ViktoreK
Zdravím.

Některým hráčům se v poslední době stává následující bug: Připojím se na server, přihlásím se a po stisknutí "Spawn" se mi kompletně bugne obrazovka a uprostřed se zobrazí černá tabulka s nápisem "Loading..." (případně "Nahrávám..."). Stává se mi to pouze na tomto účtu, na ostatních účtech a serverech je vše, jak má být.

Čím je to způsobeno?
Pro tento problém existuje spoustu důvodů, mezi něž patří mj. příliš vysoká serverová gravitace. Důvod, se kterým se tu setkáváme my, je ovšem jiný - naše postava se jednoduše nemá kde spawnout - to je způsobeno chybějící funkcí v módu RZE. Tak se stane při výluce nově přidané funkce - Ukládání a znovunačtení aktuálních dat postavy, včetně pozice, po odpojení.

Jak opravit?
Vysvětleno polopaticky - pomocí lopaty
Po přihlášení a destrukci textury udělejte následující:
Přes T/F6 vepište příkaz "/help". V zobrazeném dialogu vyberte řádek "Nastavení" a v této nabídce nalezněte "Uložení pozice po odpojení". Pokud máte nastaveno na "Zapnuto", dvojitým kliknutím na řádek nebo jednoduchým kliknutím na OK přepněte na "Vypnuto". Je-li již vypnuta, obdobným způsobem ji zapněte a vypněte. Poté by k opravě měla stačit sebevražda (provedete dvojitým kliknutím na Váš nick v seznamu hráčů vyvolaný TABem a vybráním "Sebevražda" nebo použitím příkazu "/kill". Pokud nepomůže, zkuste relog (odpojení a připojení k serveru).

Doufám, že jsem někomu pomohl.
Upravil/a Baseball dne 14.01.2018 07:20
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
16 Hlasů
39%
Ano, ale hokej moc nesleduji
9 Hlasů
22%
Ano, těším se na gaučové trenéry
7 Hlasů
17%
Ne
5 Hlasů
12%
Ne, dopadne to jako každý rok
4 Hlasů
10%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 12