Informace o serveru
Číst diskuzi
Sergio-VIZITKA
|
|
_CR7_ |
Přidané 11.03.2014 23:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 85
Založený: 14.01.14
|
Serverové informace Váš nick na serveru: Sergio Odehrané hodiny na serveru: 245+ Váš bankovní obsah: 29mega a stúpa ![]() Nasbíráno marihuany: nič Vlastním dům číslo: vlastním ale len na kšefty ![]() Momentálně jsem členem gangu: ATomasov gang Gang body: 1 ![]() Můj oblíbený administrátor: VŠetci sú v poho. Nikoho nemám radšej . Sú skvelý Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /hide Můj nejoblíbenější závod na serveru: DragSF Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Všetky závody ![]() Mé oblíbené vozidlo: Chetah Má oblíbená práce na serveru: Kamionista Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 1- Osobní informace Jméno: Dominik Mlynárik Věk: 18 rokov Datum narození: 25.7. 1995 Kontakty: Skype : dominik.mlynarik , email : [email protected] Kraj: Banská Bystrica Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Dosť na to aby sme sa zabavili ![]() Stav: Je to komplikované Zaměstnání: Štátny člen Slovenských ozbrojených síl Vzdělání: Stredoškolské s maturitou+ individuálne študium na Vojenskej Vysokej škole Jazyky: Slovenčina základy Taliančiny a viem plinule po Nemecky Děti: Nema´m Kde bydlím: Vlastný byt S kým bydlím: Sám občas s priatelkou Sexuální orientace: Heterosexuál Povaha: Poriadkumilovná Pohled na svět: Život jednotlivca je z celkového pohladu vlastne vždy tragédiou, ale v detailoch má ráz komédie. Otevřenost: Poviem to čo si mylsím a stojím si za tým Výška: Cca 192 cm Hmotnost: Cca 103 kg Postava: Vyšportovaná Barva očí : Hnedá Barva vlasů: Hnedá Brýle: Nemám Na těle mám: Cistú kožu bez tetovania Vousy: Nemám Kouření: Fajčim Alkohol: Príležitostne Sex: Mám priatelku ktorá ma uspokoji ![]() Závislosti: na GTA, Posilňovňa a neustále trénovanie Zájmy: Fotbal , SP , PC , kulturistka Sport: Fotbal Literatura: Nečítam Hudba: Hip-Hop Zvíře: Pes Moje motto: Život sa neoplatí brať vážne, aj tak z neho nevyviazneme živí. Životní cíl: Stať sa skvelým vojakom a slúžiť národu !!! Co nesnáším: lutovanie Co miluji: Moju prácu a priatelku Oblíbená muzika: Majk Spirit a Kali Oblíbené jídlo: Krvavý Steak Oblíbené pití: Nealko Mojito Oblíbená barva: Zelená Lidi na který nezapomenu: no v SP: celý admin team ktorý robý skvelú prácu a v reále určite na moju MAMINU! ďAKUJEM Je mi jedno čo budete písať za komentáre že aké je to trápne alebo čo. Stoho sa ja nenajem !!!! Diky ![]() |
|
|
Rap |
Přidané 12.03.2014 14:48
|
![]() ![]() Příspěvků: 585
Založený: 22.08.13
|
Vizitka dost odfláknutá, design taky nestojí za nic. Jako hráče Tě neznám, jsi zřejmě ten novější. |
|
|
_CR7_ |
Přidané 13.03.2014 09:54
|
|
Ne ne nejsem nový mam len zmeneny nick volal sem se [_CR7_] ![]() |
|
|
Fellaz |
Přidané 13.03.2014 13:00
|
![]() ![]() Příspěvků: 500
Založený: 27.01.14
|
Voják z povolání, no whau.![]() Tak až budou posílat vojáky na stadiony fotbalu, potkáme se. ![]() Přeji hodně štěstí ![]() |
|
|
_CR7_ |
Přidané 15.03.2014 21:39
|
|
Citace Fellaz napsal: Dakujem pekne ![]() ![]() |
|
|
Fellaz |