Informácie o serveri
Čítať tému
|
TheAnswer - Vizitka
|
|
| TheAnswer |
Pridané 19.01.2014 18:16
|
![]() Príspevkov: 22
Založený: 14.12.13
|
![]() Nick na serveru: TheAnswer Odehrané hodiny na serveru: 250 h +/- Váš bankovní obnos: 47 000 000 +/- Nasbíráno marihuany: 0 Vlastním dům číslo: 762 Vlastním hotel číslo: Žiadny Momentálně jsem šéfem/členem gangu: [W]e Are [S]aints_ Můj oblíbený administrátor: yaroush, Mamba, Elda, Xena Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /lv, /kill, /admins Můj nejoblíbenější event serveru : X-Mas Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec Smrti, Yaroushov Nascar Mé oblíbené vozidlo: Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Terorista Nejhorší zaměstnání: Najhoršie zamestnanie pre mna neexistuje Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1*** ![]() Jméno: Roman Příjmení: ďurovič Datum narození: 1998 Věk: 15 Kraj : Nitriansky kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Dosť vela Stav : Slobodný Jazyky: Čeština, Angličtina, Slovenčina, Nemčina S kým bydlím : S rodičmi Sexuální orientace : Heterosexuál ![]() Výška: 185 Hmotnost: 55 Postava: Športová Barva očí: Hnedá Barva vlasů: Hnedá Brýle: Nepotrebujem Na těle mám: V budúcnosti by som chcel mať tetovanie na ruke Vousy: Nemám, možno trochu ![]() Fotografie (ukažte se nám): Nechcem sa teraz fotiť ![]() Kouření: Nie Alkohol: Abstinent, možno niekedy ![]() Sex: Nemôžem ![]() Závislosti: internet, superparba.eu, pc, hry ![]() Zájmy: Počítač, Autá, Kamióny Sport: Stolný tenis, Hokejbal, Futbal, Floorbal Hudba : Kontrafakt, Separ Zvíře: Pes ![]() Moje motto: Choď, niečo bude !! Moje webová stránka: nemám ![]() Životní cíl: Dostať sa do Google plexu Co nesnáším: Namachrovaních frajerov Co miluji: Všetkých rovnako Oblíbená muzika: Kabát, Asking Alexandria Oblíbené jídlo: Kuracie rezne s opekanými zemiakmi Oblíbené pití: Kofola (čapovaná) Oblíbený film: Transformers 1,2,3 Oblíbené oblečení: Čierne rifle s bundou Oblíbená barva: Modrá, Zelená |
|
|
|
| ManTomCity |
Pridané 19.01.2014 19:02
|
![]() Príspevkov: 47
Založený: 04.04.13
|
*PIZZAMNAM* //Pozastaven! Upravil dpq7WImm8w dňa 19.01.2014 19:18 |
|
|