Informácie o serveri
Čítať tému
_SepaR_
|
|
_SepaR_ |
Pridané 31.07.2014 01:39
|
![]() ![]() Príspevkov: 4
Založený: 31.07.14
|
Serverové informácie Váš nick na serveru: _[S]epa[R]_ Odehrané hodiny na serveru: Každým dňom viac a viac Váš bankovní obnos: 20mega a viac Nasbíráno marihuany: Trávu nepestujem Vlastním dům číslo: Dom zatial nemám Vlastním hotel číslo: Nevlastním žiadny Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Gangy nepodporujem ! Můj oblíbený administrátor: Pokial si plnia svoju prácu tak všetci ! ale taký naj je podla mňa Tumik Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/kill /admins Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): Závod po SA Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec smrti Mé oblíbené vozidlo: Cheath, Infernus Má oblíbená práce na serveru: Kamionista, zdravotník Ohodnoťte známkou práci administračního týmu 1- Webové informácie Váš nick na webu: _SepaR_ Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick):zatial 0 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick):zatial 0 Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Chyby a návrhi Osobná stránka Jméno: Dominik Příjmení:Mlynárik Datum narození: 25.7.1997 Věk:17 Kontakty:Kontakt dám len ak napíšeš do SZ Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Banskobystrický kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek:Naozajstných kamarátov mám málinko ! Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Zadaný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno):Študent--- popri štúdiu práca barmana v disco bare :/ Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základné a pomaly bude stredoškolské s maturitou Jazyky: Materský jazyk je slovenčina ale viem Česky, Polsky a trochu Nemecky a Taliansky Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno):Časom určite deti chcem mať ale je na to čas! Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno):NA dedine v dome S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno):S rodičmi a starou mamou ![]() Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Tak sem by som toho napísal dosť. Ale tak len tak stručne: Tento server somhrával kedysi dávno pradávno! Boli tu super ludia super administrátori no proste bolo to fajn. Teraz? No nevravím že teraz je to zlé ale odosť sa to zmenilo. Začal som tento server hrávať preto lebo ma to baví. Ale nechcem tam len zarábať peniaze a robiť blbosti ako niektoré tie detské individuá! Chcem pomôcť. Info mojej povahy Výška: 193cm Hmotnost: 97,6kg Postava: športová Barva očí: Hnedo-zelené Barva vlasů: Hnedé Brýle: NEPOUŽÁVAM Na těle mám: Tetovanie Vousy: Briadka ![]() Fotografie (ukažte se nám): Sorry ale ne ! Závislosti Kouření:Áno :/ Alkohol: Príležitostne, skoro vôbec Sex:Samozrejme že áno veď sex je súvislosť ludského života ! Závislosti: Šport,SP,barmanstvo, gastronómia Záujmy a čo mám doma Zájmy: šport, barmanstvo, gastronómia, dobré jedlo Sport: Poloprofesionálny futbal (3-2 liga) Literatura (zde uvedete žánr): Športové knihy Hudba (zde uvedete žánr): Hip-Hop Zvíře:Mám psíka ![]() Môj štýl Moje motto:LÁSKA JE ZMISLOM ŽIVOTA Moje webová stránka: -------------------- Životní cíl: Úspešný vojak a získať titul ING. Co nesnáším: Klamstvo ! Co miluji:No predsa moju BABU! ![]() Oblíbená muzika:Separ má super pesníčky ! Oblíbené jídlo: Stravujem sa čisto Talianskou kuchyňou Oblíbené pití:Alko ![]() Oblíbený film: **** hošo Guten Tag Oblíbená kniha: Kniha Nový človek (Majk Spirit) Oblíbené oblečení:Všade kde idem nosím len tepláky ! Oblíbená barva: Modrá a čierna |
|
|
Spooky |
Pridané 31.07.2014 02:02
|
![]() ![]() Príspevkov: 413
Založený: 04.02.12
|
Tebe by som je*ol ban len z princípu že niesi schopný si vymyslieť vlastnú "prezývku" ![]() |
|
|
ILSPKorny |
Pridané 31.07.2014 09:10
|
![]() ![]() Príspevkov: 35
Založený: 07.07.14
|
Citácia Tebe by som je*ol ban len z princípu že niesi schopný si vymyslieť vlastnú "prezývku To aj UnderTaker by mal dostať ban nie ? :D Vyhraj sa s farbami a velkosťou písma, lebo neviem kde je sever a ani juh. |
|
|
kolotocar |
Pridané 31.12.2018 15:12
|
![]() ![]() Príspevkov: 147
Založený: 28.12.18
|
Vizitka odfláknutá. Neviem no, asi si sa niekde ponáhľal. Čo sa týka obsahu, tak už je to na lepšej úrovni. Ďalej.. mohol si sa viac pohrať s nadpismi. Neviem, že či ešte hráš na SP ale asi nie, lebo by som ťa postrehol v chate. Ja som len hodnotil vizitku. S úctou kolotocar |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!