Informácie o serveri
Čítať tému
|
Gepeťákovos Vizitkos :D:D
|
|
| Gepetak |
Pridané 05.10.2013 23:18
|
![]() Príspevkov: 38
Založený: 31.01.13
|
Serverové informace Váš nick na serveru: Gepetak Odehrané hodiny na serveru: cca. 176 Váš bankovní obnos: Nedá se určit, pořád se pohybuje. Nasbíráno marihuany: Nesbírám Vlastním dům číslo: (Doplním později.) Vlastním hotel číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Žádný Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill ![]() Můj nejoblíbenější event serveru Vyřazovák, kopec smrti Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec. Mé oblíbené vozidlo: Momentálně mám ZR-350 Má oblíbená práce na serveru: Yakuza Ohodnoťte známkou práci administračního týmu 3 Vaše webové informace Váš nick na webu: Gepetak Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 3 ![]() Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 32 ![]() Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Později Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Nesleduji videa ale nejspíš LOH Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): http://superparba.eu/forum/viewforum.php?forum_id=205 osobní stránka Jméno: Vladimír Příjmení: ******** Datum narození: 11.12.1997 Věk: 15 Kontakty: skype- GepetoTV Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Ústecký Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný/á, Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student, Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Zatím Základni Jazyky: Čeština, angličtina, němčina Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Nemám Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): Pod mostem n, v bytěS kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál. Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Váš syn již po třetí nesplnil domácí úkol. Informace Vaší povahy Povaha: Cholerik Pohled na svět: Asi Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící,.. Nechci to vyplňovat dlouho.. Informace o Vaší postavě Výška: cca. 172 Hmotnost: 56 KG ![]() Postava: Štíhlá Barva očí: Modré Barva vlasů: Černé - trochu do hněda Brýle: Nepotřebuji nutně,jinak nenosím ![]() Na těle mám: Oblečení ![]() Vousy: -- Závislosti Kouření: -- Alkohol: -- Možná s mírou ale málokdy. Závislosti: chatování, dobré jídlo, Skype, internet. kamarádi, superparba.eu, móda, muzika, pc, hry, škola, sport Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Superpařba, sport Sport: Florbal, jezdím na kole Literatura (zde uvedete žánr): Nečtu Hudba (zde uvedete žánr): Všechno co se dá krom JB Zvíře: Měl jsem psa, o prázdninách umřel.. Můj styl Moje motto: Neodkládej věci na příšte protože zapomeneš. Moje webová stránka: -- Životní cíl: Nevím ![]() Co miluji: Hodně věcí ![]() Oblíbená muzika: Vše krom JB ![]() Oblíbené jídlo: KFC Oblíbené pití: CoCa Cola Oblíbený film: Nepostradatelní (1,2) Oblíbená kniha: Oblíbené oblečení: Rifle, košile Oblíbená barva: Modrá/Červená //--// Barvy dodám později, až budu doma //--// Upravil Gepetak dňa 05.10.2013 23:22 |
|
|
|
| NeXus |
Pridané 05.10.2013 23:19
|
![]() Príspevkov: 2008
Založený: 18.05.12
|
Vybarvit to chce
|
|
|
|
| Gepetak |
Pridané 05.10.2013 23:21
|
|
Přečti polední řádek
|
|
|
|
| NeXus |
Pridané 05.10.2013 23:22
|
|
Děláš jak kdyby jsi byl na mobilu, hezky začni už na návštěvě ![]()
|
|
|
|
| Gepetak |
Pridané 05.10.2013 23:23
|
|
Jsem na Notebooku ale není můj tak to neni ono ¨ds |
|
|
|
| NeXus |
Pridané 05.10.2013 23:24
|
|
Kdyby jsi místo tohohle nahrabávání začal předělávat
|
|
|
|
| Gepetak |
Pridané 05.10.2013 23:25
|
|
Tohle není nahrabávání. *11* |
|
|
|
| AspireK |
Pridané 06.10.2013 07:52
|
![]() Príspevkov: 91
Založený: 11.06.13
|
Citácia Gepetak napsal: Je Vizitka je nic moc. |
|
|
|
| Gepetak |
Pridané 06.10.2013 13:45
|
|
Citácia AspirE1 napsal: Já vám jen odpovídám PS: Přečti si poslední řádek.
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov