Informace o serveru
Číst diskuzi
Nospyy Vizitka
|
|
WeesT |
Přidané 26.01.2014 13:23
|
![]() ![]() Příspěvků: 82
Založený: 08.12.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru:Nospyy Odehrané hodiny na serveru:301 Váš bankovní obnos:3 papričky Nasbíráno marihuany:0 Vlastním dům číslo: 815 Vlastním hotel číslo: 23 Momentálně jsem šéfem/členem gangu: nejsem v gangu hledám Můj oblíbený administrátor: všichni Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /q /privolat Můj nejoblíbenější event serveru: Bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů:Vyrazovak nebo jak se to píše ![]() Mé oblíbené vozidlo: Cheetah ![]() Má oblíbená práce na serveru: právník,Mafian Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):1- Vaše webové informace Váš nick na webu:Nospyy Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick):0 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick):cca 45 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Nevím Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): nevím ![]() Vaše osobní stránka Jméno: Honza Příjmení: ![]() Datum narození: nevím ![]() ![]() Věk: 14 Kontakty: skype:Star_dyne Kraj : Jihomoravský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Pravých se najde málo Stav : nezadaný Zaměstnání : Srat rodiče ![]() Vzdělání : Chtěl bych být Fotograf Jazyky: Čeština, angličtina, němčina Děti : Budou ![]() Kde bydlím : v krabici ![]() S kým bydlím : s botama a Rodičama Sexuální orientace : Heterák Poznámka : jejich moc Informace Vaší povahy Povaha: Flegmatik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní,Někdy nasraná ![]() Informace o Vaší postavě Výška: 170cm Hmotnost: 64 Vím sem malý prase Postava: Sportovní Barva očí: Modrá Barva vlasů: hnědá Brýle: Nenosím ![]() Na těle mám: Něco bude Vousy: nemám ![]() Fotografie (ukažte se nám): ![]() Závislosti Kouření: Někdý si dám Alkohol: Někdy Sex: bude ![]() Závislosti: SP , muzika , Sport Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Hudba Sport: Fotbal,hraní na PC ![]() Literatura (zde uvedete žánr): Hudba (zde uvedete žánr): Je jich moc nechci to tu rozepisovat Zvíře: Brácha,Kočka ![]() Můj styl Moje motto: Židla ![]() Moje webová stránka: - Životní cíl: Být admin na SP , A ten fotograf ![]() Co nesnáším: Lidi kteří si myslí že sou něco víc Co miluji: Cod 2 ![]() Oblíbená muzika: Od rudimentala Oblíbené jídlo: *PIZZAMNAM* Oblíbené pití:*PEPSI* Oblíbený film: Ůtok na bílý dům ![]() Oblíbená kniha: Nečtu Oblíbené oblečení: Nikee Oblíbená barva: Modrá ♥,zelená,červená Díky za přečtení ![]() Díky |
|
|
Gejza |
Přidané 26.01.2014 13:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 262
Založený: 21.01.14
|
Ako vizitka mohla byť pekná ale odflákal si to len tak, moja tiež není najlepšia ale aspoň ako tak si si mohol dať záležať. |
|
|
WeesT |
Přidané 26.01.2014 13:29
|
|
Citace _Blanka_ napsal: šak řikám časem to upravím |
|
|
Gejza |
Přidané 26.01.2014 13:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 262
Založený: 21.01.14
|
Citace nospyy napsal: Veď píšem mohol si si dať teraz viac záležať, už som ticho zbytočné OT. |
|
|
WeesT |
Přidané 26.01.2014 13:55
|
|
Citace Tumik napsal: Tumík díky jo někdy to doladím |
|
|
CoolMasterTv |