Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Za pravdu se CzSk zlobí :).
|
|
| Brutalus |
Přidané 26.12.2013 00:38
|
![]() Příspěvků: 1016
Založený: 27.10.13
|
Ahoj přátelé, neberte to prosím jako útok na dotyčného administrátora, snažím se mu vyhýbat obloukem a nevšímat si ho, takže tohle není žádné spyknutí. Vy, co ho máte rádi, tak v tom pokračujte a vy co ho máte méně rádi, tak v tom taky pokračujte. Neříkám, že nedělá svoji práci nebo podobně. Jen bych chtěl upozornit na to, že pokud Vám zmizí nějaký příspěvek z webu nebo nějaké vizitky, tak Vám ho asi smazal někdo, komu se nelíbí Váš názor nebo nemá rád pravdu. To se tady v téhle svobodné zemi bohužel stává častěji než je zdrávo, tudíž cenzura všeho. Celé to vzniklo, že jsem napsal do vizitky dotyčného zprávu typu: Je hnusné že se tady chlubíš s takovým klamstvem jako byla Tvoje petice, spíš to byla tajná přihláška do AT apod. (samozřejmě nebyli použit vulgární výrazy atd..) Všechno se to týkalo dávného sporu, kdy dotyčný vysbíral hromadu a milión názorů, většinou AT, různá hodnocení atd..pak dostal post v AT a o této petici už nepadlo ani slovo. Až na tu vizitku, kterou jsem objevil. Já tento topic nechtěl vůbec psát, ale přijde mi že žijeme ve svobodné zemi a nepřijde mi normální, aby si někdo mazal zprávy v topicu jen kvůi tomu že je to pravda (a pak to sám ještě přiznal) a ještě mě nazval špínou. Prosím nepište žádné urážky ať už na dotyčného nebo na mě, dejte mi to klidně sežrat ale slušně prosím .Zde ty screeny, kvůli kterým je tenhle topic, mrzí mě, že se tu mažou pravdivé příspěvky(v souladu s pravidly) kvůli osobním sporům nebo názorům. Já si taky nemůžu vymazat příspěvky z vizitky, ne snad ? ![]() Udělejte si obrázek sami a moc to tu nespamujte, stejně to někdo brzy zamkne (popřípadě smaže). //EDIT: Údajně byl udělen určitý trest, ale topic si myslím může chvíli zdobit fórum pro přehled hráčů, aby Vám nic neuteklo .[IMG]http://oi39.tinypic.com/6dwubn.jpg[/IMG] [IMG]http://oi43.tinypic.com/2lszevl.jpg[/IMG] nechci tímhle rozpoutat hádku, je to tu fakt jen na podívání, takže pokud Cezet nechce, nemusí reagovat . Hezký zbytek noci :*
|
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Přijdeš letos na Xmas Párty ?
Ano
27 HlasůRád/a bych, ale nemohu
2 HlasůAno, ale jen na dárečky
8 HlasůNe, budu s rodinou
7 HlasůNe, nebaví mě takové akce