Informácie o serveri
Čítať tému
|
majo642398-vizitka
|
|
| majo642398 |
Pridané 12.01.2014 21:44
|
![]() Príspevkov: 1
Založený: 02.01.14
|
SERVER INFO: Váš nick na serveru: majo642398 Odehrané hodiny na serveru: 24 Váš bankovní obnos: okolo 500 000 ![]() Nasbíráno marihuany: Nezbieram Vlastním dům číslo: Nemám ![]() Vlastním hotel číslo: Žiadny Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Můj oblíbený administrátor: yaroush Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /info Můj nejoblíbenější event serveru Race Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec Smrti Mé oblíbené vozidlo: Jester Má oblíbená práce na serveru: Vodič Kamiónu Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2 WEB INFO: Váš nick na webu: majo642398 Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 23 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: zatial nič ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: neskôr OSOBNÁ STRÁNKA méno: Mário Příjmení: ******** Datum narození: ** * 1998 Věk: 15 Kontakty: Kraj Trenčianský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Neviem presne Stav: Slobodný Zaměstnání: Študent Vzdělání Stredná Odborná Škola Jazyky: Slovenčina. Angličtina Děti_ Nemám Kde bydlím: Činžák S kým bydlím: S rodiči, . Sexuální orientace: Heterosexuál INFO O POSTAVE: Výška: 185 Hmotnost: 63 Postava: sportovní- Makám ![]() Barva očí: Modrá Barva vlasů: Čierna Brýle: , nosím stále (neobejdu se bez nich) Na těle mám: Kosť kožu a svaly Vousy: BEZ Fotografie (ukažte se nám): Inokedy ZÁVISLOSTI: Kouření: Nikdy Alkohol: Nie Sex: Tiež by Závislosti: PC, Posilka, FB, Kamaráti Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Posilka, hudba, bicykel Sport: Posilka hokej cez leto bicykel Literatura: Ani náhodou. Hudba: Ako kedy Zvíře: Pou ŠTÝL Moje motto: V jednoduchosti je Sila Moje webová stránka: Neni Životní cíl: Žiť Co nesnáším: Školu Co miluji: Prázdniny, Víkend Oblíbená muzika: Ako kedy Oblíbené jídlo: ovsené vločky špagety tvaroh _D Oblíbené pití: Voda mlieko Oblíbený film: Star Wars Oblíbená kniha: nečítam Oblíbené oblečení: krátke tričko+ rifle Oblíbená barva: Červená |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.