Informace o serveru
Číst diskuzi
|
DomDee - vizitka
|
|
| DomDee |
Přidané 03.07.2014 18:33
|
![]() Příspěvků: 30
Založený: 29.06.14
|
Tak tedy přidávám svou vizitku. Jelikož mě lidé ze SP znají spíše letmo a nebo vůbec, tak se snad touto formou o mně alespoň něco málo dozví.. ![]() [bcolor=#cc0000]Vaše serverové informace [/bcolor] Váš nick na serveru: DomDee Odehrané hodiny na serveru: 100+ Váš bankovní obnos: 1 000 000 +/- (No jo, chudák )Nasbíráno marihuany: 0 Vlastním dům číslo: Bezdomovec ![]() Vlastním hotel číslo: Nevlastnímm Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nejsem Můj oblíbený administrátor: maGiic, Tumik, Xena Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill, /lv, /reloadpremium, /getid Můj nejoblíbenější event serveru /zavod canal Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Závody, Tunning sraz Mé oblíbené vozidlo: Cheetah, NRG-500 Má oblíbená práce na serveru: Policista, Taxikář, Pilot Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2 Vaše webové informace Váš nick na webu: DomDee Vloženo komentářů: 20+ Vloženo příspěvků ve fóru: 2 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Všechny moje. xD Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Nebudu sem dávat, ale cením si všech kvalitních bike stunt videí. Vaše osobní stránka Jméno: Dominik Příjmení: David Datum narození: 1995 Věk: 19 Kontakty: Dávám na přání. Kraj: Praha Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: +/- 200, těch dobrých +/- 20 a ty, na které se můžu kdykoliv spolehnout 2 Stav: Svobodný Zaměstnání: Student Vzdělání: Základní, s maturitou Jazyky: Čeština, slovenština (perfektně), angličtina, ruština (bez problému se domluvím) Děti: Až přijde čas, chci mít. 1-2 Kde bydlím: V domě. S kým bydlím: Sám Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Snad jen, že pokud jste dočetli až sem, klobouk dolů.. ![]() Informace Vaší povahy Povaha: Cholerik/Sangvinik Pohled na svět: Realista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, ctižádostivá, diplomatická, charakterní, naslouchavá, nervózní, neústupná, obětavá, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, samostatná, sebevědomá, ulítlá, věrná, veselá, vůdčí, vypravěčská,... Informace o Vaší postavě Výška: 185 cm Hmotnost: 78 kg Postava: Sportovní Barva očí: Modrá Barva vlasů: Kaštanová Brýle: Jen sluneční. ![]() Na těle mám: Většinou oblečení. Vousy: Oholen Závislosti Kouření: 3-5 denně (dlouhodobým snažením rapidně omezeno) Alkohol: Hlavně pivko, vyjímečně na oslavách pár panáků. Sex: Pochopitelně ano. Závislosti: Kamarádi, SP, hudba, plavání, děvčata Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Sport, PC a elektronika, turistika, děvčata Sport: Plavání, běh, fotbal, hokej Literatura : Především cizojazyčná (ruská, anglická) Hudba : Hip-hop, rap, metal, rock, pop Zvíře: 2 psi :3 Můj styl Moje motto: „S přítelem po boku není žádná cesta příliš dlouhá.“ Moje webová stránka: --- Životní cíl: Rodina, děti, slušná práce Co nesnáším: Kreté(n)ismus, Idiocii, Debi(l)ismus (aneb zkratka K.I.D. )Co miluji: Víno, ženy, zpěv (klišé s nadsázkou)Oblíbená muzika: Rap Oblíbené jídlo: Nezdravé Oblíbené pití: Coca-Cola, pivo Oblíbený film: Pulp Fiction, Hranice Života, Všemocný,... Oblíbená kniha: Všechno přiznávám, všechno!, Memento Oblíbené oblečení: Sportovní, volné, vzdušné Oblíbená barva: Modrá, zelená Upravil/a DomDee dne 03.07.2014 19:01 |
|
|
|
| Anonym |
Přidané 03.07.2014 18:54
|
![]() Příspěvků: 1264
Založený: 18.01.14
|
K Vizitke pekná na servery som ta nevidel , dúfam ze sa spoznáme |
|
|
|
| DomDee |
Přidané 03.07.2014 19:03
|
![]() Příspěvků: 30
Založený: 29.06.14
|
Díky, taky doufám.
|
|
|
|
| eR_ |
Přidané 03.07.2014 19:07
|
![]() Příspěvků: 255
Založený: 18.11.13
|
videl som jedine tvoju fotku, prejavujes sa rozumne, no ale mas na to aj vek, tak why not... rap? hmm... tak s tebou si budem mat o com pokecat, na hre ta nestretavam snad niekedy hodime pokec, vizitka je na mna moc farebna, ale to je len moj nazor, obsahovo je super |
|
|
|
| TimG |
Přidané 03.07.2014 19:35
|
![]() Příspěvků: 1308
Založený: 17.09.13
|
Vizitka je dobrá a stručná, ale bolo by potreba tam doladiť niekolko detailov. Na SP sa nepoznáme, teda aspoň ja teba nie, ale nech sa ti darí.
|
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů