Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vizitka-AlexicekSK
|
|
| AlexAD |
Pridané 21.05.2014 23:54
|
![]() Príspevkov: 25
Založený: 18.05.14
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: AlexicekSK Odehrané hodiny na serveru: 100+ Váš bankovní obnos: 7 MILIÓNOV Nasbíráno marihuany: Málo Vlastním dům číslo: Nemám dom, preferujem hotel Vlastním hotel číslo: Hotel nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: S.F ARMY Můj oblíbený administrátor: [B]lac[K]_ Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /Lv Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): Auto dráha Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec smrti Mé oblíbené vozidlo: Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Vojak Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2- Vaše osobní stránka Jméno:Alex Příjmení:Novák Datum narození:1.1.1992 Věk: 22 Kontakty: Neuvedené Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Trnavský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Dosť Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Slobodný/á Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Študent Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základné Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, slovenčina, iný. Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Nemám Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V byte S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodičmi Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Na ženy Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Nič Vaše webové informace Váš nick na webu: AlexAD Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 0 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 4 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: [img]http://playingdaily.pl/wp-content/uploads/2013/11/GTA-San-Andreas.jpg[/img] Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Informace Vaší povahy Povaha: Melancholik Pohled na svět: Optimista, Realista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Vodcovská, verná, diplotmatická, priatelská, charakterná, kludná, presvedčivá Informace o Vaší postavě Výška: 175 + Hmotnost: 75 Postava: Normálna Barva očí: Zelená Barva vlasů: Blond Brýle: Nepotrebujem Na těle mám: Nič Vousy: Nemám Fotografie (ukažte se nám): Neukážem verejnosti... Závislosti Kouření: Nefajčím Alkohol: Nepijem Sex: Áno Závislosti: Auta, internet, PC Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Počítače Sport: Hokej Literatura (zde uvedete žánr): Staroveká Hudba (zde uvedete žánr): Európa 2 Zvíře: Mačka, pes Můj styl Moje motto: Nesúď niekoho, pokial ho dobre nepoznáš Moje webová stránka: Nemám Životní cíl: Obchodovanie Co nesnáším: Hádky Co miluji: Jedlo Oblíbená muzika: Animals Oblíbené jídlo: Rezeň a hranolky Oblíbené pití: Fanta (marhula) Oblíbený film: Vo štvorici po opici Oblíbená kniha: The secret Oblíbené oblečení: Adidas Oblíbená barva: Modrá Upravil AlexAD dňa 24.05.2014 20:34 |
|
|
|
| Sh1TeRkO |
Pridané 22.05.2014 00:01
|
![]() Príspevkov: 3253
Založený: 10.03.12
|
V jednoduchosti je krása. ďalší 18+, ale stále nás je málo. Vitaj. |
|
|