Informácie o serveri
Čítať tému
El_KebabKO vizitka
|
|
El_KebabKO |
Pridané 27.11.2013 19:35
|
![]() ![]() Príspevkov: 39
Založený: 12.11.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: El_KebabKO( smazaný [K]ebab ) Odehrané hodiny na serveru: cca 200+( i se starým učtem ) Váš bankovní obnos: 500k ( jsem na mizině ![]() Nasbíráno marihuany: 550g Vlastním dům číslo: Ne Vlastním hotel číslo: Pouze pokoj v BlueBerry Hotelu Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nejsem v žádném Můj oblíbený administrátor: Atomas, Ruda, Elda , Yaroush, Smetyx,( bývalý Lofas..k) Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /info /kill /racejoin Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): /zavod Route /dm Museum Má nejoblíbenější akce od administrátorů: FallOut, Horolezec a cokoliv spojené se smrtí ![]() Mé oblíbené vozidlo: Blista Compact, Infernus a roadtrain ![]() Má oblíbená práce na serveru: Kamioňák, policista, bachař Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1- Vaše webové informace Váš nick na webu: El_KebabKO Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 1 ![]() Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 30 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Nemůžu mít názor. ( opravdu nevím ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Jakékoliv stunty Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=46878 Vaše osobní stránka Jméno: Robert Příjmení: ******** Datum narození: 23.11.1993 Věk: 20let ale chovám se jak děcko ![]() Kontakty: Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Olomoucký Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Více než dokážou spočítat na mé chabé ruce Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Zadaný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní zatím ![]() Jazyky: Čeština, angličtina, ruština, C, C##, Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): chci mít. Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V domě S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): Sám s rodiči ![]() ![]() Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Mám více zubů než mozkových buněk Informace Vaší povahy Povaha: sangvinik/cholerik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Bezstarostná, ulítlá někdy dost bezcharakterní Informace o Vaší postavě Výška: cca 185cm Hmotnost: 69kg Postava: Hubená, štíhlá, sportovní. Barva očí: Hnědá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Kuži, chluby, vlasy atd... To co každej ![]() Vousy: Mám no, měl bych se už oholit :O Fotografie (ukažte se nám): Závislosti Kouření: Ano, ale pouze nezdravě! Alkohol: Pivo není alkohol ![]() Sex: Ano Závislosti: PC, SP Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: ASCI art, gaming Sport: Tenis Literatura (zde uvedete žánr): jako každý barbar - Časopisy Hudba (zde uvedete žánr): Všechno možné, spíše oldschool hudba (jazz,blues,dnb,hiphop) Zvíře: Chcíplo ![]() Můj styl Moje motto: Když to máš! Tak to ukaž ! Moje webová stránka: Nevlastním Životní cíl: Být dobrým člověkem Co nesnáším: Arogantní přístup Co miluji: Svou dívku, hranolky a brčko Oblíbená muzika: DnB, Jungle Oblíbené jídlo: Hranolky s kroketama ![]() Oblíbené pití: oviP *NAPIVU* Oblíbený film: Trilogie Matrix Oblíbená kniha: Příběhy dobrého vojáka Švejka Oblíbené oblečení: Neroztrhané, nesmradlavé Oblíbená barva: Pro lidské oko nejlépe postřehnutelná ZELENÁ Upravil El_KebabKO dňa 27.11.2013 19:54 |
|
|
SpookeR |
Pridané 27.11.2013 19:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 52
Založený: 01.10.13
|
ještě jsem tě na serveru moc nepoznal, a vizitka taká že se to blbě čte ![]() ![]() |
|
|
El_KebabKO |
Pridané 27.11.2013 19:42
|
![]() ![]() Príspevkov: 39
Založený: 12.11.13
|
Už se na tom pracuje ![]() ![]() ![]() Jinak jsem to naformátoval a hned je to lepší ![]() Upravil El_KebabKO dňa 27.11.2013 19:51 |
|
|
imkovrabel |
Pridané 27.11.2013 19:45
|
![]() ![]() Príspevkov: 298
Založený: 26.01.13
|
Pekná vizitka![]() |
|
|
Rell |