Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vizitka - WendiS
|
|
| WendiS |
Pridané 21.01.2014 00:01
|
![]() Príspevkov: 742
Založený: 13.02.13
|
Vítej u první oficiální verze mé vizitky. Jelikož moc nehraji a neprojevuji se aktivně na serveru, doufám, že mi tato vizitka poslouží jako adresář kontaktů a přehled uživatelů, se kterými jsem aktivně hrál. Vaše serverové informace Váš nick na serveru: WendiS Odehrané hodiny na serveru: 2000+ Váš bankovní obnos: cca 500,000,000 USD Nasbíráno marihuany: 1230 g Vlastním dům číslo: 426 Vlastním hotel číslo: Pokoj v Bayside. Číslo podle toho, co je volné :D Vetšinou č. 13 Momentálně jsem členem gangu: Nejsem Můj oblíbený administrátor: Všechno je to stejná pakáž *rofl* Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /ban, /pban, /kick, /mute, /jail, /q Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod Freeway Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Velké okruhové závody Mé oblíbené vozidlo: Sultan, AT-400, Tropical Má oblíbená práce na serveru: Právník, mechanik. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1*, nemůžu hodnotit jinak. Je to peklo, zkusil jsem a nevydržel. Myslíte si, že admin se může chovat jako Bůh a má neomezenou moc. Podáváte stížnosti a nadáváte na něj. Ale je to jenom člověk, který nehraje, aby zvládal dotazy, problémy a případně cheatery, jehož na konci snažení čeká jenom další buzerace. Takže buďme rádi, že máme AT jaké máme. :) Nikdo jiný by tuhle nevděčnou, hnusnou a únavnou činnost za nynějších podmínek nedělal. Je to parta masochistů. Vaše webové informace Váš nick na webu: WendiS Vloženo komentářů: 14 Vloženo příspěvků ve fóru: 1111 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Nemám. Po formátu mi zmizelo vše. Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Spoiler Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Pravidla Serveru Vaše osobní stránka Jméno: Václav Příjmení: Škarda Datum narození: 3.6.1987 Věk: Zatím 26 Kontakty: SP - WendiS, Skype - wendis001, FB - Václav Škarda ( Wendis) Kraj: Ústecký kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Tak akorát. Stav: Svobodný - osiřelý Zaměstnání: Elektrikář - silnoproudař Vzdělání: Vyučen Jazyky: Čeština, angličtina ( komunikativní), němčina ( základy). S polákem, rusem i ukrajincem se při troše dobré vůle domluvím. Děti: Mám, ale nevím kolik a kde. Kde bydlím: V domě S kým bydlím: S rodiči/ sám ( dům společný, byty a život rozdělený :D ) Sexuální orientace: Heterosexuál ( Vím, že to raní CzSK i wlcacka a hlavně Teczku, ale bohužel. Já prostě párky ne-e...) Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Nějak dneska nemůžu usnout. Potřeboval bych mladou holku, steak, 12° Plzeň a hned bych zapadl hají, jak miminko :D Informace Vaší povahy Povaha: Cholerik/jiná ( blázen) Pohled na svět: Optimista ( ale tvářím se jako pesimista) Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Bavící, vypravěčská, jiná. ( To musí posoudit jiní. Já se hodnotit nehodlám. Jsem sám sebou) Informace o Vaší postavě Výška: 187 cm Hmotnost: cca 110 Kg Postava: Fatboy Barva očí: Nevím, nekoukal jsem do zrcadla Barva vlasů: Hnědá Brýle: Nosím stále ( Na dálku) Na těle mám: Pot, 15689x chlup, 2000x vous, 50000x vlas, 20x nehet, kůži, 1x penis, 3x varle, prostě normálka... Vousy: Strniště, prales, když mám tak sundám - Prostě se holím, když se mi chce. Fotografie: Spoiler Intimní chvilka s Cézetem ( to je ten vlasatej GAY vlevo :D ) ![]() Závislosti Kouření: Co to je vzduch? Kouř, kouř, kouř... Teď už elektronicky, takže dým, dým, dým. Alkohol: s Mírou, Láďou, Péťou, Honzou, Pepou, ale vždy s rozumem Sex: Ano, stále, pořád, kdykoliv, kdekoliv, jakkoliv :P Závislosti: Auta, muzika, sex, jiné. Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Četba ( knihy, pánské časopisy *sex*) , filmy Sport: Gaučing, Benchpressing s půllitrem, Leh - sed 1x denně, Sed - Leh 1x denně, chůze ( tak 100m denně, protože mi nechtějí přidělit kolečkové křeslo, abych si dojel k lednici pro pivo :( ) Literatura: Krimi, drama, klasická fantasy, historická Hudba: Rock Zvíře: 1x pes, 1x kocour, 13x slepice, 2x husa, 1x houser, 57x veš obecná, 23x blecha, filcky ( ještě jsem nespočítal) , chlamydie, 10x pavouk obecný ( pdřád otravný), housenky, mouchy Můj styl Moje motto: Užívej si, dokud to jde. Stejně umřeš. Moje webová stránka: Jak to vypadá? :O Životní cíl: Postavit si srub v Severozápadních teritoriích a lovit medvědy. Co nesnáším: Rajskou omáčku a arogantní tupé děti, které brečí nad mocí adminů SP Co miluji: Pivo Oblíbená muzika: AC/DC, Airbourne, Elvis Presley, Morčata na Útěku, Queen, Oblíbené jídlo: Hovězí, vepřové maso. Uzené, vařené, pečené, smažené. Omáčky, polévky, přílohy všehodruhu. A hlavně čerstvý chleba ve 4 ráno z pekárny :)) Oblíbené pití: Pivo, fernet, zelená, káva, čistá voda Oblíbený film: Poslední Skaut Oblíbená kniha: James Rollins - Mapa z kostí ( sice stojí za to celá série, ale vybral jsem tu nejzajímavější knihu) Oblíbené oblečení: Džíny, tmavé jednobarevné košile, společenská obuv ( sportovní obuv je pro buzíky :D ) Oblíbená barva: Modrá, zelená, černá, oranžová _________________________________________________________ EDIT1: Odpojen od internetu. Poskytovatel mi poslal poštou oznámení o odpojení služeb z tech. důvodů ( prostě se mu nevyplatí posilovat vysílač kvůli 3 odběratelům na vsi) a já budu dočasně odstaven od sítě. Jakmile se opět spojení obnoví, zedituji příspěvek. :) Zatím čabas ;) EDIT2: Dočasně zpět. Doplněno číslo domu, změna u gangu ( Vykopli mě :'( ) EDIT3: Upraveny některé informace ve vizitce. Jinak bohužel utíkám a nebudu aktivní. Jdu jezdit kamionem a utíkat před Xenou, která podle posledních informací, zanedlouho porodí rockera a hovado po mně. Takže hon začíná :D Upravil WendiS dňa 02.04.2014 20:14 |
|
|
|
| ViktoreK |
Pridané 21.01.2014 00:13
|
![]() Príspevkov: 2786
Založený: 22.11.12
|
Vizitka překvapivě krásná Jak graficky tak obsahem ![]() Jako administrátor jsem Tě měl za nejsvědomitějšího a nejpoctivějšího, a tak to i zůstane Jako hráč seš taky dost v pohodě, pokecat se s Tebou opravdu dá a v reálu sympaťák ![]() Přeji spoustu štěstí do dalšího života, jestli to můžu takhle říct.
|
|
|
|
| Shadow |
Pridané 21.01.2014 07:17
|
![]() Príspevkov: 224
Založený: 10.07.13
|
moc pekne udelana vizitka, jako hrace Te nejak moc neznam, ale prijde mi ze si v pohode Hlavne kdyz sme si jeli cesky pecky na plugu
|
|
|
|
| RaSTa |
Pridané 21.01.2014 07:41
|
![]() Príspevkov: 162
Založený: 05.11.13
|
Hráče po včerejšku moc nemusim, ale vizitka vtipně zpracovaná... |
|
|
|
| Teczka83 |
Pridané 21.01.2014 09:06
|
![]() Príspevkov: 1168
Založený: 20.10.12
|
Super chlap. Ideální společník na delší cestování vlakem. Umí vyprávět, poslouchat a třeba cesta na sraz uběhla rychle. První setkání osobně proběhlo v Teplicích na nádraží. Vlak nám jel cca za 15 minut a včetně koupení jízdenky stačil vykouřit pět cigár . Cestou zkritizoval jednotku "RegioPanter", které jezdí mezi Mostem a Děčínem a kterou jsme zrovna cestovali. Při cestě zpět, když jsem se rozplácl na schodech v metru, mě ani nezvednul, takže super kámoš ![]() ![]()
|
|
|
|
| WendiS |
Pridané 21.01.2014 12:59
|
|
Scar Acai: Děkuji za pochvalu a hezký příspěvek do vizitky. Myslím, že v rámci možností není u rozumných lidí co řešit a bude to v pořádku vždy. ![]() Ameli1: Ty blázne. Nebýt tebe, tak nehraju. Děkuji za koment.Shadow: Díky za hudební vložku. Na plugu se valí bomby ![]() RaSTa: Snad se jednou dostaneš do AT a zkusíš si to. Je to trpká zkušenost a já ji upřímně přeji každému, kdo o ni stojí. Jinak děkuji za koment. ZawyCZ: Děkuji ![]() Teczka: Tak když vlak vypadá jako hypermoderní prezervativ, není co řešit Já jsem prostě staromilec a hezká auta, vlaky, lodě se přestaly vyrábět na konci 60. let ![]() Jinak díky za koment.
|
|
|
|
| Luky_SVK |
Pridané 21.01.2014 13:00
|
![]() Príspevkov: 1227
Založený: 04.07.12
|
Závislák jak oči volakedy vždy ochotne poradil, Wenďo pekná vizitka
|
|
|
|
| Undertaker |
Pridané 21.01.2014 13:33
|
![]() Príspevkov: 1513
Založený: 16.01.13
|
pekna vizitka venco ![]() len nam tu chybas a hlavne me ! sa tu nudim bez teba
_†_ All Cops Are Bastards _†_ ! ! ! ! ! 7.300 hodin na SP ! ! ! ! ! > > https://img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-U...Under3.jpg < < ![]() ↓ ↓ Vizitka More ↓ ↓ > > https://img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg < < ![]() |
|
|
|
| Pitras |
Pridané 21.01.2014 14:36
|
![]() Príspevkov: 1394
Založený: 22.01.12
|
Nějvětší hovado ze všech hovad ![]() Týpek jak se patří, dá se pokecat o všem a rozhodně není nuda! ![]() Hodně štěstí do života a jak budeš mít zase někdy chuť na hraní, vrať se
|
|
|
|
| WendiS |
Pridané 22.01.2014 05:09
|
|
Luky_SVK: Díky Ti Jsem rád, že to aspoň pár lidí vidí mou činnost v AT tak jako ty. ![]() Undertaker: Neboj, Triple Já se vrátím, až si srovnám osobní život ![]() Pitrásku, ty kluku, já na Tě málem zapomněl ahoooooooooj a díkec, taky Tě miluju :*PS: K vizitce pak ještě časem doeditnu tohle video Náhodou jsem koukal na starší film a připomnělo mi to SuperPařbu. Z kraje to trvá, ale když se to rozjede, tak je to cajk ![]() Spoiler |
|
|
|
| Frenk98 |
Pridané 22.01.2014 06:40
|
![]() Príspevkov: 910
Založený: 23.09.13
|
Jsi můj oblíbený admin, je s tebou sranda, občas ti cvaká (ale komu ne) a rozesmál si mě jako ještě nikdo na serveru ... Když vidím tvou vizitku, donutil jsi mě udělat si svou Moc dobrá práce ... Žádné výtky ... 1*
|
|
|
|
| Sipoxx |
Pridané 23.01.2014 21:46
|
![]() Príspevkov: 677
Založený: 25.07.12
|
Best hráč, Best Admin, Best friend. Tohle mě dostalo ![]() Spoiler |
|
|
|
| mPecko |
Pridané 24.01.2014 10:02
|
![]() Príspevkov: 129
Založený: 13.12.13
|
Muselo to dát hodně práce *Dobrá práce* |
|
|
|
| Ameli1 |
Pridané 31.03.2014 08:21
|
![]() Príspevkov: 877
Založený: 25.03.14
|
Těploušku, smrdí Ti .. (ty už víš co) ![]() Tak, tvojí pozornost jsem přilákal už snad ![]() Nevím co jsem Ti sem psal dříve, ale pokusim se nezklamat tvoje touhy :OOO ![]() Začnu tímto, taky jseš můj GAY bratr... ![]() Ač si na SP začal později než-li já, dost jsi mě toho naučil (například: Jak zabít vojáka na 20 způsobů, aniž by jste si ušpinili ruce )Nebyl jsi první z lidí které jsem na SP potkal, ale jsi nejspíše první, s kterým hraji takhle dlouho a mám k němu takovýto "vztah" ÓóÓ ![]() Dobrej týpek, hroznej blázen, buzerant až mi sluchátka roztávaj a hlavně srdcař, co si jde pro pomstu vojákovi až za hrob! ![]() Nápodobně, drž se káre ![]() (a ano, snažil jsem se to psát co nejúchylněji a nejtepleji :* muuuucq) PS: Pokud mi ještě jednou začneš zpívat tu teplou německou hovadinu, tak Ti začnu odříkávat Přísahu Elektrikářů ! a jako bonus Ti tu nechutnost narvu (tam kam to máš nejraději! )
|
|
|
|
| Yamatino108 |
Pridané 31.03.2014 15:53
|
![]() Príspevkov: 1166
Založený: 29.03.13
|
Si fajn hráč/bývalí administrátor.Strašný pohodár s ktorým som si zažil vela srandy .Ale vráť sa do AT!!!*ZABIT**ZABIT* .
|
|
|
|
| Fellaz |
Pridané 31.03.2014 16:00
|
![]() Príspevkov: 500
Založený: 27.01.14
|
S Tebou se člověk na TS teda nenudí. ![]() Jeden vtipný argument za druhým a pořád. ![]() Mám rád takový typ lidí, co si ze sebe umí udělat srandu a to si přesně Ty.
|
|
|
|
| NiCe_PaTo_JeDu_BoMb |
Pridané 31.03.2014 16:05
|
![]() Príspevkov: 17
Založený: 22.01.14
|
Velmi pekná vizitoška !! Odkazuje : Game_ExpertsLP |
|
|
|
| Ruda |
Pridané 31.03.2014 16:26
|
![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Tys byl vždycky strašnej retard(v dobrým slova smyslu) :-D Ty tvoje hlášky mě vždycky rozsekávali. Známe se už hodně dlouho. V podstatě od mejch začátků na SP, pak jsme spolu dlouhou dobu byli i v AT. Samozřejmě bylo pár problému mezi náma, ale vždycky jsem tě bral jako fajn hráče a rozhodně jednoho z těch inteligentnějších. (BTW: Strašnej zavislák si byl) :-D Tak si vymej to sperma z vlasů a hodně štěstí i nadále.
|
|
|
|
| WilliamKrizak |
Pridané 31.03.2014 16:35
|
![]() Príspevkov: 106
Založený: 10.01.13
|
Já se vyjádřím takto:7 |
|
|
|
| Xena |
Pridané 31.03.2014 18:22
|
![]() Príspevkov: 2014
Založený: 21.07.11
|
Wendisisko, no čo tu napísať?...aj by ma teda napadlo pár vecí ale bolo by to pre 18+ alebo by sa to k tomu zvrhlo, ako ťa poznám.... tie naše debaty a tie tvoje reči!!!! na teba len bičikom Malý už začína kopať :*
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články
Kto je online
· Hostí online: 22

Jak graficky tak obsahem
Jako hráč seš taky dost v pohodě, pokecat se s Tebou opravdu dá a v reálu sympaťák