Informácie o serveri
Čítať tému
|
Edge (ORIGINAL) - EdgeQQ
|
|
| CripCuzz |
Pridané 15.01.2014 19:07
|
![]() Príspevkov: 31
Založený: 15.01.14
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: EdgeQQ Odehrané hodiny na serveru: Dohromady tak 4OOO, jelikož tu hraju od 2009 , ale teď 11Váš bankovní obnos: 1 000 000$. Nasbíráno marihuany: 0, jsem čistý Vlastním dům číslo: Nevlastním Vlastním hotel číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nejsem Můj oblíbený administrátor: smetyx,Patres,Ruda.. ostatní si nějak nepamatuju.. Samozřejmě legendy jako lofastek, RocketLauncherSS a podobně .. Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /q /sf /lv /kill Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod Bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Motoderby Mé oblíbené vozidlo: Infernus, Cheetah, RHINO, Buccaneer Má oblíbená práce na serveru: Právník, SBS Ohodnoťte známkou práci administračního týmu 2 Vaše webové informace Váš nick na webu: EdgeQQ Vloženo komentářů 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 2 Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): už tu nic zajímavého není.. Jediné co bylo zajímavé byly topicy, ať dostanu ban/permaban Vaše osobní stránka Jméno: Dominik Příjmení: xxxxxx Datum narození: 22.05.97 Věk: 16 Kontakty: Kraj: Zlínský Kraj (ZLÁN) Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: moc.. Ale důležití jsou ti, kteří nikdy nezklamou a nepodrazí nohy.. což je cca 10-20 lidí ![]() Stav: Nezadaný, pouze partnerky na sex. Zaměstnání: Student Jazyky: Čeština, slovenština, angličtina, němčina. Kde bydlím: V domě. S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Jsem ten nejvzornější hráč SuperPařby, který tu kdy hrál. !! Informace Vaší povahy Pohled na svět: Optimista Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná,diplomatická, charakterní, nervózní, neústupná, plánující, pořádná, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, přirozená, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, ulítlá, upřímná, urovnávací, věrná, veselá, vůdčí Informace o Vaší postavě Výška: 180cm Hmotnost: 65kg Postava: Sportovní Barva očí: Modrozelená Barva vlasů: Hnědá Brýle: Používám na televizi. Na těle mám: LULANA maximálně Vousy: Když mám tak sundám Fotografie (ukažte se nám): Nemám žádnou novodobou, časem přidám.. Závislosti Kouření: Krabička denně, přestávám ale.. Alkohol: s Mírou (Míra ale občas jde domů dřív..) Sex: Ano Závislosti: Slečny, realny život, lidi ![]() Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Občas sportování, downhill, pc, sex Sport: Momentálně nic, ale hrál sem fotbal za Zlín a Florbal za Zlín Literatura (zde uvedete žánr): Tento pojem neznám.. Hudba (zde uvedete žánr): Progressive, house, tech house, hip hop Zvíře: Pes Můj styl: Městský Moje motto: Dokud nedostaneš víc jak 20 perma banů, nejsi správný hráč. Moje webová stránka: Nemám, maximálně FB ![]() Životní cíl: Dodělat školu, udělat si maturitu a najít pořádnou práci. Co nesnáším: Děcka na SP Co miluji: Párty, společnost atp Oblíbená muzika: Hypno808, YZO, A51, Blasterjaxx, Garrix, TUJAMO, CHUCKIE, Steve Aoki, Dimitri Vegas, Like Mike, NERVO <3 Oblíbené jídlo: Pizza, Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem ![]() Oblíbené pití: Jameson s Colou Oblíbený film: The Great Gatsby // Velký Gatsby Oblíbená kniha: nečtu, nikdy sem nepřečetl ani jednu knihu Oblíbené oblečení: Městské Oblíbená barva: neonově zelená Upravil CripCuzz dňa 20.01.2014 12:02 |
|
|
|
| ViktoreK |
Pridané 16.01.2014 15:20
|
![]() Príspevkov: 2786
Založený: 22.11.12
|
No co říct, nikdy jsem tě neměl rád, a pochybuji, že se to v nejbližší době změní. Vizitka neni nejhorší, ale osobně se mi moc nelíbí. |
|
|
|
| Ruda |
Pridané 16.01.2014 16:13
|
![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Tak jsem na tebe zvědavej. :-D Zatím jsi mi celkem sednul, když jsem tě parkrát viděl na serveru. |
|
|
|
| CripCuzz |
Pridané 16.01.2014 17:16
|
|
Citácia Scar Akai napsal: Já tě ani neznám.. Takže mi ten názor nějak neleží u srdíčka
|
|
|
|
| CripCuzz |
Pridané 16.01.2014 17:17
|
|
Citácia Ruda napsal: Já jsem už hodný.. dřív to byly perma bany jak vyšité každý týden aspoň 1x.. Jinak díky
|
|
|
|
| Ruda |
Pridané 16.01.2014 17:22
|
![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Já lidi nesoudím, podle toho kolikrát měli permu nebo tak, ale spíš podle chování a inteligence. |
|
|
|
| CripCuzz |
Pridané 16.01.2014 17:26
|
|
Citácia Ruda napsal: *Dobrá práce* |
|
|