Informace o serveru
Číst diskuzi
Neopry - Vizitka
|
|
Riczone |
Přidané 22.12.2013 16:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 1
Založený: 14.12.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Neopry Odehrané hodiny na serveru: 50h Váš bankovní obnos: 1 000 000$ Nasbíráno marihuany: 1g ( ![]() Vlastním dům číslo: Nemám Vlastním hotel číslo: Nemám Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Žádného Můj oblíbený administrátor: Xena Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /q, /lv, /ls, /sf Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec smrti Mé oblíbené vozidlo: Club Má oblíbená práce na serveru: Pilot Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 [i]Vaše webové informace[/i] Váš nick na webu: Riczone Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 1 Vaše osobní stránka Jméno: Ondřej Příjmení: Sládek Datum narození: 6.10 1993 Věk: 20 Kraj: Ústecký Stav: Svobodný Zaměstnání: Kuchař Vzdělání: Střední s výučním listem Jazyky: Čeština, angličtina, ruština, němčina. Děti: Nemám Kde bydlím: Byt S kým bydlím: S přítelkyní Sexuální orientace: Heterosexuál Informace Vaší povahy Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: , bavící, bezstarostná, klidná, naslouchavá, , neústupná, obětavá, pečlivá, plánující, podporující, pořádná, poslušná, pozitivní, přátelská, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, stydlivá, taktní, ulítlá, upřímná, urovnávací, věrná, veselá, vůdčí, vypravěčská, . Informace o Vaší postavě Výška: 188 cm Hmotnost: 90 kg Postava: Baculatá Barva očí: hnědá Barva vlasů: Zrzavá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Tetování Vousy: Vousy oholené Závislosti Kouření: Ano Alkohol: s Mírou Sex: ano Závislosti: Auta, chatování, dobré jídlo, ICQ/Skype, internet. kamarádi, muzika, pc, hry Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Práce - Kuchař - Vaření Sport: Žádný Hudba (zde uvedete žánr): Všechno co se mi líbí ![]() Zvíře: Kočka, pes, andulka, přítelkyně ![]() Můj styl Moje motto: Nikdy se nevzdávej! Moje webová stránka: 404 not found Co nesnáším: Lhaní, podvodníky Co miluji: Přítelkyni :3 Oblíbená muzika: Výše uvedeno Oblíbené jídlo: Kuře na paprice Oblíbené pití: Fanta Oblíbený film: Hobbit Oblíbená kniha: Warcraft Oblíbené oblečení: Hoodboyz Oblíbená barva: Červená, zlatá, zelená, bílá, modrá Díky že jste si to přečetli ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!