Informácie o serveri
Čítať tému
|
DJFix[DriftDonutCZ]
|
|
| DriftDonutCZ |
Pridané 13.11.2013 18:51
|
![]() Príspevkov: 4
Založený: 13.11.13
|
Váš nick na serveru: DJFix[DriftDonutCZ] Odehrané hodiny na serveru: Zhruba 53 (nepočítám to co jsem nahrál dříve,to bylo zhruba 400 hodin )Váš bankovní obnos: Plus mínus mega ![]() Nasbíráno marihuany: Nic,nehulím ![]() Vlastním dům číslo: 55 Vlastním hotel číslo: Žádný mMomentálně jsem šéfem/členem gangu: Nikde ![]() Můj oblíbený administrátor: smetyx,mAGiic Můj nejoblíbenější příkaz serveru: Určitě /tuning Můj nejoblíbenější event serveru: Eventy nejezdím Pouze admin závody atp.Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning a různé závody jiné ![]() Mé oblíbené vozidlo: ZR-350,ty světla jsou prostě boží ![]() Má oblíbená práce na serveru: Kamioňák Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): Určitě za 1- ![]() Vaše webové informace Váš nick na webu: DriftDonutCZ Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: Tohle je první ![]() Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Tak to nevím.. Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: http://superparba.eu//viewpage.php?pa...age_id=743 Vaše osobní stránka Jméno: Lukáš Příjmení: Finkous Datum narození: 21.2.1994 Věk: 19 Kontakty: Nedám Kraj: Liberecký Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Pravý nebo takový ty falešný? Pravejch jen pár ![]() Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Šťastně zadaný Zaměstnání: Student Vzdělání: Základní, střední odborné Jazyky: Čeština, angličtina, němčina Děti: chci mít. Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): v bytě S kým bydlím : s přítelkyní a prarodiči Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: Určitě mě pár lidí zná,po přečtení mého jména si mě pár lidí vybaví Hrával jsem pod nickem Lookassfin,(CZ)BriAN(SP),(CZ)LookASSfin(SP).. (nejdou mi na mobilu hranatý závorky,proto klasivké)Informace Vaší povahy Povaha:těžkej flegmatik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, věrná.. Informace o Vaší postavě Výška:176 Hmotnost: 60 kg Postava: Hubená Barva očí: Modro-šedá Barva vlasů: Brunet Brýle: Sluneční,v zimě v létě a hlavně v noci ![]() Na těle mám: Vousy: strniště Fotografie (ukažte se nám): Závislosti: Kouření: hodně Alkohol: Tak občas denně,jindy vynechám týden třeba ![]() Sex: ano Závislosti: Auta,řízení,sex,hry,mladá ![]() Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Hry,mladá,auta Sport: Gaučing Literatura: Občasná Hudba : Electro,House,Rap,Hip Hop Zvíře: Moje mladá je občas pěkný zvíře ![]() Můj styl Moje motto: Není důležité vyhrát,ale nas*at toho,kdo tě porazil ![]() Moje webová stránka: Životní cíl: Vlastní autodoprava a vlastní městská doprava u nás v Pr*elákově ![]() Co nesnáším: Šprty a namyšlený holky ![]() Co miluji: Svojí mladou ![]() Oblíbená muzika: Taková ta na kterou se dobře tančí ![]() Oblíbené jídlo: Haf a Mňau u Vietcongů ![]() Oblíbené pití: Pivo Oblíbený film: Všemocný,Rychle a Zběsile Oblíbená kniha: Černí baroni,Tankový prapor. Oblíbené oblečení: Obyčejný ![]() Oblíbená barva: Modrá,červená a miluju kombinaci oranžové s modrou
Upravil DriftDonutCZ dňa 13.11.2013 21:04 |
|
|
|
| mazednik |
Pridané 13.11.2013 19:00
|
![]() Príspevkov: 364
Založený: 06.01.13
|
koukám že Lukáš se vrátil Jako hráče si ho pamatuji dobrého
|
|
|
|
| DriftDonutCZ |
Pridané 13.11.2013 19:03
|
![]() Príspevkov: 4
Založený: 13.11.13
|
Citácia mazednik napsal: Ano,vrátil Po dlouhé době Teď už jsem klidnej celkem Takže to bude ještě lepší
|
|
|
|
| HELMUT |
Pridané 13.11.2013 19:58
|
![]() Príspevkov: 62
Založený: 13.09.13
|
Vrátil se největší blázen!!
|