Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
ROZHOVORIS - Lol_Noob a.k.a. funnky_
Mikull
Mikull: Tak na začátek se můžeš představit

funnky_: Ahoj, volám sa Šimon. Keďže virtuálny život oddelujem od toho reálneho, prvé meno Vám musí stačiť. Už chodím po Zemi 16 rokov a pochádzam z mesta Trenčín. Medzi najväčšie záluby patrí práca s počítačom. Inak deň neprežijem bez spoločnosti svojej polovičky a kamarátov.

Mikull: Jaké jsou tvé dosavadní životní úspěchy a čeho by jsi chtěl ještě dosáhnout?

funnky_: Heh. No, najväčším úspechom v živote doposial je asi to, že som sa dostal na strednú školu, keďže pri testoch na prijatie to moc na to nevyzeralo. :D Dosiahnuť by som chcel jedine to, aby som v budúcnosti zaistil pre možnú rodinu všetko, čo potrebuje a možno aj viac.

Mikull: Čím by jsi chtěl v budoucnu být?

funnky_: Učím sa za bezpečnostného technika, takže budem kričať na ludí v práci čo robia zle a budem brať úplatky. Žijem na Slovensku predsa.

Mikull: Když jste nedávno volili toho prezidenta, jsi spokojen s výsledkem voleb?

funnky_: Nejak extrémne moc som sa o to nezaujímal, ale vadilo by mi, keby zvolili toho komunistického diktátora Roba. Ale čo, dôležité je, aby ten nový zabezpečil pre republiku čo potrebuje.

Mikull: Když jsme u těch politických názorů, jaký máš názor na nedávné dění na Ukrajině?(Krym)

funnky_: Priznám sa, že som sa o to dosť zaujímal, (asi jediná vec z politiky). Pretože Krym nie je zase až tak moc ďaleko od Slovenska a bohvie čo by sa stalo, keby sa to tam neupokojilo. Názor mám taký, že to tam vôbec nemuselo vzniknúť, keby Rusi nechceli zväčšovať svoju krajinu, ale čo my s tým narobíme.

Mikull: Teď se přesuneme k virtualitě, jak si se vůbec k SA:MPu a Superpařbě dostal?

funnky_: Fúha. Mal som asi osem/deväť rokov keď som prvý krát hral túto hru. Každý deň som sedel s kamarátom pri počítači a objavovali sme, čo sa tam dá všetko robiť. Potom prišla sranda menom cheaty. :D Vytlačili sme pár papierov plné cheatov a už to bežalo lepšie než predtým. Po niekolkých mesiacoch nás to prestalo baviť, takže to padlo prachom. Až neskôr, keď som mal 12-13 rokov som si to hodil do PC doma a nejak ma to bavilo. Ale zase to prestalo a keď som o tejto hre čítal nejaké veci tak som uvidel multiplayer. Už som vedel čo je to, keďže som nejaké hry online hral. Tak som na to nabalil pár chalanov zo školy a hrali sme na ruských serveroch. Strašná zábava, keď neviete, čo klikáte. :D Po niekolkých dňoch hrania MP som našiel v clientovi SP. Videl som tam CZ tak som sa hneď prihlásil. Nejak rok 2011, kedy sa prihlasovalo cez /login. Vtedy bola verzia 0.3c alebo 0.3d, to už si nepamätám. Prvý nick bol Smoky, potom šlo zelí - "kapusta" a nakoniec som ostal pri terajšom nechválne známom nicku LOL_Noob.

Mikull: Jaký je tvůj názor na nynější komunitu Superpařby?

funnky_: Môj názor asi každý pozná, kto sleduje web. Je to iné ako vtedy, to je samozrejmosť. Tri roky sú niečo. Ale k veci. 300 ludí denne na servery a keď vidím v chate niektoré individuá, tak mi príde zle. Mal som tiež trinásť, keď som tu začínal hrať, ale vedel som sa správať. I keď teraz to nie je so mnou o nič lepšie. :D No ale keď vidím tie priam deti nadávať, tak tomu nechápem. Jednoznačne by sa tam zišlo ovela viac dospelých ludí než je tam, ale ktorý z nich by to dokázal čítať. Hovorím to stále a aj budem, vždy má 18 ročný viac rozumu ako štrnásť ročný.

Mikull: Názor na Admin-Team? Klady? Zápory?

funnky_:Túto otázku mi už položilo viac ludí a každý z nich dostal tú istú odpoveď. Niektorých mám rád, iný sú pre mňa odpad. Nebudem nikoho menovať. Všeobecný názor na tím mám taký, že by to mohlo byť lepšie. Občas sa trestá za úplne banality, a keď mi potom povie niekto, že každý z Adminov to má podla svojho, tak neviem. Malo by to byť jednotné. Ak sa niečo stanoví, nech to funguje. Klady. Nejaké konkrétne slová k tomuto ja nemám. Ak je niekto v tíme, tak nech svoju prácu robí tak ako má a potom bude chválený.

Mikull: Co konkrétně by jsi změnil?

funnky_: Meniť asi nič netreba, okrem malých vecí u niektorých z tímu. Ale na webe som videl príspevok, aby sa admini testovali hovorom. Napríklad cez Skype, kde by sa porozprávali, pretože z reči sa asi najjednoduchšie vykreslí človek. No pre niektorých by to pravdepodobne nebolo možné. Nič zásadné meniť netreba, len niekedy sa naozaj rozdávajú tresty za blbosti, takže asi to zlepšiť.

Mikull: Co by jsi vzkázal čtenářům?

funnky_: reba si ísť za svojím, v každom prípade. Pretože ak nepoviete svoj názor, ztiahne Vás dav a už to nebudete Vy. Jednoducho treba povedať svoj názor. Ak sa to nikomu nebude páčiť, tak je to jeho vec a Vy si pokojne odídete z pocitom, že on sa rozčuluje pre úplne zbytočnú vec a Vy sedíte na vyššej stoličke. Robím to aj ja a darí sa mi, každý má na výber.

Mikull: Myslím že už jsme u konce, takže děkuji za rozhovor.

funnky_: ďakujem aj ja. Prajem príjemný zvyšok dňa. Smile

Mikull: 7.99E dokopy, pošleš na účet, nebo v obálce?

funnky_: Bude to v obálke, dnešnému online bankovníctvu neverím. Kadekto to môže zhabať. Viz Pixel.
Yamatino108
Jéj konečne rozhovorJooo.Super Práca Mikull Smile.
Panzer
Rozumnej člověk toto.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
El_GaTo_CoN_BoTaSs
Velký človek na SP. Jeden z mála čo si dokáže otvoriť hubu a povedať si svoj názor.
Upravil El_GaTo_CoN_BoTaSs dňa 06.04.2014 18:32
Sh1TeRkO
Týpeček ako má byť.Peckaaaa
Gallaxy
Super rozhovor. *Dobrá práce*Palec nahoru
Johnnek
Pěknej rozhovor, s tím zvýrazněním se to krásně četlo!Smile
_ReMinGtoN_
Moc pěkný, víc takových rozhovorů ! Smile
Ruda
Opět rozhovory?
Pecka a dobrej a rozhovor. Smile
asthenic
Ako vždy. *!*
Panzer
Podpisaris si vychytal smažačik :D
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
asthenic
Ktorú časť? :D
Skiper
Jeden z normálnych ludí na SP.
Koniec rozhovoru s tým poplatkom ste zabili :D
BuGeR
:DD to je pekne stary :DDD
Skiper
Veď je to dané na web pred dvoma dňami. Kde ty mas staré?
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
14 Hlasov
48%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
21%
Ne
4 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
3%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 21