Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Danger.RMV - ViZiTKA
DangerRMV
Mordis: Děkuji, potěšil mě komentář od tebe Smile. Dřív jsem o tobě neměl ani páru, ale jsem rád, že jsem tě poznal a poznal sem tě tak, že jsi úplný pohodář a suprový člověk, aspoň podle mě. Je stebou též super pokec. Ano, dojdi na discord!!! Jsem tam furt a čekám na tebe :D + jech a [Z]acek[D]an. Jsi frajer.
Panther
Ahoj

Vizitka aj na to, že je bez grafickej úpravy je super, ale čo tam po vizitke - dôležitejší si ty ..
Registroval som ťa na serveri dosť dlho, ale nikdy sme sa nejak nemali tú česť spoznať až teraz za posledných pár týždňov a vôbec toho nelutujem.
Patríš k tým vyspelejším a rozumným hráčom, takže ti viac menej ani nemám čo vytknúť. Dá sa s tebou pokecať, zasrandovať a neberieš to všetko až tak vážne ( teda okrem RL : D )

ďakujem ti za označenie a mám tu kytku pro tebe Kytka pro tebe
KoLoB
Ahoj, vizitka je strasne pekna, jde videt ze sis stim pohral a dopadlo to rekl bych dobre:D *Dobrá práce*
Tebe jako hrace temer vubec neznam, jakoze par zprav tam bylo ale nicmoc:D.
Prijdes mi jako strasnej pohodar a skvelej racer!! No asi mi nezbyva nic jineho nez ti poprat hodne stesti v zavodech, a vubec celkove v celem SP ale taky v realnem zivote kde ho clovek proste potrebuje.:DHi
FleX_
Velký človek toto , som rád že sme sa spoznali a skamarátili aj cez gang hádky občas hh ale ukázal si že si človek s velkým Č a jedna z legiend sp vela zdarov na servery aj v živote Smile ahoj ;)

A samozrejme gr buh
DangerRMV
Panther: Kytka pro tebe Mockrát díky za pěkný komentář, obzvlášť od tebe to potěší, protože jsi velmi rozumný člověk kterého si vážím. Navíc děláš suprové akce u kterých přemýšlíš. Je s stebou sranda a dobré povídání, jsi admin prostě na úrovni. No jo no, RL je RL, tam jde o životy. Nemůžu

KoLoB: Díky Smile. Třeba si najdem čas a někdy si popíšeme více, to ukáže čas. Nápodobně hodně štěstí.

FleX: No jo no, gangy jsou v tomhle zlo a to byl taky jeden z důvodů, proč jsem s něma navždycky seknul, nemá to prostě cenu. Ta komunita co byla dřív je dávno pryč a tady této nechci být součástí Smile. Ne že by byla špatná, ale už do ni já nepatřím z mého pohledu. Měl sem tě dřív za špatného hráče, ale čas ukázal, že nejsi takový jako ostatní "gangsteři", kteří si dokazují svoji "sílu" přes klávesnici a neumí použít to zaprášené tlačítko START na mozku. Patříš pro mě k těm rozumnějším hráčům ať si říká kdo chce co chce. Ať se ti daří. Pivo
Alexx_GOD
Ahoj, chvílu sme spolu boli v gangu a si výborný GRkar a ako som si všimol aj racer na závodoch. Nestihli sme sa velmi spoznať ale vyzeral si ako fajn človek s ktorým sa dalo pokecať. Prajem vela šťastia ako na SP tak aj v real life Smile
Tom14
Věrný návštěvník akcí Good job! :D, od kterého se i sem tam dozvím co zlepšit na akcích. Palec nahoru
DangerRMV
Alexx_GOD: Děkuju moc, tohle určitě potěší Smile. Taky byl stebou dobrý pokec v gangu. Nápodobně Alexi.

Tom: Jojo Tome, kdykoliv budeš něco potřebovat, klidně se ptej, rád poradím, pokud budu moci :D. Ze začátku to každému nejde, někdo se to všechno naučí za pár hodin a někomu to trvá prostě dýl, to půjde. Nevšímej si hejtů na tvé akce, ale soustřeď se na svou práci. ;)
Kintor123
Ahoj Ove už se ten nějaký pátek se známe na serveru , ted k tobě vizitka se pěkně čte , je přehledná na serveru máš cheaty s tima zavodama :D Jsi dost aktivní na serveru , tys mě naučil závodit a psal jsem ti , že jsem byl 2x 5 po sobě :D a byl jsem uplně happy a několikrát jsem ti děkoval , jsem rád že jsem tě poznal jsi dobrý člověk , přeji hodně štěstí s OA a real životem. Měj se s Pozdravem - [L]uK. , [B]emalioN.
CpT
Ahoj Ove tak vizitka v pohodičke si velký fanúšik hokeju to sme dvaja :D
Už nejakú dobu sa tak nejako bavíme a vychádzame spolu kedysi návštevník závodov ale teraz už aj kolega za čo som rád Dáme si jedno nee?
Dúfam že ťa to bude baviť a želám ti na poste OA vela úspechov a taktiež v Reálnom živote :D
Diana
Ahoj,
Vizitka pekná srdcom i dušou hokejista Smile
Gratulujem k postu OA snáď ti to vydrží.
Dúfam,že sa viacej spoznáme Smile
Prajem ti vela šťastia do života Smile
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
sKiLL
Netuším, jestli jsem ti sem už psal :D To je jedno, každopádně je fajn, že ses vrátil, i když tě je škoda, co se týká gangů, ale určitě výborná posila OA, doufám, že se stihnu vrátit na nějaký tvoje akce :D
DangerRMV
Kintor123: Taky to nechápu... ti admini to asi nevidí, že jim tam cheatuju To já ne!. Díky za potěšující komentář, nápodobně! Ať se daří.

CpT: To jsem rád, že hokej vidíš stejně jako já. Taky jsem rád, že tě mám za kolegu Smile. Zatím mě to baví a věřím, že mě to bude bavit i nadále. Děkuji, nápodobně. Dáme si jedno nee?

Rich: Děkuju moc Richi, tobě též!

[$]kill[$]: No, ty se modli, aby ses vůbec vrátil :D. Je možné, že je mě škoda v gangách, ale už to nebudu psát po xkráté, že je ten gang systém tam kde je, můžou si za to hráči, nikdo jiný. Jinak děkuji za komentář skajlsi.
Kacka
Ahoj Ovesko, moc ti gratulují k postu Moderátora, zasloužil si si to. Když si byl OA, tak si odváděl dobrou práci, tak věřím že na tomto postu budeš odvádět ještě lepší práci, ať se ti hlavně daří! Smile
Diana
Dlho som nekomentoval..

Si fakt super hráč, teraz už moderátor, mali sme menšie hádky, ale ospravedlnil si sa mi a celkovo ťa ako moderátora mám rád, tak prajem skóre povýšenie :D
Vidím, že máš hokej veľmi obľúbený, to ja na šport nie som vôbec :D
Veľa šťastia v reálnom aj hernom živote Smile
Upravil/a Diana dne 23.10.2018 16:19
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Dush3yo
Krásná vizitka, snad časem dohodíš i mě do lidí na který nezapomeneš, dneska jsem se pobavil s tebou na hláškách z mafie. Díky za lidi jako jsi ty.
aure
cau dangerko moj milovany krocanek ;) . Snad sa ti dari brasko hehe leti ten cas jak ****
Gangy,hovory,dalibor,seznamka,gerka,boh,strelec,brankar,utocnik,hviezda,hvezdd,allstars,clovek,ktorybudevzdymojomteame,sochu ti dangere -- danger uzivaj zivota tiez a nech ti vyjde vsetko co mas naplanovane elebo ty si dobry kluk -- ozaj ohdny az moc ze ta to miestami moze dostat . Na to si davaj pozor dangere ze nie kazdy clovek je takove srdicko ako ty ;) tvoj aure
DangerRMV
Kacka: Díky moc, už je to nějaká chvíle co místo moderátora jsem admin, takže si myslím, že jsem odváděl dobrou práci. Díky moc ještě jednou a ať se ti též daří!

Rich: Díky moc Rich, no tak tehdá to nějak mezi náma probíhalo komplikovaně, ale postupem času se to nějak zalepilo a musím říct, že odvádíš též super práci a jsem rád, že tě mám za kolegu. Jen tak dál a též hodně štěští.

Dush3yo: Ano, mafia je moje srdcovka... díky moc!

aure: Yes kámo, čas letí jako svi*ě, ale co už s tím naděláme? Asi fakt nic... S tou sochou je to možná přehnané, ale díky aure. Též ti přeju vše dobré ať ti v životě výjde všechno na jedničku, protože někdo to štěstí bohužel nemá, ale tobě věřím, že ho mít budeš. Díky moc, tohle mě opravdu těší co píšeš a je to od tebe moc hezké... já budu hodný a mít dobré srdce pořád, protože takových lidí je v dnešním světě málo,... dokud mě ta dobrosrdečnost jednoho dne nezabije, tak budu furt takový... díky moc ještě jednou, jsi frajer!
Jertn
Jsi nejlepší hráč roe(když máš scope a vytuněný ak-15) a nejlepší gengstr. Doufám, že si spolu ještě hodně srandy užijem. Rád jsem tě poznal kamo Jooo a večer roe.

S láskou Jertn.Dobrou
Ruda
Ty kokos, takže ty sis ten post fakt nakonec vyřval jo? Tak to gratuluju po těch letech, ať se daří. :D Dám si na tebe bažise.
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
4 Hlasů
5%
Nábory
6 Hlasů
8%
Žádosti o pUB
13 Hlasů
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
12 Hlasů
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
34 Hlasů
43%
PC Poradna
4 Hlasů
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasů
9%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 27