Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Doporučte mobil
Ruda
Zdravím,
chci si koupit nový mobil a mám vyhlédnuté následující typy:
Samsung Galaxy s3
Samsun Galgaxy s4
Samsung Galaxy s4 mini
Samsung Galax s5

Byl bych rád, kdyby mi poradil někdo kdo se v tom vyzná a doporučil do kterého mám jít.
Pokud máte i nějaké jiné typy co by se mi mohlo líbit, tak se nebojte a hoďte mi sem linky. Jediné co tu nechci vidět jsou iPhone a věci s iOS
sK
S5 si myslim, ze oproti S4 moc nepokrocil, mozno trochu dizajnom.
Joseph_CZ
Ahoj hele.. Jedno ti řeknu nikdy bych si už nekoupil samsunga , sony nebo něco takovýho... Za tu cenu si kup sice čínskou značku ale hodně kvalitní a máš tam miliardu funkcí a výkonem ty telefony jsou úplně jinde... Já bych šáhl už jenom jedině po dalším Xiaomi..
SmokysCZ
Já mam Samsung Galaxy S4 mini, jsem s ním spokojený mám ho už od Vánoc a komentuji na webu třeba jako teď.
Nuffik
Já mam Samsung galaxy S4 mini a jsem s ním plně spokojený , je to takovej hezkej kompaktní mobil , utáhneš na něm i novější hry , ale jestli ti jde o výkonnost za dobrou cenu , tak bych se pustil klidně i do ZOPO ZP998 , 5,5" , 8 jádrovej procesor o taktu 1,7 GHZ , 2 GB RAM , Full HD Display , Natáčení HDR , 14 Megapixelů foťák a mnoho dalšího...
twistedTSD
To máš tedy zvláštní výběr.:D Volil bych zlatý střed v podobě S4/S4 mini. SIII už pravděpodobně nedostane žádný update a co vím, tak není dokonale plynulá.

Jo a zajímavý je Galaxy Express 2, což je taková S4 mini s větším displejem, ale výrazně nižší cenou a prodávaná výhradně u Vodafone (což je jediný problém)
asthenic
LG Optimus L9 II.
Patazz
Rudo, vim že máš keci proti tomu LGčku, ale víš že ti doporučim právě to LG G2, nedávno jsem měl doma galaxy s4 a galaxy note 3, ty samsungy maj ten systém strašně suchej, lg to má strašně pěkne propracovaný.
Kámoš si včera koupil LG Optimus L9 II a taky se mu líbí, je to sice levnější model ale je s tim spokonenej.
Já už do samsungu taky nikdy nepůjdu, ale rozhodně doporučuju LG G2. Vlastnim ho už přes 2 měsíce a jsem naprosto spokojenej
Ruda
Okej, jdu si ty mobily obléhnout, klidně dále doporučujte. cenu nějak neřešte, když to bude kvalita tak si klidně rád připlatím.
dpq7WImm8w
Osobně bych do Samsungu nikdy nešel. Když už něco, tak bych si počkal na Sony Xperia Z2 nebo šel do nějakýho htcčka (HTC One)
Ruda
HTC ani omylem.
Ještě jsem přemýšlel o nějaké Číně viz. Huawei apod, ale nevím jak jsou na tom s podporou.
elcoolion
HTC One, Samsung S4 mini, LG LSII
Sh1TeRkO
Oppo N1 je fajn. Skús čínu.

Ale Sony tiež nemá zlé mobily (samozrejme nové).
Tearsko
Na HTC ser určite tak jak píšeš ... čo ja mám v ruke desire X tak čistá katastrofa a spolužiak ešte horšie. Tak isto známy má vyššiu triedu od HTC a bol 2 x na reklamáci, raz mu menili celý telefon a na tom ešte potom menili display. :D ... spolužiaci majú od samsungu note , s4 a note 2 , spokojnosť maximálna u každého.
Patazz
huawei nevim nevim... čínu bych nešel, něco se ti posere a horko těžko seženeš věci na to
NeXus
Šel bych do Z2, se Sony jsem nikdy neměl problémy, navíc má o 1GB vyšší RAM narozdíl od S5 a také vyšší výdrž baterie. Jinak jsou na tom telefony podobně ve všech ohledech.
pavol5231
Ja by som šiel buď do Galaxy S4/5 alebo do Galaxy Note 3.
Čínu ti neodporúčam, ak si ochotný si priplatiť
Frenk98
Já mám Samsung Galaxy Trend a má to stejně funkcí jako Samsung Galaxy s4 a je levnější !
Sh1TeRkO
Všetci chcete novinky ako SIV, S5 apod. Pritom stačí nejaké dvojjadro za polovičnú cenu. Ostatok sa dá utratiť i lepšie.
Thug_Sk
Ja by som odporúčal Samsung galaxy s4. Osobne tento mobil mám a som nadmieru spokojný. Nie je to až taký velký pokrok od s3 ale rozhodne sa mi zapáčl jeho dizajn a pár funkcií oproti SGS 3. S5 sa vobec neoplatí podla mňa (oproti s4 )- a ten dizajn ma fakt s4 krajší. Parametre su celkom prijatelné a výdrž batérie tiež. Takže za mňa Samsung galaxy S4. Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
17 Hlasov
39%
Ano, ale hokej moc nesleduji
10 Hlasov
23%
Ano, těším se na gaučové trenéry
7 Hlasov
16%
Ne
6 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
4 Hlasov
9%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 11