Informace o serveru
Číst diskuzi
Mentholek :)
|
|
M3NTH0LEK |
Přidané 07.01.2014 18:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 4
Založený: 05.01.14
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: [M]3NTH0[L] Odehrané hodiny na serveru: 40 +/- Váš bankovní obnos: 2.ooo.ooo $ Nasbíráno marihuany: 70g Vlastním dům číslo: Nemám dom Vlastním hotel číslo: Nezvyknem pozerať Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Hladám ten pravý ![]() Můj oblíbený administrátor: Xena , Paladino , yaroush , Pitras , B.Tears , pavol5231 Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /port /dm tenis Můj nejoblíbenější event serveru: /dm tenis /zavod dragsf Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Auto a let smrti , Derby Fallout Mé oblíbené vozidlo: Sultan , Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Hasič , Taxikár , Dealer Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2 Vaše webové informácie Váš nick na webu: M3NTHOLEK Vloženo komentářů: Zatial 0 Vloženo příspěvků ve fóru: Zatial 0 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: http://superparba.eu/forum/viewforum....rum_id=124 Vaša osobná stránka Jméno: Gábor Příjmení: Gabo Datum narození: 7.7.2000 Věk: 13 Kontakty: Skype: Gabor992 Kraj : Nitriansky Kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Tých pravých mám doufám dosť. Stav: Slobodný Zamestnanie: Neuvedené Vzdelanie: Pomaly bude to základné ![]() Jazyky: Čeština , angličtina , nemčina , maďarčina , slovenčina Deti: chcem mať. Kde bývam: V dome S kým bývam : S rodičmi Sexuálna orientácia: Heterosexuál Poznámka: Kto ma chce ma môže, som priatelský Informácie vašej povahy Povaha: Sangvinik Pohlad na svet: Optimista Otvorenosť: Extrovert Moja povaha: Aktívna , obetavá , pozitívna, priatelská , veselá Informácie o vašej postave Výška: 162cm Hmotnosť: 62kg Postava: Normálna Farba očí: Hnedá Farba vlasov: Tmavohnedá Okuliare: Nepotrebujem Na tele mám: Kožu Fúzy: Nemám Fotografie: ![]() Závislosti Fajčenie: Ne Alkohol: Na oslavách jedine Sex: Ešte nie Závislosti: Skype , superparba.eu , pc , hry Vaše záujmy a čo máte doma Zájmy: PC , Mobil , Bycikel <3 Sport: Bicyklovanie sa jedine Literatúra: Moja odpoveď je že stačí čo čítam v škole Hudba: Skrillex , What Does The Fox Say momentálne tieto Zviera: Nemám Môj Štýl Moje motto: Nemám motto Moje webová stránka: Nemám Životní ciel: Mať dobrý život a dobrú , skvelú rodinu Čo neznášam: Keď ma otravujú pri učení , v škole Čo milujem: Ženy , PC , Bicykel Oblúbená muzika: What Does The Fox Say Oblúbené jedlo: Gyros , Pizza Oblúbené pití: Kofola , Sprite Oblúbený film: Boj s časom Oblúbená kniha: Nemám knihy Oblúbené oblečení: Rifle , Pulóver , Mikina Oblúbená farba: Zelená , Modrá , Čierna Upravil/a M3NTH0LEK dne 13.01.2014 16:06 |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!