Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
ROZHOVOR- Scar Akai
Teczka83
Tak pro nejnovější rozhovor, jsem si vybral všem dobře známého hráče s nickem Viktorek. Na webu je znám jako Scar Akai a je to docela v pohodě hráč i kámoš v reálu Smile


Teczka83: Zdravím Tě a hned se Tě zeptám. Když jsi jel na sraz do Prahy, věděl jsi do čeho jdeš? Jaké jsi měl pocity z toho, že jedeš osobně poznat pár lidí ze Superpařby?

Scar Akai: Také přeji dobrý večer. Když jsem slyšel, že Cézet plánuje sraz číslo 2, tak jsem hned věděl, že tam musím jet. Chtěl jsem poznat lidi, které znám ze SP, i v reálu. S tím, jak sraz proběhl, jsem nadmíru spokojen - s těmi, kteří tam byli, jsme si dobře pokecali, zasmáli se a zajezdili na motokárách. Takto strávené odpoledne mi naprosto vyhovovalo a určitě bych si ho ještě někdy rád zopakoval.

Teczka83: Super! Řekni mi ještě, jaký jsi z nás měl pocit? Vlastně jaký jsi měl pocit z toho, že se tam sešli lidi, kterým je od 13-ti, do 30-ti? Já osobně si myslím, že vy mladší, co jste tam byli, jste celkem v pohodě.

Scar Akai: Tak pocity byly úplně ze začátku takové smíšené, někdo se hned s každým vybavoval, zatímco někteří, hlavně ti mladší, byli zamlklí a nejradši by tam zřejmě vůbec nebyli. Po několika chvílích se ale už i oni zapojovali do konverzace, což je podle mě dobře. Všichni, co jste tam byli, jste na mě udělali dobrý dojem, nikým jsem nebyl znechucen. :D

Teczka83: Tak je pravda, že z Wlčákem jsem se znal už z předchozího srazu. A s Wendisem, jsem cestoval už z Teplic. Celkem jsme si rozuměli Smile. Teď k SP. Jak jsi se k nám dostal. A baví Tě u nás hrát?

Scar Akai: Tak prapůvodně jsem se sem dostal, když jsem se dozvěděl o možnosti hrát multiplayer na mou oblíbenou hru. Bylo to v srpnu 2011, hned jsem se připojil na server s nejvyšším počtem hráčů, SuperPařbu. A tady už jsem zůstal, líbilo se mi to. Potkal jsem nějaký super lidi, ale když se mě dneska na něco z toho zeptáš, vůbec si nevzpomenu. Vzpomenu si jen na známá jména, kteří v tu dobu byli administrátory, ale jinak po delší pauze hraji aktivně teprve od listopadu minulého roku. Od té doby hraji dodnes. Už spíš než pro hraní, dělání levelů atp., tu jsem kvůli skvělé komunitě, která tu je. To je to, co mě na SP ještě drží, důvod, proč mě to tu baví.

Teczka83: Jeden z mála, který tu hraje pro zábavu a nebere to jako reálný život Smile. Jak trávíš volný čas? Máš třeba nějakou přítelkyni? Předpokládám, že ještě chodíš do školy, máš nějaké plány do budoucna?

Scar Akai: Mezi životem reálným a virtuálním je třeba mít velký odstup a chápat rozdíl, což někteří nedokáží...
Tak možná je to pro někoho udivující, ale nejsem celý den zavřený doma a nedřepím u počítače. Volný čas trávím napůl venku s přáteli a napůl doma, ne však allday u počítače, ale rád čtu knihy a poslední dobou toho máme hodně ve škole, takže tak. Přítelkyni už nějaký ten pátek nemám, ale pochybnosti o své orientaci také ne. :D V současné době jsem studentem kvinty (první ročník) jazykového gymnázia a budoucnost nemám úplně naplánovanou. Ale přemýšlel jsem o právech, i když poslední dobou se moje zájmy stačí k matematice a k chemii, takže pravděpodobně budu dál rozvíjet své znalosti v těchto oborech.


Teczka83: Chemie a matematika....dva předměty, které jsem ve škole nesnášel. Umím napočítat do deseti a vím že kyselina sírová není k pití jazyk. A zajímavé je, že čteš knížky. Ve Tvém věku je to dnes docela vzácnost. Co čteš? Já mám rád scifi literaturu. Třeba jsem přečetl Talisman od Stephena Kinga. A přečetl jsem i všechny díly Harryho Pottera. Máš ještě nějaké koníčky? Třeba sport, nebo tak něco? Co filmy, na jaké rád koukáš?

Scar Akai: Tak schválně, lije se voda do kyseliny, nebo kyselina do vody? :D Nečtu je zase nějak chorobně, nejradši ovšem poslední dobou čtu detektivky od A. C. Doyla, a dále čtu doporučenou školní literaturu. :D Ze sportu provozuji rekreační plavání, dále pak pro zábavu s přáteli nebo s bratrem hraji florbal a často se procházím, běhám nebo jezdím na kole. Co se týče filmů, tak ty nesleduji plánovaně, spíš jen, když zrovna v televizi běží něco zajímavého nebo najdu u rodičů nějaké DVD (tím nemyslím vždy 18+ :D). Také sleduji seriály, hlavně Teorii Velkého Třesku, Sherlock, Detective Conan a už se pár týdnu odhodlávám sledovat Doctor Who, protože kamarádka mě k tomu už bůhvíjak dlouho přemlouvá. Mezi dalšími koníčky bych rád zmínil matematické a logické výzvy a hry, překlad z a do anglického jazyka, chemii, hru na klavír a z počítačového světa bych uvedl pawno.

Teczka83: Tak dnešní seriály moc nemusím. Možná Dr.House, Kriminálka Miami a Odložené případy. Pána Času jsem viděl a docela super, na to že to je z produkce BBC. Dřív jsem sledoval třeba seriály jako je Zmije, Vražedné pobřeží, nebo Odpadlíka. Ta otázka ohledně kyseliny. Jestli v tom není chyták, tak voda se lije do kyseliny. Aspoň já to tak dělám, že když doplňuji destilkou autobaterii. Jinak máš zajímavé koníčky. Máš někoho na SP, kdo Ti přilnul k srdci? Myslím někoho, kdo je opravdu kámoš a koho by jsi chtěl poznat v reálu?

Scar Akai: To s těmi dnešními seriály s tebou souhlasím, většina z nich je příšerná. Ale ty, které jsem vyjmenoval, mě osobně přijdou zajímavé. Některé mají nápad, pointu a jsou v pohodě, ale to už je dnes opravdu výjimka. Lije se kyselina do vody :D Aby kyselina nestříkala na všechny kolem, když do ní liješ vodu :D Ano, ty opravdu nejlepší lidi, co jsem na SP potkal, jsou vypsáni v mé vizitce na webu. Mrzí mě, že jsem na srazu nepotkal yaroushe, toho bych rád poznal osobně. Nejvíc bych ovšem chtěl poznat dva týpky, a to jsou RedGinger a [F]antasy. Znám je na SP dlouho a dobře si rozumíme, je s nimi sranda a dokážou podržet v nehezké situaci, velice rád bych je poznal i osobně.

Teczka83: Poslední otázka. Chtěl by jsi něco vzkázat hráčům?

Scar Akai: Ne. :D No dobře, něco vám vzkážu, ale nebudete mě mít rádi :D Chovejte se k ostatním hráčům tak, jak nejlíp můžete. Nesnažte se každému podrážet nohy a urážet ho. Dále buďte rádi za administrátory, které tu máte. Místo toho, aby dělali něco užitečnějšího, tak se na serveru zaobývají vaším chováním a někteří jim to opravdu neusnadňujete. Každý se nad sebou musí čas od času zamyslet. Smile

Teczka83: Díky za rozhovor Smile

Scar Akai: Já děkuji za možnost se rozepsat a dobře si popovídat. Smile Přeji hezký zbytek večera a víkendu. Smile


Tak to byl Viktorek. Super hráč a pohodový člověk v reálu. Přeji příjemné čtení Smile
Fantasy
Super rozhovor , chválím Smile
*Dobrá práce*
RYSY
Pekný rozhovor Smile Palec nahoru
WendiS
Pěkný, akorát to občas víc vypadalo, že Viktorek zpovídal Tečku :D


Ale jinak dobrá práce, kucí Smile
ViktoreK
Citácia
WendiS napsal:

Pěkný, akorát to občas víc vypadalo, že Viktorek zpovídal Tečku :D


Ale jinak dobrá práce, kucí Smile


No počkej, vždyť jsem se ho ptal jenom na jednu věc... :D

Jinak děkuji všem, zvláště Teczkovi. Smile
Franta95
Povedené, to je snad poprvé, co vidím, že Akai myslí něco vážně :D
imkovrabel
Good
Teczka83
Děkujeme Smile
wlcacek
Rozhovor super, viktoreke je fajn člověk Smile
Citácia
Dřív jsem sledoval třeba seriály jako je Zmije, Vražedné pobřeží, nebo Odpadlíka.

Sakra kde jsou ty krásné časy:D A to jsi nevzpoměl A-Team a Knicht Rider :D:D:D:D
Patazz
Pekný, pěkný, oba dva Smile
AspireK_
Pěkný rozhovor,pokud je to pravda co tam je tak je Scar přece jenom člověk :D
Yamborghini
Pěknej rozhovor, už sem si říkal, že tečka trochu s rozhovory spí, ale pak se tu objevilo tohle.

Máš docela zajímavé koníčky, to se musí nechat. Smile Super hráč, jeden z mála, které si ještě pamatuju.... :D
Ruda
Fajn rozhovor jako vždy, bavěj mě rozhovory od tebe. *Dobrá práce*
Strašně závidím těm lidem co s tebou ty rozhovory dělaj, to už je taková značka prestiže řekl bych. :-D
Yamborghini
Citácia
Ruda napsal:

Fajn rozhovor jako vždy, bavěj mě rozhovory od tebe. *Dobrá práce*
Strašně závidím těm lidem co s tebou ty rozhovory dělaj, to už je taková značka prestiže řekl bych. :-D


Aneb způsob jak říct, že chceš do dalšího rozhovoru... :D
ViktoreK
Citácia
mAxiS napsal:

Citácia
Ruda napsal:

Fajn rozhovor jako vždy, bavěj mě rozhovory od tebe. *Dobrá práce*
Strašně závidím těm lidem co s tebou ty rozhovory dělaj, to už je taková značka prestiže řekl bych. :-D


Aneb způsob jak říct, že chceš do dalšího rozhovoru... :D


Prostě Ruda... :D

Jinka děkujeme všem za komentáře. Smile
Patazz
Citácia
Aneb způsob jak říct, že chceš do dalšího rozhovoru... :D


Palec nahoru :D , rudo ty jsi jelen:D
Ruda
Já neříkám, že bych se nechtěl dostat do rozhovoru, ale vim že na to si tu musím ještě něco odehrát, takže zatím je to napsané jen jako závist. :-D
Polaco
Moc pěkně zpracovaný rozhovor je vidět že jste si oba na tom dali záležet.
Chválím.
Teczka83
Neřekl bych, že je to prestiž :D. Vybírám si hráče, kteří tu už nějaký ten pátek hrají. Někteří nemají zájem, někteří slíbí, že mi rozhovor poskytnou a pak se vymlouvají, že nemají čas, že škola a že blablabla (ona ví kdo jazyk). A pak jsou tu hráči, se kterými bych rozhovor udělat chtěl, ale už je s nimi udělaný, takže ho nechci opakovat. Takže jsem i trochu odkázán na to, kdo má či nemá zájem Smile. Jinak děkuji za komenty a vážím si jich Smile

Ps: Aktuálně již nejsem členem AT, takže budu mít na rozhovory více času, takže jich bude víc Smile

EDIT// Další rozhovor už je domluvený a v plánu příprav Smile
Upravil Teczka83 dňa 01.12.2013 16:16
WareiD
Moc dobrej rozhovor Smile
Vždy mě rozhovor od tebe baví Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasov
46%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
21%
Ne
4 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 13