Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Saphirova vizitka
Saph1R
Neasi top grka ještě moje faily. :D Pohoda
Vojta369
Nekde jsem slysel ze ses prej dobrej, ale to bude asi nejaka pomluva. Vizitka je oskliva stejne jak ty. nz
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=20262

Ahoj Kacko,

musím ti říct, že mám pár věcí, které mi leží v žaludku ohledně tvého působení jako adminky na superpařbě. Mýslím si, že se trochu ztrácíš a nedáváš najevo své vlastní názory (viz veškeré tvoje vyjádření u pub žádostech). Jako admin bys měla být schopná vyjádřit svůj pohled na věc a ne jenom být ve stínu a odkoukávat co dělaj tvoji kolegové. To může vést k nedostatečnému řešení problémů a k celkové nejistotě.

Další věc, co mě trochu štve, je tvoje absence v oblasti cheaterů. Jako admin bys měla být v obraze, co se týče těch, co se snaží podvádět. Ale zdá se, že v tomto směru máš trochu mezeru. A tim pádem trochu postrádám důvod proč jsi adminka.

A tvoje ježdění misí každý den celý den? Je fajn, že to děláš, ale zdá se, že se na to trochu příliš soustředíš a to můžeš rovnou být jenom hráč. Práce admina není jenom o misích. Je to o udržení pořádku na serveru, a ne jen o tom jezdit mise.

Tak co teda? Proč nejsi teda organizator akcí? Přece jenom akce ti jdou a sám si myslím že jsi v tom dobrá. Věřím, že bys to dokázala stejně dobře jako Vetasovic který je taky admin a vlastně dělá stejný věci jako ty, tak proč to nevyzkoušet?

Doufám, že tohle vezmeš jako konstruktivní kritiku. Nejde mi o to, abys se cítila špatně, jen chci abys mi řekla tvůj pohled na věc.
Yoistik
Hezká vizitka , v pohodě týpek , jeden z TOP gangsteru na SP . Jsem rád že můžu být s tebou v gangu . GL jak na SP tak v Real life
Saph1R
Vojto beztak mi závidíš že jsem dobrej Smile Smile Smile

Thx yoistick

//Nějaká ta aktualizace po půl roce nic extra. :-D
Upravil Saph1R dňa 03.10.2017 22:21
Conway
Pekná vizitka,hráč ako šéf :-D Good Luck ako aj v real lifu tak aj na SP
i.imgur.com/WHTT459.gif
Saph1R
Díks abinex vážím si toho, gl i tobě. Smile
FleX_
Jeden posledný z éry hráčov čo za niečo stoja. Dal si mi vela skúsenosti čo sa gangov týka díki moc a vela šťastia v reále aj hre.
Saph1R
Díky flex, jsem rád že ještě někdo z "mojí školy" ještě hraje. x) Tky GL.
Barty
Vizitka je obsahově dost povedená Smile Máš pěkný nadpisy, dobrá barva Palec nahoru
Na serveru tě občas sem tam vídám. Jsi v pohodě týpek, dost dobrej v GRkách..
Dost mě zaujal tvůj příběh z historie. Ať se daří na SP a v reálu Hi
Saph1R
Díky Barty važím si toho, i tobě GL. Smile
DubiikxP
největší frajer kluk, fajn pokec, jsem rád že jsem tě mohl poznat, už jen čekám na osobní meeting Pivo , zůstaň frajerem a gl v realu
Saph1R
Díky dubo jsem taky rád že jsme se poznali. Můžeme snad něco naplánovat na Silvestra no, zatím nejsem a nic zavázanej. :D
destiny-
Sef jak sa patri :D srandu pozna , grka vie jazdit ( ne nevies len nechcem byt hnusny). Dakujem za tie nervy cl si mal so mnou v TLC lebo keby si to so mnou vzdal tak by som ti tu prave nepisal komentik Smile. Inak vdaka za oznacenie tam dole.
Fatalqo_
Mikde nejsem, ale co už :D
Super člověk, dokáže pomoct, a dělá si ze všeho prdel. sice to na začátku jsme brali vážně, ale teď už né. :D
Plesk plesk, a užívej a někdy ten sraz ;)
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=17714
Saph1R
Dík desty. Smile

Radimee já na tebe úplně zapomněl nevím ani jak. :D Někdy se zas sejdem napiš až budeš v Praze u mě se najde vždy místo jak s přespáním tak s chlastem kor tady v Praze :D Přijď zakalíme
asthenic
Nepamatam, ci sme boli spolu v nejakom gangu, zrejme v OD, popripade este vo Weste, ked to Martin prvykrat zalozil a bola tam este Little ci Skaja. Nieco zo zivota si mi hovoril takze viem ako na tom si/bol si. Good luck do zivota, nech ho mas uz len lepsi.
Saph1R
Díky moc Noobe. Smile Jsem rád, že se tu ještě objevujou lidi jako ty, je to možný že jsme někde byli jak říkáš, ale to už je asi delší doba. :D Každopádně jsem tě rád spoznal
destiny-
Strasne mega sef. Nabombeny plejboj. Co viac k tebe dodat Smile dobry clovek ktory pomoze a nie len s vecami co sa tykaju sp. Vela stastia na sp , ale hlavne v real zivote.

Legenda destiny
Saph1R
Nechápu proč mi to komentuješ podruhý ale jsem rád, že aspoň někdo napsal. Thx a taky GL
Jertn
Čau honzo, super vizitka honzo, rád jsem tě poznal honzo, hodně štěstí v reálném životě honzo
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
28 Hlasov
38%
Ano, ale hokej moc nesleduji
14 Hlasov
19%
Ano, těším se na gaučové trenéry
13 Hlasov
18%
Ne
9 Hlasov
12%
Ne, dopadne to jako každý rok
9 Hlasov
12%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 14