Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka
|
|
Marsen |
Pridané 12.01.2014 10:41
|
![]() ![]() Príspevkov: 21
Založený: 31.12.13
|
Vitajte u mojej vizitky Vaše serverové informace: Váš nick na serveru: JakubSK Odehrané hodiny na serveru: 100h Váš bankovní obnos: 500 000+/- Nasbíráno marihuany: 0kg. Vlastním dům číslo: Nemam žiadny dom na servery. Vlastním hotel číslo: Nevlastním žiadny hotel Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Niesom v žiadnom gangu. Můj oblíbený administrátor: Xena, Paladin0 Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill, /mise, /admins Má nejoblíbenější akce od administrátorů: kopec smrti, auto smrti Mé oblíbené vozidlo: Infernus, bulet, Turismo Má oblíbená práce na serveru: Bezpečnostná služba Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1 Vaše webové informace: Váš nick na webu: JakubSK Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 0+ Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 0+ Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Nemám Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): http://superparba.eu Vaše osobní stránka Jméno: Jakub Příjmení: ![]() Datum narození: 14.7.2002 Věk: 11 Kontakty: skype, tu SZ, na servery Kraj: žilinský kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 2 Stav: Slobodný*COOOOL* Zaměstnání: žiak Vzdělání: Základné Jazyky: Slovenčina, Angličtina Děti: Chcem mať Kde bydlím: V byte S kým bydlím: S rodičmy Sexuální orientace: Heterosexuál ![]() Informace o Vaší postavě Výška: 150cm +/- Hmotnost: 50kg Postava: Športovná Barva očí: Zelenohneda Barva vlasů: Hnedá Brýle: Nosím stále Závislosti Kouření: Nikdy! Alkohol: Niekedy ![]() Sex: Občas*VZDAVAMSE* Závislosti: Autá Můj styl Moje webová stránka: Nemam wab Životní cíl: Najsť si parktnerku Co nesnáším: Klamárov Co miluji: Hudbu Oblíbená muzika: To čo sa dá počúvať Oblíbené jídlo: Špagety Oblíbené pití: Coca cola *PEPSI* Oblíbený film: Prison break Oblíbená kniha: Klub Záhad Oblíbené oblečení: klasika Oblíbená barva: Modrá Dúfam že sa vám moja vizitka páčila! |
|
|
OcoNneR |
Pridané 12.01.2014 10:44
|
![]() ![]() Príspevkov: 404
Založený: 15.06.13
|
Troška barev by neuškodila
|
|
|
Matyas17 |
Pridané 12.01.2014 11:14
|
![]() ![]() Príspevkov: 504
Založený: 23.01.13
|
Vizitka sa mi nepáči Cela biela ,ani farby fuj skus si zaležať na tom ![]() ![]() |
|
|
Delux |
Pridané 12.01.2014 11:14
|
![]() ![]() Príspevkov: 232
Založený: 29.03.13
|
Citácia Věk: 11 Citácia Alkohol: Niekedy Pivo To myslíš vážne ? ![]() |
|
|
Polaco |
Pridané 12.01.2014 11:22
|
![]() ![]() Príspevkov: 417
Založený: 03.03.13
|
Berme v potaz že je to 11letý chlapec jak píše, na vizitce určitě zapracuje. Příspěvek nademnou není na tom nic špatného když mu taťka/mamka nalijí či dovolí vzít si sklenku piva, o sexu jak má uvedené občas možná když není nikdo doma kouká na hanbaté videa a bere to jako sex. Každpádně vizitku ještě zlepšit můžeš, na serveru jsem se s tebou již setkal připadáš mi sympatický. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!