Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka-KikoS
|
|
KikoS |
Pridané 03.07.2014 17:50
|
![]() ![]() Príspevkov: 66
Založený: 21.03.13
|
![]() Váš nick na serveru: [K]iko[S] Odehrané hodiny na serveru: 350 + (momentalne 50 po pbanu) Váš bankovní obnos: 18 000 000 $ Nasbíráno marihuany: 10 g Vlastním dům číslo: 887 Vlastním hotel číslo: 71 Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nejsem Můj oblíbený administrátor: Carter,Xenon,FifaPK,Tumik,[R]uda_[K]ral Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /port Můj nejoblíbenější event serveru: DM Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning Sraz Mé oblíbené vozidlo: Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Popelář,Terorista ![]() Váš nick na webu: KikoS Vloženo komentářů: 2 Vloženo příspěvků ve fóru: 63 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Screenuju jen duležité věci Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=56990 ![]() Jméno: Dennis Příjmení: Žá****** Datum narození: 1997 Věk: 17 Kontakty: Vixicze.pako(skype) Kraj : Jihočeský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Dost Stav : Zadaný Zaměstnání : Student Vzdělání : ŽŠ Jazyky: Čeština, angličtina, němčina Děti : Chci mít Kde bydlím : V domě S kým bydlím : S rodiči Sexuální orientace : Hetero ![]() Povaha: Flegmouš Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Introvert, Moje povaha: Upřímná,naslouchavá,taktní ![]() Výška:185 Hmotnost: 75 Postava: Vypracovaná Barva očí: Hnědá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Tetování Vousy: když mám tak sundám ![]() Kouření: Občas si nechám Alkohol: Příležitostně Sex: Jop Závislosti: Sex,pc,škola ![]() Zájmy: Zbírám figurky Sport: Fotbal Literatura: Ne to fakt ne... Hudba: Pop Zvíře: Klokan,mini čuník ![]() Moje motto: Jezdit na babetě je stejný jako šu*at tlustý holky,je to paráda dokud tě přitom nevidí kamarádi Moje webová stránka: Nemam Životní cíl: LCS PLAYER Co nesnáším: Poláky Co miluji: Herdyna Oblíbená muzika: Oblíbené jídlo: Rohlík v párku Oblíbené pití: SemteX Oblíbený film: Rychle a zběsile Oblíbená kniha: Nečtu Oblíbené oblečení: Holínky Oblíbená barva:Hnědá,Červena,Šeda,Fialova ![]() OcoNneR Melmen _Tedja_ RadekCZ Maos [R]uda_[K]ral a další... Upravil KikoS dňa 03.07.2014 22:43 |
|
|
OcoNneR |
Pridané 03.07.2014 17:53
|
![]() ![]() Príspevkov: 404
Založený: 15.06.13
|
Pěkně jsem ti udělal popisy ![]() ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa