Informácie o serveri
Čítať tému
|
T3M
|
|
| T3M |
Pridané 20.05.2014 14:53
|
![]() Príspevkov: 13
Založený: 12.12.13
|
Váš nick na serveru:T3M Odehrané hodiny na serveru řed pbanem 160+ teď 50 ![]() Váš bankovní obnos:skoro 5 mwga ![]() Nasbíráno marihuany:nesbírám Vlastním dům číslo: nemám Můj oblíbený administrátor:nemám žádnýho oblíbenýho všcihni jsou svým způsobem SUPER ![]() Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/kill /sf /lv /help ![]() Moje nejóblibenější akce serveru:ten co vyhraju ![]() Mé oblíbené vozidlo:Sandking.Cheetah,Infernus Má oblíbená práce na serveru ělám tu práci nejdýl tak novinář ![]() Vaše osobní stránka Jméno:Tomáš [color=#0000ff]Příjmení:****ásek ![]() Datum narození: 21.11.1996 Věk:17 Kontakty:skpye:tomotoxxx Kraj:Olomoucký Kolik mám zhruba kamarádů:opravdových málo ![]() Stav:nezadaný :O ![]() Vzdělání:jsem na střední Kde bydlím:V Rokytnici u Přerova :3 (s rodiči)Sexuální orientace:Hetero [/color]:3 *COOOOL* ♫Informace o Vaší postavě♪ Výška:176 Hmotnost:68 Postava: sportovní Barva očí:hnědá Barva vlasů:hnědá Brýle: nosím B). Fotografie:možná někdy ![]() [color=#00ffcc]Závislosti Kouření:občas si dám ![]() Alkohol: áno ![]() Sex: ![]() ![]() ![]() Závislosti: Házená,Fotbal,SP,Párty,FB je toho víc asi [/color]Vaše zájmy a co máte doma Zájmy:Holky :* ![]() Sport:Házená Hudba:Hip hop,rock.. Zvíře es jmenuje se Xena jako adminka ![]() Můj styl Moje motto:Never back down Moje webová stránka:nemamzadnou.cz ![]() Životní cíl:mít co chci (to se nestane) ![]() Co nesnáším:namyšlenost Co miluji:HIMYM Simpsonovi TopGear ![]() Oblíbená muzika:To co se mi líbí Oblíbené jídlo:Humr Oblíbené pití ivo kofola prostě to co mi chutná ![]() Oblíbený film:Transforemrs všechny díly...Rychle a Zběsile taky všechny :3 ![]() Oblíbená kniha:nečtu ![]() Oblíbené oblečení:to co mám na sobě ![]() Oblíbená barva:asi modrá MÝ KAMARÁDI VE HŘE? ScareyBean:naučil mě jak nejlíp vydělat Chicago_Girl:nejlíp se mi s ní píše je s ní srandaaaaa vždycky se mnou v autě projede selou Mapu i 3x ![]() Eddyts:Naučil mě jak obchodovat,jak obsluhovat firmu a tak Smile Diesel (frajer kterýho jsem okradl a dostal permu (nejsem na to pyšný) pořád si píšeme je to boreec Smile škoda že uzž nehrajeJe jich víc ale nějak si nedokážu vzpomenout na nicky
Upravil T3M dňa 20.05.2014 14:59 |
|
|
|
| Ruda |
Pridané 20.05.2014 15:07
|
![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Na rovinu: Podobnou vizitku bych čekal od 14 letých, ale ne od 17 letýho. Jeden smajlík vedle druhýho, nevypadá to hezky, máš tam strašně moc chyb. Gramatické chyby, za dvojtečkama nemáš mezery. A celkově to na mě působí upatlaně. Měl sis dát víc záležet než to začneš cpát i do shoutboxu. |
|
|
|
| T3M |
Pridané 20.05.2014 15:26
|
|
Citácia Ruda napsal: Máš pravdu no těch smajlů jsem tam mohl dát míň |
|
|
|
| Sh1TeRkO |
Pridané 20.05.2014 16:08
|
![]() Príspevkov: 3253
Založený: 10.03.12
|
Prevedenie hnusné. Nepáči sa mi to. Vela smajlov, BB kódy dodrbané. Súhlas s Rudou. |
|
|
|
| T3M |
Pridané 20.05.2014 17:10
|
|
Přepíšu ji...máte pravdu hnusná vizitka |
|
|