Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
ROZHOVOR- Patazz
Teczka83
Takže pro další rozhovor a vypadá to že můj poslední rozhovor, jsem si vybral hráče Patazz. Většina z Vás ho zná. Patří k těm pohodářům, se kterými se dá kecat jak na serveru, tak v reálu.

Teczka83: Zdarec, Tebe uhnat k rozhovoru je docela pecka :D. První se Tě zeptam. Děda byl asi hodně naštvanej, když Tě musel vézt z Lípy do Mimoně, ne? Nebo to dopadlo dobře? :D

Patazz: Cau....to si zacal teda peknou otazkou :D. Ale ne, deda byl v pohode, nastesti nespal coz bylo docela prekvapeni :D.

Teczka83: Jak Ty jsi se dostal k SP? Z nudy? Nebo Tě někdo přivedl? A co sraz? Věřil jsi vůbec tomu, že se ten sraz v Praze podaří?

Patazz: Hele cela tahle moje ''kariera'' zacala tim ze me proste uz nebavilo klasicky GTAcko. Kamos v ty dobe zrovna zakladal server, tam jsem vydrzel asi tejden, no a nejak v lednu 2011 jsem narazil na superparbu. Sraz, sraz. No hele ze zacatku jsem byl vyplasenej i ja, ale pak jsme se rozpovidali a nakonec z toho byl dobrej debatni krouzek. Dobre jsem si zajezdil a jsem pravoplatnym vitezem cele jizdy, o jednu milivterinu pred tebou :D. A nesmim zapomenout na nas krasnej zazitek z cesty do metra kde jsi se malem skutalel ze schodu dolu a malem si sebou nekoho vzal taky :D . Ale mam z toho dobry pocity, snad to vyjde jeste nekdy znova.

Teczka83: LOL ty schody :D. Ani Ty ani Wendis jste se zrovna neměli k tomu mě z tý země sebrat jako :D. A motokáry? Uznávám, že se počítač sekl a tu milisekundu mi přičetl :D. Co Tě baví na SP? Jaký máš názor na tuto komunitu?

Patazz: Popravde ja jsem si toho ani poradne nevsim :D. Zadny seknuti, to je proste cistej skill :D. Ta sp ma takovy svoje kouzlo, proste bych nebyl schopnej skoncit, mam tam tunu kamaradu, to je asi to co me tam bavi. Nazor na komunitu... no asi musis souhlasit ze pred dvouma rokama i dele tady to byl jinej level. Rekl bych to takhle. Navstevnost stoupa, komunita se ztraci.

Teczka83: Já bych neřekl že skill. Někdo koho jsem nechtíc uhodil na srazu, tak dal /kill a vzal mě s sebou :D. Neboj, to že máš průjem a že musím čekat až přijdeš z WC psát nebudu, jak jsi chtěl. A jinak, jak třeba hodnotíš AT? Chtěl by jsi se do něj někdy dostat a proč?

Patazz: :D nemam prujem :D . Jak hodnotim AT? tyvado furt nejak tak normalne, je jasny ze v dobe lofastka tady byl trosku jinej system. Ale jsem zatim spokojenej s vetsinou lidi co tam je, az na par vyjimek. Chtel bych se tam vratit, ted je to zrovna aktualni tema moje.

Teczka83: Aha, takže Ty by jsi chtěl do AT. A víš že o dost věcí na serveru přijdeš? Já Ti teda přeju štěstí, ale nevim...no uvidíš. A co v realitě? Co děláš ve volném čase? Co škola a máš nějaké plány do budoucna?

Patazz: Hele vim ze o spoustu veci prijdu, ale me to ani nejak nevadi. Hele ja mam v AT taky dost kamaradu a nechci tam jen kvuli tomu ze proste budu ''admin'' ale ze budu s nima ve vetsim kontaktu. Realita nerealita, ve volnym case sem vetsinou venku s kamaradama a ruzne se poflakujeme, skola zatim supr, momentalne jsem nejlepsi zak ve tride, nechci se nejak vychvalovat :D . No muj plan do budoucna kterej fakt chci aby se splnil tak to je aby se nam povedlo odjet s tatou na Floridu za strejdou.

Teczka83: WOW! Florida. Slyšel jsem že Česká republika je srdce Evropy a Florida penis USA, ale to je jedno :D. Tak to Ti přeju, protože tam musí být bezvadný žít. Kam myslíš že míří Superpařba? Je to horší, nebo lepší, od dob, co jsi sem přišel?

Patazz: Diky. Hele tohle si asi nedovolim rict na plnou hubu. Ale spis bych rekl ze horsi no. Ale co nadelame, doba de dopredu tak nesmime zaostavat. Ma to sve plusy i minusy.

Teczka83: Ale tak tady můžeš všechno. Moje rozhovory jsou i o názorech. A Ty já píšu bez cenzury, protože hráči si je rádi bez cenzury přečtou. Kdyby jsi měl možnost nějak SP změnit. A to jak server, komunitu, tak i web, co by jsi udělal?

Patazz: Tak to jsem rad ze jsi se me na tohle zeptal. Co bych jednoznacne udelal tak by byl rollback minimalne o dva roky zpet. Udelil bych unban Cagajovi. Ten se umel postarat o to aby meli lidi z adminu respekt. Ale celkove bych vratil cas, coz samozdrejme nejde .

Teczka83: To jo, ale Cagaj by nesměl udělat to co udělal. Já bych taky udělal pár změn. Ale tak není to náš server, že? :D. Poslední otázka, vlastně dvě. Kdyby se měl pořádat další sraz, šel by jsi do toho? A chtěl by jsi vzkázat něco našim hráčům?

Patazz: Sel bych do toho, to je jasny. Chtel bych vzkazat.

Neberte tu hru tak vazne, ja jsem to tak delal a jak jsem dopadl, pribiral jsem a pribiral, furt jsem sedel za pc. Proto vam chci rict snazte se delat neco vic nez jen gamingovat na sp nebo celkove. Chodte ven za kamaradama a kamaradkama. Ty jsou dulezitejsi nez vasi virtualni kamaradi za pocitacem.

Ja jsem se vzpamatoval a zacal jsem bejt na sebe hrdej. Budte i vy.


Teczka83: AHAHAHA!!! :D:D Kde jsi přibral? Mě přišlo, že když kolem projel autobus, tak jsi měl co dělat aby jsi neulítl :D:D. Néééé dělam si srandu, díky za rozhovor Patriku Smile

Patazz: :D no protoze jsem uz zhubl 12kg a taky jsem vyrostl, kdyby jsi me videl predtim, tak by spis ulitl ten autobus :D . Ja taky Peto, mej se Smile


Přeji příjemné čtení rozhovoru, u kterého jsem se dost pobavil Smile
Upravil/a Teczka83 dne 28.12.2013 19:47
Yamborghini
Nojo, naše slavná cesta ze srazu. :D :D

Gut rozhovor, jako vždy tečko.

Citace
Proto vam chci rict snazte se delat neco vic nez jen gamingovat na sp nebo celkove. Chodte ven za kamaradama a kamaradkama. Ty jsou dulezitejsi nez vasi virtualni kamaradi za pocitacem.

Ja jsem se vzpamatoval a zacal jsem bejt na sebe hrdej. Budte i vy.


Tak tak, měl jsem to stejné, berte tyhle slova vážně!
Mamba
Super rozhovor, dobrá práce. SmilePalec nahoru
DoMiNo
Jako vždy, z tihle rozhovorů se člověk dozví hodně o daném hráči, dobrá práce Tečko a Patazzi. Smile *Dobrá práce*
Patazz
Dekujem chlapy.
asthenic
Ty si schudol 12 kilo? A kolko si mal predtým? Smile
Ruda
Pěknej rozhovor a supr čupr kamarád(ten virtuální), nemáme to od sebe tak daleko tak snad někdy dáme spicha. :-D
Ale i když se neznáme moc dlouho tak bych řek že sme si sedli a snad to tak zůstane páč jsi v pohodě kluk. Smile
AjanCZ
Hezký rozhovor Smile
VTEC
no tak tu ameriku ti sakra závidim.. přeju ať se vám to s tatikem povede
Teczka83
Děkujeme Smile Vážím si kritiky i chvály Smile
Upravil/a Teczka83 dne 28.12.2013 23:43
ViktoreK
Rozhovor se mi moc líbí, Patazz je pohodovej kluk. Smile

Jinak proč končíš s rozhovorama?
xPM_akaZeli
Rollback o 2 roky,jaj to byli časy,RR aut... :D
NorB
*Dobrá práce* Zaujímavý a vtipný rozhovor, rád som si ho prečítal.
Patazz
Jojo...
Teczka83
Díkec. Nebudu končit jen s rozhovorama. Postupně tu utlimim aktivitu. Necham doběhnout VIP. Jinak rozhovory mě fakt bavily. A to dobrodružství přitom shánění lidí :D. A jestli se to podaří tak poslední rozhovor bude opravdu velkolepý. Taková tečka za mojí kariérou virtuálního žurnalisty Smile
Patazz
Dekujeme kluci. Tecaku sam se necham prekvapit kdo bude ten legendarni ''ukoncovac'' tvy karierySmile
Teczka83
Už mám přislíbeno, tak uvidíme :D.
Yamatino108
Teczka bravoooNemůžu*Tu sem*.Inak patazza moc nepoznám občas sa pozdravíme na servery Smile.
Teczka83
Díkydíky Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasů
50%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasů
15%
Ano, těším se na gaučové trenéry
5 Hlasů
19%
Ne
3 Hlasů
12%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 19