Informace o serveru
Číst diskuzi
Dodry
|
|
Dodry |
Přidané 10.02.2014 16:18
|
![]() ![]() Příspěvků: 6
Založený: 08.02.14
|
Serverové informace Váš nick na serveru: Dodry Odehrané hodiny na serveru: 12 Váš bankovní obnos: 26 000$ ![]() Nasbíráno marihuany: 0g Vlastním dům číslo: nic Vlastním hotel číslo: nic Momentálně jsem šéfem/členem gangu: nic Můj oblíbený administrátor: Všichni Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /tuning Můj nejoblíbenější event serveru : závod Má nejoblíbenější akce od administrátorů: tuning sraz Mé oblíbené vozidlo: infernus,elegy Má oblíbená práce na serveru: Terorista Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 1 Webové informace Váš nick na webu: Dodry Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 1 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: nevím Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: http://youtube.com/watch?v=0E8R7vMHETk Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat : Nevím Osobní stránka Jméno: Honza Příjmení: ![]() Datum narození: 2001 Věk: 12 Kontakty: ? Kraj : Moravskoslezský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 20 + Stav: Svobodný Zaměstnání: Student Vzdělán: Základní Jazyky: Čeština,Angličtina Děti: chci mít Kde bydlím: V domě S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka : ČAUKY *PCMANIAK* Povaha Povaha: Melancholik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní,bavící,přátelská,spolehlivá,veselá Postava Výška: 160cm Hmotnost: 41kg Postava: sportovní Barva očí: modrozelená Barva vlasů: hnědá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: nic Vousy: když mám tak sundám (ještě nemám) Fotografie (ukažte se nám): ![]() Závislosti Kouření: ne,nechci Alkohol: Možná tak na silvestra šampus Sex: ne. ale v 18 ![]() Závislosti: Auta,dobré jídlo,kamarádi,SuperPařba,Pc Zájmy Zájmy: kamarádi Sport: běžky,fotbal Literatura: nečtu Hudba: DJ Zvíře: Pes Styl Moje motto: borec ![]() Moje webová stránka: nemám Životní cíl: rodina Co nesnáším: šprty Co miluji: hoky Oblíbená muzika: DJ Oblíbené jídlo: špagety Oblíbené pití: Dobrá voda Oblíbený film: Rychle a zběsile Oblíbená kniha: nečtu Oblíbené oblečení: Volné Oblíbená barva: modrá Upravil/a Dodry dne 13.02.2014 15:51 |
|
|
Koonig |
Přidané 10.02.2014 16:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 123
Založený: 01.10.13
|
Zkus dodat trochu více barev a např. u nadpisů zvětši písmo a dej to doprostřed ![]() |
|
|
Dodry |
Přidané 10.02.2014 16:43
|
![]() ![]() Příspěvků: 6
Založený: 08.02.14
|
. |
|
Přejít na fórum:
Anketa