Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Jeffrey.
|
|
| Jeffrey |
Přidané 17.01.2014 19:00
|
![]() Příspěvků: 37
Založený: 22.12.13
|
My Vizitka Server nick: Jeffrey. Odehrané hodiny: cca. 100 hodin Bankovní obnos: cca. 100 000 000$ Marihuana: Nesbírám Číslo domu: dodám Číslo hotelu: dodám TOP administrátor: XENA, Yroush, Domino TOP příkazy: /privolat /port /kill /help /piss /dance /lv TOP event: DM airport TOP admins event: Auto smrti TOP auto: Bullet TOP zaměstnání: Dozorce Hodnocení práce administrátorů: 2 Mé webové informace Webový nick: Jeffrey Komentáře: 0x Příspěvky: 3x TOP screen: dodám TOP gta video: dodám TOP téma: dodám Má osobní stránka Jméno: Dominik Přímení: - Narození: 12.12.1995 Věk: 18 Skype: jeffreygraphics Kraj: Ostrava (Moravskoslezký) Mám: cca. dobrých 20 kamarádu Stav: Nezadaný (přestávka) Zaměstnáni: Student Vzdělání: Střední odborné Jazyk: Čeština Děti: Nemám Bydlím: s rodiči Sexuální orientace: Jsem na holky Má povaha Povaha: Trochu cholerik Pohled na svět: Nevím Otevřenost : Nevím neřeším Moje povaha: Bavící, upřímný Moje postava Výška: 190 cm Hmotnost: cca. 80 Kg Postava: Štíhla Barva očí: Modrá Barva vlasů : Černá Bryle: Nenosím Vousy: Holím Foto: Dodám Závislost Kouření: Hodně Alkohol: Občas Sex: Jak kdy Mé zájmy a co mám doma Zájmy: Beatmaking Sport: fotbal Literatura: Komedie Hudba: Hip-Hop, Electro hause, DNB Zvíře: Králík Můj styl Moje motto: S kým si taky si Moje webová stránka: Dodám Životní cíl: Něčeho dosáhnout Co nesnáším: Falešné lidi Co miluji: Krásné a chytré holky Oblíbená muzika: Separ, DJ WICH, Ektor, Momo, Rytmus, Zverina, MS TOP jídlo: Nudle TOP pití: Coca Cola TOP film: Fantozzi TOP kniha: Dodám TOP Oblečení: Tepláky, Rifle , Mikina, tričko, bunda TOP Barva: Zelená Upravil/a Jeffrey dne 25.05.2014 20:22 |
|
|
|
| Xena |
Přidané 17.01.2014 21:36
|
![]() Příspěvků: 2014
Založený: 21.07.11
|
Oooo vizitka sa mi velmi páči aj tá zelená farba Jednoduchá a pekná že top administrátor a som tam aj ja no dííky
|
|
|
|
| Jeffrey |
Přidané 17.01.2014 21:39
|
|
Děkuji, udělal jsem to přehledně nemusím tam mít tisíc barev a není zač tebe mám velmi rád jako adminku
|
|
|
|
| Ondrah98 |
Přidané 17.01.2014 21:48
|
![]() Příspěvků: 7500
Založený: 28.10.13
|
Citace TOP administrátor: XENA, Yroush, Domino Trošku překlep, jinak super kolega z firmy... ![]() ![]() |
|
|
|
| Jeffrey |
Přidané 17.01.2014 22:16
|
|
Dík
|
|